HomeBlogCe probleme poate avea Xiaomi Mi Mix 2?

Ce probleme poate avea Xiaomi Mi Mix 2?

by David Rus
0 comment417 views

Pentru cei care doresc un smartphone la un raport calitate-pret bun, una din cele mai bune solutii consta in alegerea unui dispozitiv de la Xiaomi, iar modelul Mi Mix 2 poate fi o alegere inspirata.

Dispozitivul este scos pe piata de catre Xiaomi, un producator care pune pret pe calitate, si care are o politica diferita in comparatie cu ceilalti producatori de pe piata.

Revenind la Xiaomi Mi Mix 2, acesta este un smartphone care in mod normal functioneaza fara probleme, iar majoritatea utilizatorilor sunt incantati de el. Cu toate acestea, exista si unele probleme cu care aceste dispozitive se pot confrunta, dupa cum urmeaza:

1. Probleme Wi-Fi

Pentru multi utilizatori ai Xiaomi Mi Mix 2, problemele legate de conexiunea wifi sunt frecvente. In afara de faptul ca este prea lenta conexiunea Wi-Fi, problema se extinde pana cand conexiunea scade frecvent. Daca depindeti atat de mult de Wi-Fi, aceasta poate fi o provocare majora.

Una dintre cele mai bune si mai simple modalitati de a remedia aceasta problema este sa va resetati routerul wireless. Cand acest lucru nu are efectul dorit, tot ce puteti face este sa uitati reteaua Wi-Fi la care sunteti conectat si sa o reconectati din nou, dupa aceea. Puteti face toate acestea din setarea Wi-Fi.

2. Incarcare lenta

Cu incarcatorul potrivit, dispozitivul dvs. se va incarca rapid. Ar trebui sa aveti o idee despre cat dureaza telefonul sa se incarce: daca apare brusc o schimbare semnificativa a vitezei de incarcare, cu siguranta ceva nu este in regula.

In vederea remedierii acestei probleme, trebuie sa va asigurati ca problema nu este provocata de incarcator. Utilizati incarcatorul pentru a incarca un alt telefon sau utilizati un alt incarcator bun pentru a va incarca telefonul.

Daca problema este legata de incarcator sau cablul acestuia, indreptati-va atentia spre un magazin gsm pentru a cumpara altul pentru dispozitivul dvs. Daca incarcatorul dvs. este inca in regula, este posibil ca portul de incarcare USB sa aiba probleme. Acest lucru va fi stabilit insa de catre specialistii de la service.

3. Reporniri aleatoare

Repornirea aleatorie este o problema serioasa si trebuie sa o abordati si cu seriozitate. Xiaomi Mi Mix 2 nu ar trebui sa reporneasca aleatoriu, iar atunci cand se intampla acest lucru, este in mod normal o problema cauzata de un virus.

Cea mai buna solutie la virusi si programe malware este evitarea completa a acestora. Cand dispozitivul dvs. este infectat cu virusi, este posibil sa suferiti mai multe pierderi.

Cand dispozitivul reporneste aleatoriu, este necesara o resetare din fabrica pentru a scapa de toate aplicatiile terta parte pentru a proteja dispozitivul si informatiile dvs. importante.

Dupa ce faceti acest lucru, incepeti din nou sa va configurati conturile. Asigurati-va ca descarcati si un program antivirus.

4. Problema ecranului tactil care nu raspunde

Problema cu ecranul tactil care nu raspunde este obisnuita in multe dispozitive Android si poate fi foarte dureroasa. Este una dintre cele mai frustrante probleme, dat fiind faptul ca nu veti putea folosi ecranul.

Pentru a rezolva problema, va trebui sa va resetati dispozitivul. Opriti mai intai dispozitivul tinand apasat butonul de pornire pana cand acesta se opreste.

Tineti apasate tasta de alimentare, butonul de crestere a volumului si butoanele de alimentare pentru cateva secunde, eliberati-le atunci cand apare sigla Mi. Va aparea meniul principal Mi-Recovery, selectati „Stergeti datele” si selectati „Da” pentru a confirma. Aceasta ar trebui sa rezolve problema.

5. Problema supraincalzirii

Temperatura telefonului creste in mod normal atunci cand efectueaza o sarcina intensa, dar cand devine prea ridicata, poate cauza unele probleme. Cand dispozitivul se supraincalzeste, de preferat ar fi sa il opriti imediat si sa il lasati sa se odihneasca pentru o vreme.

Aceasta este o masura temporara. Problema ar putea fi legata de sistemul de operare, deci este important sa va asigurati ca actualizati mereu telefonul la cea mai noua versiune a sistemului de operare.

De-asemenea, exista cateva aplicatii terte care pot cauza problema, iar gasirea si eliminarea acestora vor fi de asemenea utile.

6. Problema cu camera foto

Problema camerei este o alta problema obisnuita pentru Xiaomi Mi Mix 2 si este cea mai frecventa pentru camera frontala, mai ales atunci cand utilizatorii efectueaza apeluri video. Din toate indicatiile, problema este o problema software, deci trebuie sa aveti grija la actualizarile producatorului pentru a rezolva aceasta problema.

related articles