HomeAutoturismeBeneficii numeroase cu navigatia potrivita

Beneficii numeroase cu navigatia potrivita

by David Rus
0 comment321 views

Navigatiile au fost pana de curant inaccesibile pentru multe autoturisme. Odata cu evolutia tehnologiei ne-am putut bucura de mai multe avantaje. Printre acestea se numara si posibilitatea de a instala o navigatie pe o masina care nu a mai dispus in trecut de acest sistem. Vei avea parte de beneficii numeroase cu navigatia potrivita, prin simpla comandare a acesteia online.

Sistemul de navigatie poate fi comandat online, de pe site-ul navigatiiandroid.ro. Acolo vei descoperi o gama larga din aceste produse. Navigatiile disponibile sunt cu mai multe sau mai putine specificatii, cu performante imbunatatite si o multime de avantaje pentru soferi, dar si pentru pasageri. Despre acestea vom discuta mai jos.

Achizitionarea unui astfel de sistem trebuie sa tina cont de doua lucruri foarte importante. Mai exact, trebuie sa alegi marca si modelul exact al autoturismului tau. In functie de acestea iti va fi livrata o navigatie care sa se potriveasca perfect in habitaclul bordului. Spre exemplu, poti opta pentru o navigatie Opel Astra H care sa dispuna de toate performantele de care ai nevoie atunci cand conduci.

Meniu disponibil in peste 60 de limbi

Acum nu mai trebuie sa inveti limba engleza, germana sau franceza pentru a putea folosi navigatia. Aceasta poate fi setata in limba romana, pentru a-ti fi mult mai simplu sa o utilizezi. In acest fel, sistemele de navigatie pot fi folosite de catre orice sofer. In plus, pentru ca sunt foarte simplu de navigat, acestea fac o treaba excelenta si pentru copii.

Cei mari, dar si cei mici pot avea parte de numeroasele avantaje ale navigatiei. Pentru cei mari, GPS-ul si alte sute de aplicatii pot fi acum descarcate, iar pentru copii ai ocazia de a descarca aplicatii de streaming pentru desene animate, cat si YouTube pentru cantecele preferate. Fiind foarte usor de utilizat meniul, acesta permite si schimbarea fotografiei din fundal sau a culorilor ce iasa in evidenta pe timp de noapte.

Meniul este foarte bine optimizat, iar navigatia nu trebuie instalata, ci doar montata. Asadar, dupa ce a fost montata pe bordul autoturismului, o poti folosi in voie oricat timp esti pe drum sau in parcare. Un alt avantaj este faptul ca vei primi cadou si o camera de marsarier la comandarea oricarei navigatii de pe site. Parcarile cu spatele sau iesitul din parcare in aceasta pozitie nu vor mai fi o problema!

Dual Zone, Wi-Fi si BlueTooth – toate integrate!

Navigatiile de pe site dispun de toate aceste functii care sunt extrem de utile. In prima este vorba despre faptul ca poti folosi atat aplicatia de GPS preferata, cat si asculta piesele dorite in acelasi timp. In momentul in care GPS-ul va oferi indicatii, vocea sa se va suprapune peste melodie.

Functia de Wi-Fi iti permite sa te conectezi la retelele disponibile din jurul masinii, cat si la propriul telefon. La fel ca si BlueTooth-ul, Wi-Fi-ul asigura conectarea dintre doua dispozitive. Acestea se folosesc in general pentru telefoanele care nu au sistemul de operare Android.

related articles