HomeBlogAvantajele si dezavantajele unui apartament la parter

Avantajele si dezavantajele unui apartament la parter

by David Rus
0 comment912 views

In cazul in care intentionezi sa iti cumperi un apartament, cu siguranta exista unii factori pe care trebuie sa ii ai in vedere, si care iti pot influenta decizia. Citeste pana la final pentru a afla mai multe detalii.

Asadar, este deosebit de important ca atunci cand doresti sa iti alegi noul apartament, sa te asiguri ca iti place zona in care acesta este amplasat. Este foarte important acest lucru in conditiile in care, cel mai probabil vei locui in acel apartament pentru totdeauna.

Alege-ti asadar un apartament intr-o zona sigura si linistita, unde sa ai acces rapid si usor la transportul in comun, unde sa ai in apropiere locuri de joaca pentru copii, scoli si gradinite, parcuri, farmacii, supermarketuri, etc.

Alege-ti unul dintre cele mai noi apartamente de lux Victoriei, care iti ofera finisaje de cea mai buna calitate, si o compartimentare inteligenta, astfel incat sa te poti bucura de confort maxim in noua ta locuinta.

Alegerea unui apartament de lux Victoriei este o idee buna, mai ales daca ai posibilitatea de a plati si un loc de parcare, astfel incat sa nu iti mai faci griji ca nu ai loc de parcare, sau ca ocupi locul altui locatar.

Este de-asemenea important sa alegi daca doresti sa locuiesti la etaj sau la parter. Alegerea unui apartament la parter se poate dovedi a fi foarte inspirata din diferite motive. Exista insa si mici dezavantaje ale unui apartament la parter.

Cel mai important avantaj al achizitionarii unui apartament la parter, este acela ca nu este nevoie sa urci multe scari pentru a intra in locuinta. Acest lucru este si mai important atunci cand te intorci acasa de la cumparaturi, si ai bagajele grele.

Atunci cand blocul nu are lift, este si mai important sa locuiesti la parter, pentru ca nu trebuie sa iti faci probleme cand ai de dus bagajele sau chiar obiecte de mobilier sau alte obiecte grele.

Un alt avantaj al achizitionarii unui apartament la parter, este acela ca scapi de o mare grija, si anume ca nu poti sa inunzi vecinii. Nu putine au fost cazurile in care cei de la etaj, i-au inundat pe cei de dedesupt. Locuind la parter, nu ai vecini dedesupt, deci nu ai pe cine sa inunzi.

Pentru ca nu ai vecini dedesupt, nu trebuie sa iti faci griji din cauza copiilor care se joaca prin casa,pentru ca nu au ai vecini dedesupt pe care joaca celor mici sa ii derajneze.

Fara doar si poate insa, cel mai important avantaj al achizitionarii unui apartament la parter, este reprezentat de pret. Apartamentele la parter costa cel putin cu 10% mai putin in comparatie cu cele de la etajele intermediare.

Ca dezavantaj, putem aminti faptul ca se aude mai tare galagia de afara, decat la cei care sau la ultimul etaj. Exista riscul mai mare de a te confrunta cu tot felul de insecte, decat cei de la etajele superioare.

Lipsa de lumina naturala poate reprezenta un alt mare dezavantaj al apartamentelor de la parter, pentru ca daca ai un bloc in fata sau daca exista copaci in fata blocului, acestia tin umbra.

Dupa cum se paote vedea, un apartament la parter are si avantaje dar si dezavantaje. De tine, de preferintele tale si de buget depinde daca iti cumperi sau nu un apartament la parter.

related articles