HomeTelefoane MobileSfaturi pentru a-ti vinde telefonul

Sfaturi pentru a-ti vinde telefonul

by Paun Luciana
0 comment359 views

Fiecare dintre noi, avem nevoie de cel putin un smartphone foarte performant, pe care sa il putem folosi in diferite scopuri, si care sa fie capabil sa faca fata cu succes tuturor cerintelor.

Exista de exemplu utilizatori care isi doresc un smartphone pe care sa il foloseasca foarte mult pentru a viziona filme. Acesti utilizatori au nevoie de un smartphone de dimensiuni mari, si cu o buna rezolutie a ecranului.

Alti utilizatori prefera sa faca foarte multe poze, motiv datorita caruia, au nevoie de un dispozitiv care sa exceleze la capitolul camera foto. Unii utilizatori isi doresc un smartphone pe care sa il foloseasca strict pentru a vorbi cu cei dragi, in timp ce altii folosesc mai mult telefonul pentru a naviga pe internet.

Daca insa detineti un smartphone care nu mai face fata cerintelor dvs., cu siguranta va ganditi sa il inlocuiti cu altul mai performant, in timp ce acesta urmeaza sa fie vandut. Iata cum trebuie sa procedati, pentru a obtine cat mai multi bani in schimbul acestuia:

Gasiti cutia si accesoriile

In momentul in care detineti un smartphone pe care intentionati sa il vindeti, este o idee buna sa cautati cutia originala si accesoriile care au venit cu aceasta. Cautati in jur si vedeti daca puteti gasi cutia, cablul si incarcatorul original, castile si orice altceva a fost acolo cand ati deschis-o prima data.

Acest lucru va face diferenta, iar cand veti ajunge la casa de amanet telefoane Bucuresti, veti avea toate sansele sa obtineti o suma de bani mai mare decat daca nu ati avea cutia si accesoriile.

Cat valoreaza vechiul tau smartphone?

Un telefon care se afla in conditii perfecte si care este insotit de toate accesoriile originale, va valora in mod evident mai mult decat un telefon fara cutie sau incarcator. Dar pentru a obtine un pret cat mai atractiv pentru vechiul dvs. smartphone, va fi nevoie sa faceti niste cercetari.

Telefoanele deblocate valoreaza mai mult

Un telefon blocat intr-o anumita retea, poate avea un mare impact asupra pretului. Telefoanele deblocate, care pot fi activate si utilizate pe orice retea, au preturi mai mari, asa ca este indicat sa va deblocati telefonul inainte de a-l vinde, daca acesta este blocat intr-o anumita retea.

Alegerea locului de vanzare

Exista unele optiuni principale de vanzare. Puteti vinde direct unei alte persoane folosind o piata online, puteti vinde telefonul unei cunostinte, sau il puteti vinde unei case de amanet telefoane. Aceasta din urma este cea mai atractiva solutie, pentru ca telefonul va fi evaluat corect, si vi se va oferi cel mai bun pret in schimbul telefonului.

Stergeti datele din telefon inainte de a-l vinde

Este deosebit de important sa va asigurati ca va deconectati din conturile de pe smartphone si il stergeti complet inainte de a-l vinde.

Exista doua aspecte de luat in considerare: in primul rand doriti sa faceti backup pentru toate fisierele dvs. pretioase si asigurati-va ca nimeni altcineva nu are acces la ele, si in al doilea rand, trebuie sa dezactivati Blocarea de activare sau Protectia de resetare din fabrica.

related articles