HomeNecesareCe locuri de munca se gasesc in hotelurile si resorturile din Romania?

Ce locuri de munca se gasesc in hotelurile si resorturile din Romania?

by David Rus
0 comment486 views

Cine spunea ca in Romania nu se gasesc locuri de munca atractive, cu siguranta se insela. Si in tara noastra se gasesc o multime de locuri de munca, iar unele dintre acestea sunt oferite de catre hotelurile si resorturile din tara noastra.

Stiti insa care este marea problema? Foarte multi romani aleg sa nu aplice pentru astfel de joburi din diferite motive. Unii aleg sa plece in strainatate la munca, sperand sa castige mai multi bani, insa la finalul lunii cand vor trage linie si vor vedea ca dupa ce au platit facturi, mancare, carburant, etc., ajung sa ramana cu mai putini bani in mana decat in tara, dar totusi raman printre straini.

Alti romani, nu aplica pentru astfel de joburi, sperand sa isi gaseasca locuri de munca mai bine platite, in tara, sau sa ia exemplul altor persoane cunoscute, si sa plece in strainatate.

In aceste conditii, pentru ca au nevoie de personal, hotelurile si resorturile din tara noastra, cauta agentii de recrutare a fortei de munca in strainatate, pentru a le propune diferite persoane pentru angajare. Cei care acceseaza , pot lua legatura cu JordanRiver, care recruteaza persoane din tari asiatice pentru a munci in Romania.

Iata care sunt cateva dintre locurile de munca libere de obicei la hoteluri, si care pot fi ocupate chiar de catre acesti imigranti, sositi in tara prin intermediul agentiei de recrutare a fortei de munca.

Room Service

Daca hotelul este echipat cu o bucatarie, acesta ofera adesea servicii in camera. Oaspetii care doresc sa manance, dar nu vor sa iasa din camera de hotel, sau sa mearga la restaurantul hotelului. Daca exista unul, pot comanda dintr-un meniu din camera lor. In calitate de angajat al serviciului de camera, este posibil sa fie nevoie de plasarea livrarea mancarii la camera.

Ospatar / chelnerita

Daca hotelul are restaurant, are nevoie si de chelneri si chelnerite. Intr-un hotel, cea mai solicitata masa este de obicei micul dejun, asa ca imigrantii vor fi pregatiti sa luceze la orele timpurii. Urmatoarea masa servita cel mai des este cina. Va trebui sa preia comenzile oaspetilor si sa serveasca mesele, asigurandu-se ca au tot ce au nevoie.

Unele hoteluri permit oaspetilor sa plateasca in camerele lor, in timp ce altele iau plata. Va trebui ca angajatii sa se asigure de faptul ca factura pentru masa ajunge la locul potrivit pentru a putea fi platita.

Personalul bucatariei

Dupa cum ii spune si numele, in calitate de membru al personalului de bucatarie, angajatul poate gati, spala vasele, pregati salate, comanda consumabile, planifica meniuri sau alte sarcini similare, in functie de locul de munca. Ca membru al personalului bucatariei la nivel de intrare, cel mai probabil angajatul va pregati alimente pentru bucatari chef sau bucatari, pentru a gati pentru oaspeti.

Menaj

Cu siguranta curatenia este deosebit de importanta intr-un hotel. Este foarte important ca hotelul sa aiba menajere, sau chiar si barabti care sa se ocupe de mentinerea curateniei. Nimic nu poate fi mai rau de spus despre un hotel, decat ca nu are camerele curate, si ca, cameristele nu isi fac treaba.

Hotelurile angajeaza mai nou si cameriste sosite in tara prin intermediul JordanRiver. Acestea, sunt angajate model, sunt harnice, lucreaza foarte mult si isi indeplinesc cu succes toate sarcinile.

Portari

La fiecare hotel veti intalni un portar. Acesta este foarte important, dat fiind faptul ca intampina clientii, ii duce la receptie, apoi dupa ce are loc check in-ul, portarul conduce clientii la camera, si le transporta chiar si bagajele.

Acestea sunt doar cateva exemple de locuri de munca disponibile la foarte multe hoteluri si resorturi din Romania. Cu toate ca se gasesc joburi, care sunt chiar bine platite, exista multi romani care nici nu vor sa auda de o asemenea cariera.

Managerii hotelurilor si ai resorturilor insa,nu isi permit sa ramana fara personal, mai ales pe timpul verii cand foarte multa lume are concedii si se cazeaza la hotel. Acestia angajeaza persoane din strainatate, daca romanii refuza sa munceasca.

Dupa cum spuneam, JordanRiver este o agentie de recrutare a fortei de munca, si vine in intampinarea companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania, si care cauta personal pentru activitatea lor.

Agentia, recruteaza persoane din tari asiatice precum Vietna, Nepal, sau alte tari; ii ajuta sa obtina documentele necesare pentru a se stabili in Romania, si le gaseste locuri de munca foarte atractive.

Datorita celor relatate, se poate spune ca JordanRiver este solutia ideala pentru companiile care cauta personal, dar si pentru asiaticii care isi doresc sa aiba un loc de munca intr-o tara europeana, mai bine dezvoltata.

Chiar daca nu este Romania o tara super dezvoltata, le ofera imigrantilor locuri de munca bine platite, pentru ca acestia sa duca o viata fara griji, o viata mai buna decat in tarile lor natale.

related articles