HomeFrumuseteTe pregatesti sa dai jos kilogramele adunate de sarbatori? Nu uita de corsetele de la Clessidra

Te pregatesti sa dai jos kilogramele adunate de sarbatori? Nu uita de corsetele de la Clessidra

by David Rus
0 comment360 views

Iata ca a trecut si Craciunul si revelionul, in care ne-am distrat si ne-am infruptat din toate bunatatile traditionale. Acest concediu prelungit a insemnat de fapt mai multa mancare si mai multe kilograme in plus, cu care acum ne luptam.

Insa, asa cum majoritatea persoanelor isi pun dorinte in noaptea dintre ani, una dintre ele fiind si cea cu schimbarea stilului de viata cu unul mai sanatos, iata ca a venit si momentul sa punem in practica ceea ce ne-am propus.

Asadar, ne antrenam de zor sa scapam de ce nu mai dorim si ne focusam sa ajungem la rezultatele dorite. Pentru o eficienta si mai mare, multe voci recomanda corsetele de la Clessidra, recunoscute deja pentru beneficiile pe care acestea le aduc si pentru cei din lumea showbizului romanesc.

De ce corsetele de la Clessidra

Poate ca ideea de corset te sperie putin, avand in vedere ca multi dintre noi avem impregnata ideea ca sunt foarte rigide, create din materiale deloc confortabile. Insa cu cele de la Clessidra nu este cazul sa mai gandim astfel.

Vom gasi aici o gama variata de produse de acest gen potrivite in functie de nevoile noastre, create din materiale foarte confortabile precum latex si non latex, ce ne ajuta sa scapam eficient de kilogramele in plus. Si asta pentru ca au efect de compresie si termosudatie, ce corecteaza in acelasi timp si pozitia spatelui.

Clessidra ne pune la dispozitie corsete atat pentru persoanele active, care fac sport si pentru cele sedentare, care lucreaza foarte mult la birou.

Mai gasim aici corsete postnatale, dar si cele pentru uz casnic.

Se pot purta de asemenea si pe sub haine zi de zi, fara ca cineva sa le observe.

Clessidra ne poate fi aliat de incredere, mai ales in aceasta perioada cand ne dorim sa slabim. Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa renunam la exercitiile fizice si la mancarea sanatoasa. Combinate, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Tot la Clessidra mai putem gasi si lenjerie modelatoare, la fel de calitativa.

Asadar, daca ati inceput noul an cu gandul de a slabi si de a trece la o dieta mai sanatoasa, optati si pentru un corset de la Clessidra. Va va fi de mare ajutor si veti vedea rezultatele mult mai repede.

Gama de produse este mult mai larga, pe care o poti descoperi in pagina oficiala, dar si preturile sunt destul de avantajoase.

related articles