HomeBlogCare sunt avantajele cumpararii unui buldoexcavator sau al unui mini-buldoexcavator?

Care sunt avantajele cumpararii unui buldoexcavator sau al unui mini-buldoexcavator?

by David Rus
0 comment581 views

Acasa, pe santiere mici din domeniul terasarilor sau al gradinaritului si al amenajarii teritoriului, aici isi arata punctele forte miniexcavatorul sau buldoexcavatorul in comparatie cu alet utiliaje: sunt agile, mici si, mai presus de toate, practice.

Desigur, miniexcavatoarele fac parte din portofoliul de produse al renumitilor producatori de masini de constructii. Cauti buldoexcavator de vanzare? Aici gasiti tot ce va trebuie! Retutilaje.ro au o gama larga de piese de schimb si produse de intretinere pentru miniexcavatoare de la diversi producatori, precum si utilajele in sine.

Indiferent daca sunt in asteptare lucrari de terasament sau proiecte de constructie mai mici, un mini-buldoexcavator este un ajutor util care simplifica vizibil munca si poate fi folosit in multe moduri.

Exista numeroase domenii de aplicare pentru mini-buldoexcavatoare, iar dimensiunile reduse si manevrabilitatea lor inseamna ca pot fi utilizate intr-o mare varietate de proiecte de constructie in aer liber si interior. Mini-buldoexcavatorul simplifica, de exemplu:

  • Crearea sau excavarea de bazine, paraie si iazuri
  • Umplerea dealurilor
  • Indreptarea suprafetelor neuniforme
  • Sapat transee
  • Transportul marfurilor
  • Indepartarea molozului

Cu un volum de lopata de peste 10 litri, munca de facut poate fi realizata mult mai rapid si mai usor decat daca s-ar folosi doar propria forta fizica. Mai ales atunci cand o piscina trebuie sa fie excavata, de exemplu, acest lucru dureaza mult timp cu o lopata – folosirea unui miniexcavator merita aici.

Daca se doreste cumpararea unui astfel de utilaj nou, trebuie luat in considerare un pret de achizitie de aproximativ 20.000 de euro. Oferte mai ieftine se gasesc pe piata second hand. Modelele mai vechi sunt deja vandute cu aproximativ 10.000 de euro – pretul este desigur calculat intotdeauna in functie de vechimea, starea acestuia si piesele suplimentare care sunt incluse in achizitie.

Chiar daca pretul de achizitie nu este tocmai ieftin la prima vedere, cumpararea unui mini-buldoexcavator sau al unui buldoexcavator merita in special daca este folosit des. Detinand un mini-buldoexcavator, operatiunile pot fi planificate in mod flexibil si nu exista nicio dependenta de posibilele perioade de inchiriere cu proprietarii.

In plus, se va putea desigur inchirierea propriului vehicul, dar nu va fi mai rentabil, decat ideea de a cumpara unul nou, deoarece cele inchiriate pot avea mici defectiuni si odata inchiriat pe perioade mai dese, pretul poate depasi achizitia unuia nou.

Costurile de functionare pentru vehicule se adauga la pretul de achizitie. Mai presus de toate, acestea includ costurile de intretinere si orice piese de schimb care trebuie inlocuite atunci cand sunt uzate. Platforma online Retutilaje.ro ofera numeroase piese de schimb si produse de intretinere la preturi mici si ofera, de asemenea, sfaturi privind alternative si optiuni de intretinere. Mai mult, poate fi necesar sa se investeasca in piese suplimentare, cum ar fi lopeti speciale sau alte atasamente care sunt concepute pentru anumite lucrari in zona peisajului. Aici, desigur, exista din nou costuri pentru proprietar, dar aceste produse pot fi gasite si la un pret corect pe Retutilaje.ro. Cu siguranta va fi cea mia buna achizitie facuta.

Ce sunt echipamentele de constructie?

Echipament de constructii este un termen larg pentru a descrie masini precum betoniere, nivele, pompe de mare capacitate, concasoare de piatra, cilindri de drum si echipamente de tunel. Masinile de forat tuneluri sunt folosite pentru excavarea spatiilor subterane si sunt capabile sa foreze prin nisip, pamant si roca.

Cilindrii de drum sau compactoarele cu role sunt vehicule de inginerie folosite pentru a face mai compact betonul, solul sau asfaltul. Acestea sunt adesea folosite pe santierele de constructii, campurile agricole si depozitele de deseuri.

Cele mai frecvente vehicule utilizate pe santierele moderne sunt cisternele, remorcile, basculantele si excavatoarele. Sunt proiectate special pentru sarcini de inginerie civila si implica adesea mutarea pamantului. Basculantele difera de excavatoare deoarece sarcina lor este in fata soferului si nu in spatele cabinei. Camioanele cu basculanta sunt frecvent utilizate pentru operatiuni miniere si de exploatare, deoarece sunt durabile si manevrabile.

Dupa cum puteti vedea, echipamentele de constructii variaza de la mari si grele la usoare si portabile. Unele locuri de munca necesita o multime de masini grele, in timp ce altele au nevoie doar de cateva piese de echipamente. Pentru a afla mai multe despre anumite piese de echipament, consultati prezentarile facute de specialisti despre diferitele tipuri si utilizari ale echipamentelor de constructii.

Pe masura ce tehnologia continua sa avanseze in industrie, ne asteptam sa vedem cateva schimbari interesante viitoare in masinile de inginerie civila de toate formele si dimensiunile.

Modul in care clientii fac afaceri s-a schimbat. Astazi, cerceteaza echipamentele si serviciile de dealeri online folosind mai multe dispozitive – laptopuri, telefoane inteligente si tablete – in timp ce fac referire la ceea ce sute de altii au spus despre experienta lor de vanzari si service cu tine. Clientii de echipamente grele si camioane s-au asteptat intotdeauna la un nivel ridicat de personalizare, iar aceste asteptari inalte nu fac decat sa creasca.

related articles