HomeNecesareCum sa vapezi discret

Cum sa vapezi discret

by David Rus
0 comment247 views

Tigara electronica a deveni un mod de a fuma mult mai sanatos decat cel clasic. Acestea au in componenta doar 4 elemente, fiind mult mai sigur pentru sanatatea corpului uman. Din nefericire multe persoane considera ca este doar o alta forma de fumat, fiind la fel de toxica ca o tigare normala, insa multe studii si cercetari stiintifice au determinat ca acest lucru este gresit.

Vaparea discreta – o tehnica de vapat ce trebuie sa o cunosti

Exista momente in care doriti sa vapati discret, fara sa atrageti atentie asupra dumneavoastra. Din fericire exista metode pentru a putea fuma in anumite locuri fara sa deranjati alte persoane cu vaporii emisi. Va fi necesar sa aveti in vedere tipul de device ce poate fi folosit, dar si compozitia lichidului, de multe ori putand testa usor si rapid aceasta tehnica prin achizitionarea unui disposable de unica folosinta.

In cazul in care doriti sa va creati propriul lichid, va trebui sa folositi un raport PG VG bine determinat, de cele mai multe ori acesta fiind compuns din 70% PG si 30% VG, reusind in acest fel sa reduceti simtitor vaporii emisi, fara sa sacrificati gustul si lovitura in gat.

Cea mai buna metoda de a vapa discret este prin inhalarea scurta din tigarea electronica, lucru ce va diminua semnificativ cantitatea de vapori. Atunci cand expirati, asigurati-va ca suflati in jos rapid. Desi aceasta metoda nu ascunde in mod complet faptul ca vapati, va fi cu singuranta mult mai discret decat in mod normal.

Un alt mod de a va ascunde cat mai bine in momentul in care doriti sa vapati este stingerea ecranul digital care se aprinde odata cu folosirea tigarii electronice. O puteti seta in asa fel incat sa nu se mai aprinda in momentul apasarii pe buton.

Ce este zero vaping?

Pentru a putea folosi aceasta tehnica va fi necesara multa practica, permitandu-va in acest fel sa nu mai eliminati deloc vapori. Pod-urile de mici dimensiuni sunt perfecte in acest caz, fiind des utilizate de persoanele care fumeaza acasa sau in locurile legale fara ai deranja pe cei din jurul lor. Una dintre metode este sa inhalati mult mai scurt decat in mod obisnuit si sa va tineti respiratia cateva secunde, organismul putand asimila nicotina fara sa expirati vapori.

Vaparea cu ajutorul unei tigari electronice este cel mai bun mod de a renunta la acest obicei nociv. Mai ales in ultima perioada cresterea preturilor a impins tot mai multe persoane sa renunte la fumatul clasic, fiind  de cateva ori mai costisitor fata de o tigare electronica. Indiferent cat de ascuns ati dori sa fumati, nu utati ca trebuie sa respectati legea si locurile unde va este sau nu permis sa o folositi.

related articles