HomeBlogAvantajele celor mai bune sisteme de sunet wireless

Avantajele celor mai bune sisteme de sunet wireless

by David Rus
0 comment397 views

Soundbar wireless Bose 300 este un dispozitiv audio pe 3.0 canale, este a doua cea mai ieftina bara de sunet Bose de pe piata, cu un pret net mai mic decat modelul 500, desi pastreaza cateva caracteristici printre care posibila extindere cu surround si subwoofer optional, dar sa vedem in detaliu.

Designul

Designul se reia pe tot modelul Bose 500, se deosebeste prin faptul ca este mai compact, partea superioara este din plastic negru si are o grila metalica care acopera partea frontala si laterala. Dimensiunile sale compacte se lauda cu o latime de 69,5 cm, deci potrivite pentru orice masa, inaltimea este de 5,6 cm si (cu exceptia cazului in care televizorul are un design de incadrare in masa) il puteti aseza cu usurinta in fata.

Inaltimea este neteda si uniforma, pe in stanga sunt doua butoane tactile, unul activeaza / dezactiveaza microfonul de ascultare pentru comenzi vocale, celalalt este o simpla tasta de actiune pentru a opri melodiile / cronometrele sau pentru a apela asistentul vocal.

Calitatea sunetului

Reproducerea stereo acopera o frecventa de la 55 Hz la 19000 Hz, dupa cum puteti ghici incepand de la 55 Hz lasa cateva frecvente joase neacoperite, totusi ca la fratii mai mari se lauda cu un profil foarte bine echilibrat in medii si inalte, factor care il face generic. potrivit pentru a reproduce totul, chiar daca poate obtine cele mai bune rezultate cu rock si lipseste mai mult cu basul continutului cinematografic.

Produsul nu are presetari pentru profilurile de sunet, dar are o ajustare specifica pentru bas si inalte, care permite o cantitate suficienta de personalizare.

Spatialitatea sunetului este buna, mai ales avand in vedere dimensiunea compacta a barei de sunet, cele doua drivere laterale sunt intoarse spre partea scurta, in timpul reproducerii continutului sunetul pare sa provina dintr-o zona frontala de cel putin 3 metri. , chiar daca nu exista, acea precizie maxima in identificarea punctului exact de origine al sunetului unic.

Presiunea sonora a lui soundbar wireless Bose 300 ajunge pana la 93 dB SPL, curios functioneaza mai bine la un volum mai mare decat modelul 500, ramane totusi un produs care nu poate umple incaperi imense si la volum maxim sunt artefacte mai ales in ceea ce priveste basul, dar obiectiv are performante mai bune decat multe alte produse.

Canalul central este bun, fiind un sistem audio 3.0 exista difuzor dedicat, si este si de calitate decenta, din specificatii nu se poate stii daca este diferit de cel prezent in modelul Bose 500, dar sa stiti ca se comporta la fel de bine, dialogurile sunt clare, pline si bine intelese.

Functionalitate

Conectarea la televizor se face prin arc hdmi, instalarea este simpla si imediata, dupa conectarea cablului HDMI (in mod ciudat nu este furnizat in pachet) aplicatia corespunzatoare va indruma in incheierea configuratiei, in acest model 300 exista fara niciun fel de reglementare de mediu. Dar oricum, la sfarsitul configurarii, vei folosi telecomanda televizorului pentru a-i controla volumul. Daca sunteti fortat sa utilizati optica in loc de HDMI, veti pierde in mod normal functionalitatea de control al televizorului.

Din fericire, datorita emitatorului in infrarosu cu care este echipat, poti folosi in continuare Alexa sau Google Assistant pentru functiile TV, acesta fiind un mic avantaj pe care alte soundbar-uri nu il ofera.

related articles