HomeAfaceriAvantaje monitorizare GPS pentru firmele de inchirieri auto

Avantaje monitorizare GPS pentru firmele de inchirieri auto

by David Rus
0 comment304 views

Un dispozitiv de monitorizare GPS poate fi foarte util pentru companiile de inchirieri masini pentru a imbunatati nivelul de servicii si a reduce costurile daunelor.

Instalarea unui localizator GPS pe masinile inchiriate va ajuta sa obtineti control total si sa accesati oricand toate detaliile despre acestea. Este un instrument excelent pentru localizare flota de care trebuie sa profitati la maxim.

Inchirieri auto este o industrie in care deteriorarea sau pierderea unui vehicul poate afecta financiar bugetul companiei. Urmarirea prin GPS este un instrument excelent pentru a controla vehiculele si a castiga valoare maxima pe investitie.

Descoperiti mai multe informatii despre sistemele de localizare GPS oferite de CargoTrack aici.

Iata cateva avantaje principale ale unui dispozitiv de urmarire GPS pentru masini de inchiriat.

Dispozitiv de urmarire GPS pentru firmele de inchirieri masini

Recuperare rapida a vehiculului furat

Recuperarea vehiculelor este principala bataie de cap pentru industria de inchirieri auto.

Incidentele de vehicule disparute si furate sunt foarte frecvente aici si provoaca o povara financiara uriasa asupra afacerii.

Instalarea dispozitivelor de monitorizare GPS va poate ajuta sa recuperati vehiculele pierdute foarte usor. Puteti identifica oricand locatia vehiculului, ceea ce este foarte util pentru a-l recupera.

De asemenea, puteti crea o zona de acoperire pe baza locatiilor pe care clientii le vor vizita. Ori de cate ori vehiculul se va deplasa in afara zonei desemnate, veti primi o alerta din partea software-ului si puteti lua masuri suplimentare in avans.

Limitati utilizarea gresita a vehiculului

Utilizarea abuziva a vehiculelor este o alta problema comuna in industria de inchirieri autoturisme.

Dupa rezervarea masinii si crearea contractului de inchiriere, vehiculul este la dispozitia clientului pana la intoarcere. Uneori, clientii folosesc gresit vehiculul si nu aveti idee in ce scop este folosit.

Puteti lua cateva detalii in avans si apoi puteti urmari folosind un sistem de localizare GPS. In cazul oricarei suspiciuni, puteti contacta clientul sau puteti lua unele masuri pentru a va pastra vehiculul in siguranta.

Tineti cont de comportamentul de conducere al clientului

Excesul de viteza si conducerea agresiva va pot afecta vehiculele si iar costurile pentru reparatii pot creste.

Cu un dispozitiv de urmarire GPS, puteti analiza viteza, traseul sau numarul de opriri.

Contactati clientii in cazul in care au o maniera de conducere necorespunzatoare si avertizatii inainte sa provoace o tragedie.

De asemenea, aveti posibilitatea sa apreciati clientii care au respectat toate regulile de circulatie si care au avut grija de vehiculul inchiriat, iar la urmatoarea inchiriere le puteti oferi o reducere.

Imbunatatiti durata de viata a vehiculelor

Unul dintre factorii principali ai unei afaceri de succes in domeniul de inchirieri masini este cat timp poti utiliza aceleasi vehicule.

Cu un localizator GPS auto, puteti intretine vehiculele pentru o perioada mai lunga de timp si puteti reduce costurile de intretinere.

De asemenea, puteti programa intretinerea la momentul potrivit, ceea ce este excelent pentru imbunatatirea performantei vehiculelor.

Inchirieri auto este o nisa in care fiecare activitate a fiecarui vehicul in parte este foarte importanta pentru dezvoltarea afacerii. Intr-un astfel de scenariu, un sistem de monitorizare GPS este foarte util pentru o mai buna gestionare a vehiculelor.

Pentru orice intrebare legata de dispozitivele de urmarire GPS, aveti posibilitatea sa contactati echipa CargoTrack.

related articles