HomeAfaceriCum functioneaza casele de amanet si ce avantaje ofera?

Cum functioneaza casele de amanet si ce avantaje ofera?

by David Rus
0 comment440 views

Casele de amanet ofera posibilitatea de a vinde bunuri sau de a contracta imprumuturi pe termen scurt cu marfuri uzate drept garantie. Sunt intreprinderi mici prin natura lor, deoarece atat articolele schimbate, cat si imprumuturile platite au valoare redusa. In timp ce casele de amanet de obicei nu aduc profituri mari, costurile de pornire sunt relativ mici.

Casele de amanet accepta articole ca garantie pentru un imprumut pe termen scurt, explica MoneyMan Pawn & Jewelry . Atunci cand este adus un articol la o casa de amanet, amanetul evalueaza valoarea articolului si ofera un imprumut egal cu un anumit procent din valoare. Va fi o perioada scurta de timp pentru a rambursa imprumutul cu dobanzi. Daca este facut, amanetul returneaza articolul.

Daca nu, amanetul detine articolul si incearca sa-l vanda pentru profit. Motivul pentru care agentii de amanet sunt dispusi sa imprumute bani pentru obiecte mici este ca, pe langa dobanda, casele de amanet fac profituri mai mari din articolele care sunt confiscate. Multi oameni aduc articole la casele de amanet care nu intentioneaza sa ramburseze imprumutul. Ei stiu ca aceasta va face profit din articolul pe care l-au amanetat.

Magazinele de amanet cumpara, de asemenea, articole pe care cred ca le pot vinde pentru un profit bun, potrivit Empire Pawn din Nassau . Oferirea de preturi reduse ii ajuta pe vanzatori sa obtina bani rapid, iar magazinul de amanet sa obtina profituri mari.

Deoarece imprumuturile si preturile de cumparare oferite de casele de amanet sunt de obicei mici, intreprinderile de amanet necesita o suma redusa de finantare pentru start-up din partea antreprenorilor.

Casele de amanet accepta orice lucru profitabil, dar cele mai amanetate sunt produse mici, de inalta calitate, cum ar fi electronice, instrumente muzicale si bijuterii. Depozitarea acestor articole in siguranta este usoara pentru amanet si au o valoare suficient de mare pentru a merita sa fie vandute. In timp ce unele case de amanet accepta articole mai mari si mai valoroase, cum ar fi masinile, majoritatea caselor de amanet sunt intreprinderi mici care ofera imprumuturi mici.

Casele de amanet sunt o alegere buna pentru cei care au nevoie rapid de o suma mica de numerar, dar se feresc de datoria asociata cu imprumuturile pe termen scurt cu dobanda mare. In plus, casele de amanet nu efectueaza de obicei verificari de credit, deoarece au deja garantii, iar nerambursarea are ca rezultat doar pierderea articolului. Ca o optiune pentru proprietarii de afaceri mici, un magazin de amanet necesita putine abilitati in afara de evaluarea valorii marfurilor.

In timp ce ratele dobanzilor variaza de la un magazin la altul, ele sunt de obicei mari, mult mai mari decat par. 8% pe luna poate parea rezonabil, dar este de fapt aproape de o rata procentuala anuala de 100%.

Deoarece majoritatea articolelor schimbate in casele de amanet au o valoare mica, magazinele ofera mici profituri la orice investitie de pornire. Pentru a asigura evitarea situatiilor incomode care pot aparea din neintelegeri, se va asigura publicarea in mod clar a regulilor si regulamentelor caselor de amanet. Citeste mai multe detalii despre casa de amanet AGS.

Cele mai comune 4 motive pentru a imprumuta bani

Atunci cand vorbim de imprumuturi, iti prezentam cele mai comune motive pentru care oamenii aleg sa imprumute bani:

  1. Poti imprumuta bani atunci cand bancile nu vor sa te ajute

Pot fi mai multe motive pentru care o banca sa refuze sa iti dea credit. Uneori nu te incadrezi cu bugetul pe care il ai. Alteori poate fi o problema raportata la biroul de credite. Dar atunci cand bancile nu iti ofera credit va trebui sa gasesti alte solutii mai bune pentru tine care sa te ajute sa iesi din impas. Casele de amanet reprezinta astfel de solutii.

  • Poti imprumuta bani pentru analize si tratamente urgente

De obicei, atunci cand ai de facut anumite analize si tratamente va trebui sa gasesti solutii potrivite pentru tine rapid. Un imprumut la amanet te va ajuta sa obtii sumele de care ai nevoie sau macar o parte din ele in functie de bunurile pe care le duci la amanet. In felul acesta, nu trebuie sa mai astepti foarte mult dupa banci sau dupa prieteni.

  • Bani imprumutati pentru renovari

Atunci cand renovezi poti apela la o casa de amanet pentru a duce o parte din vechile obiecte de care vrei sa scapi sau chiar pe toate pentru a obtine banii de care ai nevoie. In felul acesta amortizezi o parte dintre costuri si poti investi chiar in materiale de calitate super premium.

  • Bani imprumutati pentru a repara masina

Masina ta este importanta pentru tine deoarece ea este cea care de duce dintr-o parte in alta si care te ajuta sa ajungi la serviciu la timp. Prin urmare, atunci cand se strica vei face totul pentru a o repara. Daca nu iti ajung banii, poti apela la o casa de amanet pentru a-i obtine.

related articles