HomeBlogCum recuperati contactele sterse de pe iPhone?

Cum recuperati contactele sterse de pe iPhone?

by David Rus
0 comment293 views

Dispozitivele iPhone sunt printre cele mai performante telefoane de pe piata, motiv datorita caruia, foarte multe persoane care au nevoie de un nou smartphone, isi indrepata atentia spre cele mai noi telefoane iPhone.

Cand discutam despre telefoane iPhone, ne referim la dispozitivele scoase pe piata de catre Apple, si care au specificatii tehnice impresionante. Acestea dispun de diferite functii, care ofera utilizatorilor cea mai mare placere de utilizare pentru un smartphone.

Multi utilizatori care au trecut de la Android la telefoane iPhone sustin ca regreta ca nu si-au cumparat dispozitive iPhone mai repede, si ca nu ar mai trece niciodata la Android.

Ei bine, telefoanele iPhone pot fi utilizate in foarte multe scopuri, dar la fel ca in cazul telefoanelor Android, se poate intampla ca in anumite circumstante utilizatorii sa constate ca si-au sters contactele din agenda. Unii le-au sters din neatentie, iar astfel de situatii pot avea loc.

Din fericire, exista modalitati pentru recuperarea contactelor pierdute, in cazul in care utilizatorii au creat o copie de rezerva a datelor. Iata cum pot fi recuperate contactele in aceste conditii.

Metoda 1: Cum sa faceti backup pentru iPhone Contacte fara iTunes sau iCloud

Daca sunteti in cautarea unor modalitati de a transfera contactele iPhone pe computer si inapoi la iPhone fara a utiliza iTunes sau iCloud, atunci va recomandam sa urmati aceasta metoda.

Va vom arata cum sa faceti backup pentru contactele dvs. iPhone folosind doua utilitati, respectiv CopyTrans Contacts si EaseUS MobiMover Free.

Mai intai va vom arata pasii pentru a face backup copiilor iPhone pe computer folosind software-ul Copytrans Contacts. In prezent, CopyTrans Contact accepta doar PC-ul Windows. Versiunea pentru Mac nu este disponibila in acest moment.

Pasii pentru a face backup contactele iPhone pe PC fara iTunes sau iCloud folosind CopyTrans Contact:

Pasul 1: Descarcati si instalati software-ul Copytrans Contacts pe computerul Windows.

Pasul 2: Lansati software-ul si conectati-va iPhone-ul la computer.

Pasul 3: Programul va detecta dispozitivul dvs. si va enumera toate contactele de pe dispozitiv.

Pasul 4: Selectati toate contactele pe care doriti sa le transferati pe computer si faceti clic pe „Export selectat”. Apasati Ctrl + A pentru a selecta toate contactele simultan.

Pasul 5: Vi se va solicita o noua fereastra pentru a alege optiunile pentru a salva contactele exportate. Selectati „Salvati agenda de adrese” pentru a va salva contactele pe computer.

Pasul 6: Apoi, alegeti locatia de pe computer pentru a salva contactele exportate. Contactele dvs. exportate vor fi salvate la locatia specificata ca fisiere de contact * .vcf (vCard). Puteti utiliza aceste fisiere pentru a copia contactele inapoi pe iPhone sau pe alt dispozitiv utilizand acelasi instrument sau un alt instrument care accepta fisiere standard .vcf.

Puteti utiliza, de asemenea, EaseUS MobiMover, un instrument gratuit pentru a face backup copiilor dvs. fara a folosi iTunes sau iCloud.

Pasi pentru transferul contactelor de la iPhone la computer fara iTunes sau iCloud folosind EaseUS MobiMover:

Pasul 1: Descarcati si instalati instrumentul EaseUS MobiMover Free pe computer sau Mac.

Pasul 2: Conectati-va iPhone-ul la computer folosind un cablu USB si lansati programul EaseUS MobiMover.

Pasul 3: Apoi, alege iDevice la PC (pe computer Windows) sau iDevice la Mac (pe computer Mac).

Pasul 4: In fereastra de desfasurare, faceti click pe „More” si asigurati-va ca sunt selectate Contactele. De asemenea, puteti face backup la alte date, cum ar fi Fotografii, audio, video si multe altele. Selectati tipul de date pentru care doriti sa faceti backup. Odata ce selectia este facuta, alegeti locatia in care doriti sa salvati copia de rezerva.

Pasul 5: Acum faceti clic pe „Transfer” pentru a incepe procesul de transfer. Persoanele de contact vor fi salvate in locatia aleasa in format html. Puteti utiliza fisierul exportat pentru a copia contactele inapoi in telefon.

Metoda 2: Cum sa faceti backup pentru iPhone Contacte pe Gmail / Google Drive

In cazul in care doriti sa faceti backup copiilor dvs. iPhone in contul dvs. Gmail sau Google Drive, atunci acest ghid va va ajuta.

Pasi pentru Backup / Transfer de contacte iPhone in Gmail fara iCloud:

Pasul 1: Deschideti aplicatia de setare pentru iPhone.

Pasul 2: Atingeti Parole si Conturi, apoi apasati Adaugare cont.

Pasul 3: Alegeti Google din optiune.

Pasul 4: Introduceti numele de utilizator si parola de la Gmail si atingeti Conectare.

Pasul 5: In setarea Gmail, alegeti Contacte si activati.

Pasul 6: Atingeti „Salvati” in partea dreapta sus.

Pasul 7: Contactele dvs. iPhone vor fi acum sincronizate cu contul dvs. de gmail.

Asadar, daca vi se intampla sa pierdeti contactele din orice telefon iPhone, nu trebuie sa va faceti griji, in cazul in care aveti o copie de rezerva a acestora, pentru ca le puteti recupera.

related articles