HomeEducatieUn credit rapid pentru finantarea studiilor

Un credit rapid pentru finantarea studiilor

by Paun Luciana
0 comment256 views

La inceput de an scolar, multi parinti sunt pusi in situatia de a cheltui sume importante de bani pentru a-si sustine copiii la liceu sau la facultate. Nu este deloc un demers usor mai cu seama atunci cand ai nevoie sa achiti o cazare lunara, sa suporti taxe, si sa-ti intretii copilul departe de casa.

In multe tari europene exista credite special destinate studiilor. Si in Romania au inceput sa apara timid primele forme de creditare pentru studii universitare si pentru educatie. Cu toate acestea multi parinti acceseaza un credit rapid, pentru primele cheltuieli care apar odata cu primul an de facultate al copilului lor sau cu debutul liceului.

Orice investitie legata de viitorul copilului, prin educatie, este foarte importanta. Din pacate multi parinti si familii sunt puse in situatia de a suporta o povara financiara peste puterile lor. Tineri talentati abandoneaza studiile pentru ca nu reusesc sa-si finanteze anii de facultate.

Institutiile financiare non bancare au raspuns prompt acestei necesitati de credite rapide si pun azi la dispozitia parintilor instrumente financiare special dedicate invatamantului. De multe ori este suficient sa ai o anumita suma de bani, pentru a putea achita rechizite scolare, care au devenit din ce in ce mai scumpe.

Daca nu ai insa aceasta suma de bani, cel mai simplu este sa apelezi la un credit online. Aceasta solutie este simpla fiabila si rapida, iar un credit de nevoi personale este accesibil oricarui parinte.

Credite online pentru parinti si bunici

Pentru parinti ca si pentru bunici accesul la un credit online inseamna o sansa nesperata de a oferi copilului un start bun fie ca este vorba de primul an de scoala, de liceu sau chiar de facultate. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca adultii pentru a accesa astfel de credite sunt destul de simple.

Un salariat, angajat cu contract de munca sau un pensionar poate accesa un credit rapid, direct cu ajutorul internetului, fara sa se deplaseze. Numarul de acte necesare este mic, toate informatiile sunt accesibile direct de la institutia nebancara Simplu Credit, iar conditiile contractului de credit sunt explicate in detaliu.

Creditele online au perioada de finantare de minim 6 luni si maximum 48 de luni iar suma finantata pleaca de la 500 RON pana la maxim 5.000 RON. Un astfel de credit rapid este foarte potrivit atunci cand e vorba de exemplu de pregatirea unui nou an scolar: rechizite, haine poate si chirie.

Un avantaj foarte mare al unui astfel de credit este rapiditatea acordarii. Poti depune cererea de credit chiar in zilele de weekend sau seara tarziu atunci cand ai timp sa te ocupi de aceasta problema. De asemenea, daca ratele sunt achitate corect la scadenta beneficiezi de chiar de reducere, ai 0 RON comision de administrare iar ratele lunare sunt corect esalonate pe toata perioada creditului.

Pentru cheltuieli ceva mai mari, exista posibilitatea de a accesa un credit de nevoi personale, cu sume finantate pornind de la 1.500 RON pana la maxim 25.000 RON. Calculatorul de credite de pe site-ul Simplu Credit.ro te ajuta sa intelegi exact ce venit minim lunar ai nevoie pentru a primi un credit, cum sunt esalonate ratele pe parcursul perioadei contractuale, ce dobanda ai de platit.

Un credit online pentru studii este tratat cu maxima seriozitate de catre analistii de la Simplu Credit. Procedura  de analizare a dosarului de credit si a cererii dureaza foarte putin iar in maxim 48 de ore primesti raspunsul. Daca raspunsul IFN-ului Simplu Credit este unul pozitiv, banii sunt virati direct pe contul tau, iar daca este unul pozitiv banii sunt virati direct pe contul tau.

 Cum poti folosi un credit pentru studii?

Un IFN iti pune la dispozitie un credit potrivit pentru a finanta studiile copilului tau, fara sa solicite giranti, garantii sau explicatii referitoare la modul in care vor fi cheltuiti banii. Dupa ce ai semnat contractul de credit, ai toata libertatea de a utiliza suma primita pentru a iti ajuta copilul sa urmeze liceul sau facultatea dorita.

Acest credit online este foarte simplu de accesat, direct de acasa sau de la job daca ai acces la un laptop sau chiar la telefonul mobil. Documentele cerute sunt putine iar creditul de nevoi personale poate avea o dobanda fixa ceea ce este un mare avantaj avand in vedere ca de regula un astfel de credit este luat pe o perioada scurta de timp.

Creditele online sunt acordate in flux 24/7 iar banii pot fi alocati imediat daca creditul este acceptat de catre IFN. Sumele de maxim 5.000 RON oferite ca si credit rapid sunt usor de rambursat, iar creditul nu va impovara familia sau chiar bunicii, care pot accesa un astfel de credit avand in vedere ca au un venit stabil – pensia.

Pentru situatii dificile in care efectiv nu ai bani pentru a iti ajuta copilul plecat la studii, un astfel de credit nebancar poate fi solutia ideala. Din ce in ce mai multi parinti s-au convins de oferta SimpluCredit.ro si au accesat astfel de credite, de mare ajutor in cazul finantarii studiilor copiilor lor.

related articles