HomeBlogCum functioneaza aplicatia Bitmojo pe telefoanele Samsung?

Cum functioneaza aplicatia Bitmojo pe telefoanele Samsung?

by David Rus
0 comment373 views

Sa incepem cu inceputul! Mesajele Samsung pot fi utilizate numai pe smartphone-urile Samsung. Daca cumva reusiti sa-l instalati pe telefonul dvs. radacinat care nu este Samsung, va veti pierde timpul. Nu va merge.

Samsung Messages este o aplicatie de mesagerie incredibil de puternica care elimina necesitatea instalarii aplicatiilor de mesagerie terta parte, cum ar fi WhatsApp sau Telegram. Daca intentionati sa utilizati Bitmoji cu Samsung Messages, trebuie sa cititi in continuare, pentru a afla unele informatii interesante.

In primul rand, Samsung Messages foloseste tastatura Samsung. Nu este vorba despre Gboard-ul obisnuit pe care il gasiti de obicei in alte telefoane Android.

In al doilea rand, Bitmoji poate functiona doar cu tastatura Samsung, doar pe Samsung Galaxy Note 10. Asadar, daca aveti alte telefoane Samsung care nu sunt Note 10, din acest punct de vedere aveti ghinion.

Potrivit Bitmoji, actualizarea Android Q va permite altor utilizatori de telefoane Samsung sa foloseasca Bitmoji cu tastatura Samsung, dar nu exista o cronologie definitiva pentru acea actualizare. Presupunand ca aveti un Samsung Galaxy Note 10 la dispozitie, iata cum puteti configura emoticoanele Bitmoji pentru tastatura Samsung.

Instalati Bitmoji pe telefonul dvs. Samsung

Pasul 1: Instalarea este simpla si simpla. Indreptati-va spre Play Store pe telefonul dvs. si cautati aplicatia Bitmoji.

Pasul 2: Dupa ce gasiti aplicatia, apasati pe instalare si asteptati pana cand aplicatia se instaleaza si se deschide. Daca nu se deschide automat, atingeti pictograma aplicatiei pentru a o deschide.

Pasul 3: Odata ce aplicatia este in functiune, trebuie sa va autentificati sau sa va inscrieti. Daca nu aveti un cont Bitmoji, inregistrati-va utilizand ID-ul dvs. de e-mail (presupunand ca nu aveti un cont Snapchat activ pe telefon). Daca aveti Snapchat activ, il puteti utiliza pentru a va inregistra la Bitmoji.

Pasul 4: Acordati toate permisiunile pe care Bitmoji le solicita. Mai exact, asigurati-va ca acordati permisiunea pentru utilizarea camerei.

Pasul 5: Acum, faceti un selfie selectand sexul dvs. Aplicatia va va caricatura selfie-ul.

Pasul 6: Dupa ce vedeti caricatura dvs., puteti merge inainte si personaliza. Adaugati tonul pielii, coafura, tipul corpului si multe altele. Odata ce sunteti multumit de creatia dvs., confirmati si aplicatia va crea zeci de autocolante.

Utilizarea Bitmoji pe Samsung Messages

Pasul 1: Deschideti aplicatia Samsung Message si selectati orice conversatie sau incepeti una noua.

Pasul 2: Atingeti campul de mesagerie. Acest lucru va ridica tastatura Samsung.

Pasul 3: Odata ce apare tastatura, atingeti pictograma autocolantului si puteti vedea toate autocolantele Bitmoji.

Pasul 4: Atingeti un autocolant la alegere si acesta va intra direct in conversatie.

Activati sugestia de autocolant inteligent pentru Bitmoji in mesajele Samsung

Cu tastatura Bitmoji, puteti obtine sugestii de stickere inteligente. Nu este cazul cand utilizati Bitmoji cu tastatura Samsung. Trebuie sa activati sugestiile inteligente. Pentru a face acest lucru, urmati pasii.

Pasul 1: Dupa ce ridicati tastatura Samsung si atingeti pictograma autocolantului, veti vedea autocolantele Bitmoji.

Pasul 2: Incepeti sa tastati pe tastatura si veti vedea o bula albastra. Atingeti bula si veti vedea un pop-up. Selectati Bitmoji din fereastra pop-up. Acum, pe masura ce tastati, puteti vedea sugestii de stickere inteligente.

Selectarea tastaturii Bitmoji in Setari

Puteti face acest lucru intotdeauna, dar nu va functiona perfect. Este posibil sa nu puteti tasta nimic. Veti fi limitat numai la utilizarea de autocolante. Daca doriti sa incercati, urmati pasii de mai jos:

Pasul 1: Accesati Setari >> Setari suplimentare sau avansate> Limba si intrare> Tastatura curenta .

Pasul 2: Selectati tastatura Bitmoji si ati terminat.

Pasul 3: Reveniti la Samsung Message si incercati sa lucrati cu acesta. Cel mai probabil, va va jefui de capacitatea de a tasta orice.

related articles