HomeBlogCovor antibacterian – ce este si ce avantaje are?

Covor antibacterian – ce este si ce avantaje are?

by David Rus
0 comment307 views

Covorul antibacterian este un produs conceput pentru eliminarea totala a organismelor patogene transportate in talpile incaltamintei. Covorul antibacterian este conceput pentru a fi amplasat la intrarea in spatii care necesita dezinfectie zilnica si profunda.

Spitalele, laboratoarele si centrele veterinare, precum si incaperile curate in care sunt fabricate produse farmaceutice, nutritionale, cosmetice sau micro electronice, sunt cateva dintre spatiile care vor beneficia de utilizarea acestui nou produs.

De asemenea, este ideal sa pastrati spatiile persoanelor alergice in stare optima si, astfel, sa reduci simptomele acestora.
Covorul antibacterian poate deveni fundamental ca prima linie de control al epidemiilor la frontiere. Aeroporturile, garile si autobuzele vor avea acum un sistem curat si eficient de control al agentilor patogeni transportati de calatori pe talpile pantofilor lor.

Aceasta noua inventie poate elimina organismele microscopice de la 0,01 μ (microni), ceea ce implica faptul ca este eficienta in eliminarea agentilor patogeni, cum ar fi: virusi, bacterii, alge si ciuperci si protozoare si acarieni.

„In doar 5 secunde elimina microorganismele nedorite, bucurandu-se de spatii curate si dezinfectate. Iata aici  covor antibacterian 90 x 45 cm.

Cum functioneaza un covor  antimicrobian?

In cadrul spitalelor si centrelor de sanatate exista multe instrumente care permit mentinerea mediului liber de bacterii si microbi. Acest lucru este fundamental, avand in vedere ca aceste domenii necesita cel mai inalt nivel de ingrijire si cel mai inalt nivel de sanatate.

De data aceasta va vom spune cum functioneaza un covor antimicrobian si care sunt beneficiile pe care aceste dispozitive le prezinta in spitale si clinici.

Ce este un covor antimicrobian de fapt? Cu ce ajuta el?

Dupa cum sugereaza si numele, este un dispozitiv medical care permite dezinfectarea tuturor suprafetelor care au contact cu podeaua.

Aceste covoare sunt extrem de practice si indispensabile, deoarece pot curata talpile pantofilor si rotile targelor doar trecand peste covor. Acest instrument este utilizat in mod obisnuit pe usile salilor de operatie si ale salilor de terapie intensiva.

Covorul antimicrobian este benefic si pentru persoanele alergice

Aceste covoare functioneaza datorita compozitiei lor antibacteriene si antimicrobiene. Acestea sunt proiectate intr-o prezentare care reduce acumularea de praf si alte particule. Aceste covoare curata imediat talpile pantofilor si orice obiecte care trec peste ele.

Actiunea sa este rapida si eficienta. Ele impiedica cresterea si proliferarea microorganismelor, datorita agentilor lor bactericide. De fapt, unele covoare au agenti fungicidi, adica o protectie mult mai mare. In termeni simpli, raspunsul la modul in care functioneaza un covor antimicrobian consta in principal in compozitia sa.

Modalitati de utilizare ale covorului antimicrobian

Covorasul antimicrobian este disponibil intr-un design autoadeziv, care se adapteaza suprafetelor podelei. Acestea contin (in functie de articol) 30 de foi de polietilena care pot fi indepartate pe masura ce trece timpul. In acest fel, covorul permite eliminarea productivitatii sale pentru o lunga perioada de timp.

In acest sens, odata ce una dintre foi a fost utilizata, aceasta poate fi inlocuita cu una noua si asa mai departe consecutiv. Datorita compactitatii lor, le puteti transporta in recipientul lor dintr-un loc in altul .

related articles