HomeBlogImportanta nasului si a nasei

Importanta nasului si a nasei

by David Rus
0 comment440 views

Copilul tau sau copilul persoanei iubite va fi botezat in curand. Inainte de a incepe sa te pregatesti pentru ceremonie, va trebui sa decizi cine va fi nasul si nasa viitorului botezat si ce cadou nasi sa oferi.

Un nas sau nasa este o persoana care in primul rand este martora la botezul unui copil, dar este mai presus de toate implicata si angajata sa-si intretina finul sau fina pe tot parcursul vietii sale crestine. Deci alegerea ta este importanta! Prin aceasta alegere, transmiti un semnal puternic de incredere nasului si nasei: ei sunt cei pe care vrei sa-i vezi creand legaturi de durata cu copilul tau.

Retine ca alegerea a doua persoane nu este deloc obligatorie! Multi oameni nu sunt constienti de asta, dar o singura persoana poate fi suficienta, fie un nas, fie o nasa. Parintii sunt cei care decid in functie de ceea ce asteapta de la nas sau nasa, dar si dupa botez, fie el civil sau religios.

De asemenea, rolurile de nas si nasa nu sunt roluri legale, adica nu sunt supusi niciunui drept si obligatie de a avea grija de fin sau de fina daca este nevoie. Cand doua persoane vor sa invite un cuplu sa le fie nasi pot apela cu incredere la un cadou cerere nasi.

Ce cadou de nasi sa oferi la un botez?

Cum sa faci pe plac nasilor sau nasilor? Aceasta este o intrebare buna pe care sa ti-o pui atunci cand vrei sa organizezi un eveniment religios la care vor fi prezenti nasul si nasa, precum un botez. Desigur, poti alege mai intai sa le oferi un cadou cerere nasi mai clasic, precum o cutie de ciocolata.

Gandeste-te insa cat de special este acest eveniment, atat pentru tine, cat si pentru copilul tau, chiar daca el sau ea inca nu isi da seama… atunci vei decide sa oferi un cadou original precum un cadou personalizat, pentru a le multumi pe masura! Oferirea unui astfel de cadou ii va bucura cu atat mai mult pe destinatarii lor, care vor putea apoi sa pastreze un suvenir al botezului sau al unei alte ceremonii.

Iata primele 10 cadouri de oferit nasului si nasei:

  • Cana personalizata
  • Lumanare parfumata si gravata cu un mesaj
  • Tricou personalizat
  • Pahar de whisky personalizat
  • Cutie cu macaroons
  • Cutie de vin gravata
  • Breloc gravat
  • Poster personalizat
  • Pahare de sampanie gravate
  • Bloc foto 3D

Poti adauga apoi cu usurinta mesaje si prenumele la alegere pentru un cadou unic! Daca vrei sa lasi copilul sa vorbeasca punand nasului sau nasei intrebarea „Vrei sa fii nasul meu?” sau „Vrei sa fii nasa mea?”, atunci este foarte usor sa personalizezi aceasta propozitie pe o lumanare, un pahar sau o ceasca.

Care este cadoul ideal de oferit nasilor?

Gasirea unei idei de cadou pentru nasii baietelului sau a fetitei este destul de simpla, vei vedea. Nu lipsesc ideile de cadouri originale! La fel ca si cadourile de botez sau cadourile de nastere, cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi este sa le oferi un cadou personalizat cu prenumele nasilor.

Pentru asta, alegerile tale sunt multiple: perna, breloc, pix, sticla de vin… totul este personalizabil dupa dorintele tale, suficient pentru a crea un suvenir magnific si cadou simbolic.

related articles