HomeBlogApartamente construite intr-o nota de rafinament pentru familii

Apartamente construite intr-o nota de rafinament pentru familii

by David Rus
0 comment147 views

Cea ma importanta investitie a unei familii pe parcursul vietii este achizitionarea unei case sau a unui apartament, in care locatarii acesteia sa-si desfasoare activitatea, sa se relaxeze sau sa gateasca impreuna. Intr-un spatiu mic si cochet sau mare si spatios, o casa este o investitie pentru tine si cei dragi, oferindu-ti pe termen lung ideea de camin.

De aceea, inainte de a achizitiona un astfel de imobil, trebuie sa consultam un expert in domeniul imobiliarelor iar in functie de buget, putem face cea mai buna achizitie, pliata pe nevoile noastre. De la constructii simple si pana la cele de lux pe mai multe niveluri, o locuinta este un punct de referinta pentru orice persoana care doreste sa isi maximizeze confortul si sa benefieze de maxima intimitate.

Insa o locuinta vine la pachet cu o serie de responsabilitati, de la cele initiale legate de insasi alegerea ei si pana la cele care sunt destinate proceselor de curatare si intretinere.

Ce inseamna o locuinta de lux si unde sunt amplasate aceste imobile

Atunci cand vine vorba de o locuinta de lux, orientarea se face pe zonele dezvoltate imobiliar in acest sens. O astfel de achizitie costa enorm fata de una obisnuita, dar diferentele primeaza in acest caz. Un apartament de lux are finisajele de calitate, din materiale net superioare si este situat in zone din tara recunoscute ca zone rezidentiale de lux. Insa aceste zone in care gasim apartamente de lux pot fi usor amagitoare daca nu este consultat un cunoscator in domeniu sau expert imobiliar.

Trebuie verificat daca locuinta de lux indeplineste criteriile esentiale pentru ca aceasta sa fie numita locuinta de lux. Calitatea finisajelor sau a constructiei, hidroizolatii, detaliile bine executate si nu in ultimul rand, rezistenta acestui tip de locuinta fac ca acesta sa fie  una de lux, cu o deplina siguranta pentru locatari. Se tine de asemenea cont de provenienta materialelor si producatorul acestora, modul lor de utilizare si impactul vizual general.

Elemente primare de design

Arhitectura la interior si exterior trebuie sa iasa in evidenta atunci cand vorbim despre o constructie de lux, iar compartimentarea si suprafata locuintei trebuie sa fie una optima, in tandem cu dorintele clientului. Suprafata optima este incadrata intre 95 metri patrati si 120 mp, dublu fata de cele obisnuite.

Amenajarea apartamentului de lux ramane la atitudinea proprietarului, dupa gustul si dorinta acestuia. Acest tip de imobil de lux este achizitionat de o anumita comunitate selecta de clienti, disponibili financiar, care isi doresc un loc spatios si cu bun gust.

Acest tip de locuinta rezoneaza cu stilul de viata al proprietarului. Ele nu sunt amplasate razlet ci in cartiere de lux, formand o comunitate de oameni cu potential economic. Locuinta este asociata cu un design unic cu linii curbe, spatii generoase de 150 mp, cu gradini imense si zone de lounge pentru socializare.

Locuintele nu sunt amplasate in apropierea mijloacelor de transport ci mai degraba in apropiere de zonele de interes al proprietarului, in mediul de afaceri in care actioneaza sau cu stilul de viata al acestuia.

related articles