HomeBlogCare sunt cele mai bune jocuri gratuite de pe Android?

Care sunt cele mai bune jocuri gratuite de pe Android?

by David Rus
0 comment496 views

Magazinul Google Play se mandreste cu un catalog imens de jocuri mobile, dar care sunt cele mai bune jocuri Android gratuite? Ne-am actualizat selectia in mai 2021, concentrandu-ne inca o data pe calitatea si varietatea titlurilor care pot fi descarcate gratuit.

Odiseea lui Alto

Odiseea lui Alto se mandreste cu atmosfere extraordinare. Odiseea lui Alto propune formula care a facut ca primul episod al seriei sa aiba succes, implicandu-ne intr-o coborare libera captivanta din varful unui munte, in timp ce panoramele sugestive alterneaza in fundal.

Este o experienta care combina imediatitatea extraordinara a unui sistem de control tactil de baza, gestionabil prin apasarea unui singur deget pe ecran si o directie artistica surprinzatoare, in special avand in vedere contextul.

Introducerea unor inovatii de joc interesante reuseste sa reimprospateze actiunea suficient de suficient pentru a re-angaja chiar si cei care au petrecut ore intregi cu Alto’s Adventure. Daca aveti probleme cu telefonul, apelati la Service GSM – service telefoane.

Among us

Among us, fara indoiala, unul dintre fenomenele momentului. Publicat in indepartatul 2018, dar readus in voga de catre unii streameri, care l-au transformat in fenomenul momentului atat pe mobil, cat si pe PC, Among us astazi se poate baza pe ceva de genul a 2,7 milioane de jucatori zilnici pentru un total de peste 100 de milioane de descarcari.

Numerele nu mint si, de fapt, experienta impachetata de Innersloth are cu siguranta propriul motiv.

Formula din spatele jocului este simpla, dar fascinanta: pe de o parte, exista un grup de utilizatori care au scopul de a repara o nava spatiala pentru a reporni, completand o serie intreaga de mini-jocuri, in timp ce pe de alta parte unul sau mai multi tradatori ascund in secret impotriva si trebuie sa saboteze operatiunile camarazilor lor.

AnimA ARPG

AnimA ARPG combina medii gotice si dusmani monstruosi. Complet gratuit, AnimA ARPG este, fara indoiala, unul dintre cele mai interesante RPG-uri de actiune disponibile pentru terminalele Android.

Jocul prezinta un gameplay solid, ritmant si spectaculos in stil hack & slash, care ne va vedea confruntandu-ne cu hoarde de adversari periculosi atingand un repertoriu de miscari devastatoare si variate.

In timp ce exploram o vasta lume fantezie intunecata, formata din peste patruzeci de etape din ce in ce mai complexe, pline de demoni, cavaleri intunecati si creaturi demonice gata sa ne atace; dar si numeroase obiecte de colectat si echipat, folosind un sistem de artizanat multifacetic pentru a ne dezvolta caracterul si a-i schimba aspectul.

Astracraft

Astracraft, un clic pe interfata editorului. Luand un indiciu de la clasici precum Banjo-Kazooie: Suruburi si suruburi, Astracraft ofera un gameplay impartit in doua faze distincte: in prima vom avea sarcina de a folosi resursele disponibile pentru a construi roboti sau vehicule cat mai puternice posibil , in cea de-a doua le vom putea controla in cadrul arenelor de lupta, in contextul meciurilor extrem de competitive.

Avand in vedere un editor care este intr-un fel oarecum complex, dar cu siguranta cu un potential mare, vom putea sa incercam mana la creatie si sa dam viata unor dispozitive fenomenale, capabile sa se potriveasca cel mai bine stilului nostru de joc, si apoi sa ne aruncam in dificultate si experimentati caracteristicile sale reale.

Formatul freemium deschide in mod inevitabil calea dinamicii de plata pentru castig, dar rezultatul final merita cu siguranta o incercare.

related articles