HomeBlogZece lucruri pe care să nu le faceţi niciodată într-un jacuzzi

Zece lucruri pe care să nu le faceţi niciodată într-un jacuzzi

by Livia Marian
0 comment438 views

Probabil ca ştiţi deja totul despre ce puteţi face în jacuzzi sau în cada cu hidromasaj. Astăzi însă vrem să vă spunem despre tot ce NU ar trebui să faceţi. Fiindcă un aspect foarte important pentru a vă putea bucura de cada cu hidromasaj este să fiţi mereu în siguranță. Iată deci primele 10 lucruri pe care nu ar trebui să le faceţi niciodată într-o cadă cu hidromasaj.

Nu beți alcool și nu luaţi medicamente.

Asta include şi reţetele, aşadar consultați-vă mai întâi medicul. Alcoolul și unele medicamente vă pot provoca somnolenţă, iar atunci când sunt combinate cu căldura din cada cu hidromasaj, vă pot provoca amețeli sau mai rău. Ok, știm că aproape orcui îi place să se relaxeze cu o băutură în timp ce își face baia de seară, dar vă rugăm să aveţi grijă și să nu exagerați. Căldura intensifică efectele alcoolului și dorim să fiți în siguranță.

Ai o rană? Sari peste spa.

Dacă aveți răni deschise, o erupție cutanată sau orice fel de infecție, nu folosiți cada cu hidromasaj. Cu excepţia cazului în care apa dvs. de spa este întreținută şi dezinfectată corespunzător. Dar cel mai bine este să așteptați până când vă vindecați.

Nu folosiți spumă de baie.

Poate părea o idee distractivă, dar nu este deloc. Da, va face o mulțime de bule. Dar va însemna, de asemenea, că va trebui să goliți complet cada cu hidromasaj, să curățați filtrele și carcasa și apoi să umpleți spa-ul cu apă proaspătă.

Nu vă lăsați copiii nesupravegheaţi. Niciodată.

Nu i-aţi lăsa nesupravegheați dacă ar fi într-o piscină, aşa că nu ar trebui să-i lăsaţi nesupravegheați nici într-un spa. Pericolul de înec este același, iar în plus trebuie să vă asigurați că nu se supraîncălzesc.

Nu vă jucaţi.

Ne pare rău, dar va trebui să lăsaţi jocul în afara căzii cu hidromasaj. Cineva ar putea aluneca și cădea – în cadă sau în afara ei – și va fi grav rănit.

Nu intraţi în apă dacă este furtună.

Unul dintre lucrurile distractive la o cadă cu hidromasaj este că o puteți folosi pe tot parcursul anului, chiar și iarna sau în ploaie. Dar dacă este furtună – nu. Fulgerul și apa nu se împacă bine, știm cu toţii.

Nu folosiţi orice fel de substanţe.

Sigur, pe eticheta oricărui clor ieftin poate scrie „pentru piscine și căzi cu hidromasaj”, dar nu vă amăgiţi. Utilizați numai substanțe chimice de calitate, speciale pentru căzile cu hidromasaj, pentru a vă îngriji spa-ul.

Nu folosiţi pahare din sticlă.

Țineți paharele departe de cada cu hidromasaj, pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe alții.

Nu vă spălați costumul de baie cu detergent înainte de a intra în cadă.

Pur și simplu clătirea cu apă este suficientă, iar în felul acesta veţi evita formarea spumei în jacuzzi.

Nu intraţi în cadă fără să faceţi duş.

Aţi transpirat? Aveţi ulei sau loțiune pe piele? Faceți un duș înainte de a intra în cada cu hidromasaj. Filtrul și apa dvs. de spa vor aprecia. Aveţi încredere în noi.

Ţineţi minte toate acest lucruri atunci când folosiţi data viitoare un jacuzzi sau o cadă cu hidromasaj, fie că sunteţi acasă sau la un centru spa. Iar dacă nu aveţi un spa în apropiere, de ce să nu vă luaţi câteva zile libere pentru relaxare şi hidromasaj… la munte? Această cazare brasov cu jacuzzi in camera este tot ce aveţi nevoie pentru a alunga stresul şi a vă umple de energie la început de primăvară.

related articles