HomeModa5 motive pentru a oferi bijuterii personalizate in aur

5 motive pentru a oferi bijuterii personalizate in aur

by David Rus
0 comment284 views

Cand vine vorba de a oferi un cadou, aceleasi indoieli apar intotdeauna: ii va placea cadoul? Oare voi stii sa aleg ceea ce trebuie? Cum imi pot arata dragostea sau afectiunea cu acest dar? O modalitate de a arata afectiune si de a asigura succesul este de a face un cadou personalizat. Citeste mai departe si descopera 5 motive pentru care un cadou personalizat este raspunsul la toate intrebarile tale.

 Vezi aicibratara cu diamante si alege modelul potrivit pentru tine.

A face un cadou este un mod ideal de a arata afectiune fata de oamenii de care ne pasa. In plus, daca acel dar este o bijuterie, valoarea lui atat sentimentala, cat si materiala se inmulteste. In trecut, posibilitatea de a achizitiona bijuterii personalizate, mai ales cand a venit vorba de bijuterii fine, a fost complicata si foarte scumpa pana cand au sosit bijuterii personalizate in aur de 18 Kt cu initiale.

  • motive pentru a oferi o bijuterie de aur

Iti oferim cele cinci chei pentru care o bijuterie personalizata cu o initiala este un cadou perfect:

Este cea mai buna amintire: Un cadou are capacitatea de a va ajuta sa va amintiti un moment sau o ocazie, care poate fi de la o realizare de lucru la o aniversare, devenind un simbol. Din acest motiv, este important sa se ofere o bijuterie de aur de 18 Kt- vei vedea cum acel moment pentru a fi salvat pentru totdeauna.

Este personal si unic: O bijuterie personalizata cu o litera de aur si diamante, este garantia ca acea bijuterie este unica. Fiecare litera are o semnificatie pe care i-o dam si asta o face un cadou personal.

Este un semn de afectiune: O bijuterie este un mare spectacol de afectiune, pentru semnificatia ei si pentru efortul pe care il presupune. Prin alegerea unei bijuterii de aur personalizate, adaugati o nuanta sentimentala oferindu-i o valoare adaugata.

Oferirea unei bijuterii personalizate este o modalitate de a obtine un sentiment sau un moment de bucurie al unei persoane, care va fi intotdeauna aproape de inima. In trecut, egiptenii simbolizau iubirea ca un cerc, adica ca un inel. Acesta este motivul pentru care inelele sunt purtate in mod traditional pe degetul inelar din cauza legaturii pe care o are cu inima.

Beneficiile pentru sanatatea dumneavoastra- purtarea unei bijuterii de aur

Stiati cabijuteriile de aur au anumite beneficii pentru cei care le poarta? Desi poate va pare incredibil, este total adevarat.

De fapt, exista un tratament numit crisoterapie utilizat in anumite cazuri de artrita reumatoida.

Unul dintreprincipalele beneficii ale purtarii bijuteriilor de aur in comparatie cu purtarea altor tipuri de accesorii esteevitarea alergiilor si a reactiilor cutanate nedorite.

Putem gasi oameni care de la nastere reactioneaza alergic la bijuterii, altii dimpotriva, incep sa prezinte simptome pe masura ce cresc.

Bijuteriile din aur sunt pozitionate pozitiv ca o optiune mai putin agresiva, spre deosebire de metalele cu o rata mai mare de alergie.

Nichelul si cromul sunt doar cateva cu o prevalenta mai mare a alergiilor la populatie.

In acest articol, ne vom ocupa in principal de marile avantaje ale pariurilor pe acest element nobil, clarificand in acelasi timp conceptele legate de alergii si multe altele…

Interesat? Vino alaturi de noi pentru aceasta calatorie curioasa si interesanta.

Bijuterii de aur – cele mai elegante hipoalergenice

Bijuterii de aur esteconsiderat un material hipoalergenic.

Faptul ca un material are aceasta caracteristica inseamna ca existao sansa minima ca acesta sa provoace un raspuns negativ.

Desi este adevarat ca utilizarea argintului si a aurului are rezultate foarte bune, nu le scuteste de la crearea de reactii intr-un procent mic din populatie”

Exista multe materiale care au unimpact sau raspunsuri negative asupra oamenilor care poarta, ei bine nichelul ia medalia de aur in acest sens.

Astazi se stie ca 10% dintre femei si 1% dintre barbati au sensibilitate la acest element. Incredibil nu?

Frecventa mai mare la femei este cauzata de tendinta de a purta Piercing-uri in ultimii douazeci de ani.

De fapt, exista asa-numitele „scabie de nichel„, care este practic reactia pielii noastre fata de acest element.

Cu cat puritatea este mai mare, cu atat impactul este mai mic

Intr-adevar, cu cat este mai mare gradul de puritate in aur, cu atat mai putine sanse de a suferi reactii alergice (cu exceptia cazului in care pielea ta nu o tolereaza in mod specific).

Acest lucru se datoreaza faptului ca, cu o puritate mai mare, vom gasi mai putine cantitati de alte elemente.

Aici aveti notele indicate in conformitate cu Conventia de la Viena pentru controlul metalelor pretioase.

  • 24K: 99.9% puritate.
  • 22K: 91.7% puritate.
  • 19.2K: puritate 80%.
  • 18K: 75% puritate.
  • 14K: 58.5% puritate.
  • 10K: 41,7% puritate.
  • 9K: 37,5% puritate.

Dupa cum puteti vedea, din intreaga compozitie exista un procent ramas care este format dintr-un aliaj de alte metale.

related articles