HomeModaCu ce piese vestimentare poți asorta bijuteriile statement pentru ținute mereu reușite

Cu ce piese vestimentare poți asorta bijuteriile statement pentru ținute mereu reușite

by Popa Sebastian
0 comment286 views

Bijuteriile statement pot fi o alegere grozavă pentru a face o ținută să iasă în evidență și să fii în pas cu trendurile actuale. Cu toate acestea, o întrebare importantă se ridică atunci când vine vorba de cum să asortezi bijuteriile statement cu piesele vestimentare potrivite pentru un look mereu reușit. În acest articol, vei afla cum să faci acest lucru cu succes și vei descoperi câteva trucuri esențiale pentru a-ți evidenția bijuteriile statement preferate.

Iată ce trebuie să iei în considerare înainte să porți bijuterii statement:

Odată cu schimbarea înclinațiilor modei, bijuteriile statement sunt o alegere excelentă pentru a-ți asorta ținuta și a-ți arăta personalitatea. Prin alegerea bijuteriilor statement potrivite, poți să te aventurezi în universul fascinant al modei și să creezi un look mai interesant și mai îndrăzneț chiar și din cele mai simple piese vestimentare. În acest articol, vei putea afla cum să combini bijuteriile statement cu piesele vestimentare astfel încât să obții o ținută în trend și mereu chic.

1. Cum să asortezi colierele statement – colierele statement formează un punct central al ținutei tale. Poți să le porți peste o bluză simplă de la StarShinerS, un pulover sau o cămașă albă și să adaugi un detaliu chic pentru acel ceva în plus. Un colier statement poate fi folosit pentru a completa ținutele în culori uni sau poate fi utilizat ca o piesă centrală pentru o ținută în culori contrastante. În ceea ce privește tipul de decolteu, colierele statement merg bine cu guler înalt, decolteu adânc și chiar și cu bluze fără bretele.

2. Cum să asortezi cerceii statement – cerceii statement reprezintă un detaliu deosebit și un must-have pentru orice iubitoare de modă. Ei pot completa un outfit simplu și să-l facă să iasă în evidență. Cerceii statement pot fi purtați bineînțeles cu părul prins în coadă sau lăsat liber, dar pentru o apariție mai interesantă se pot asorta cu un coc înalt sau cu părul tuns scurt. Prin purtarea cerceilor statement undeva la nivelul urechilor, poți adăuga un impact vizual doar prin simpla prezență a acestor bijuterii îndrăznețe.

3. Cum să asortezi brățările statement – O brățară statement te poate ajuta să adaugi un strop de culoare și interes oricărei ținute. Ele pot fi purtate uneori în layering, când porți mai multe brățări uni sau asortate după culoare. Brățările statement merg bine cu o vestimentație casual, dar pot fi utilizate pentru a completa și o rochie sau o ținută de seară elegantă.

4. Cum să asortezi inelele statement – inelele statement pot asigura că degetele tale sunt la fel de elegante ca restul corpului. Acestea pot fi utilizate pentru a adăuga un strop de culoare și strălucire. Inelele statement sunt o alegere mai bună pentru a fi purtate separat! Inelele statement în culori puternice sunt ideale pentru a fi purtate cu blugi și chiar și cu o fustă creată din materiale prețioase.

Bijuteriile statement sunt o alegere excelentă pentru a adăuga personalitate unei ținute, sunt foarte versatile și pot fi utilizate atât în ținutele de zi cu zi, cât și la evenimentele speciale!

Sursa foto: unsplash.com

related articles