HomeBlogCele mai interesante jocuri pentru telefon de anul acesta

Cele mai interesante jocuri pentru telefon de anul acesta

by David Rus
0 comment347 views

An de an, zeci de jocuri excelente pentru telefoane mobile si tablete sunt adaugate, mentinand o baza de jucatori constanta si aducand continut nou jucatorilor prin actualizari. Imagini premium AAA, suport pentru gamepad, povesti captivante si o atmosfera minunata – toate acestea pot fi gasite pe dispozitivele Android si iOS. Si multe altele.

Nu uita ca atunci cand te joci intens, risti sa iti spargi displayul insa ai tot timpul la dispozitie diverse solutii pentru a nu avea probleme. Una dintre ele este chiar display Xiaomi, pentru astfel de modele de telefoane.

League Of Legends – Wild Rift – Cel mai jucat MOBA din toate timpurile

Cel mai jucat MOBA (multiplayer online battle arena) al celor de la Riot Games, League of Legends, este si pe mobil! Asa este, jucatorii pot juca in rolul campionilor lor favoriti oriunde si oricand. Luptele 5v5 pe o harta mica, grafica excelenta si diferitele moduri de joc sunt motivele pentru care oamenii joaca League of Legends: Wild Rift pe mobil si tableta.

Angry Birds 2 – Legenda s-a intors

Legenda de la Rovio Entertainment s-a intors si este mai bun ca niciodata. Pasarile furioase s-au intors in jocul Angry Birds 2 pentru a distruge toti purcelusii in sute de nivele. Grafica superba, gameplay-ul fluid, un tutorial detaliat cu toate noutatile si comenzile bine puse la punct fac din Angry Birds 2 un joc de puzzle accesibil pentru fiecare zi, pe care nu-l vei putea lasa din mana. Si oricum, de ce ar face cineva asta?

Total War: MEDIEVAL 2 – Strategie iconica pentru Android si iOS

Iubitorii de jocuri de strategie ar trebui sa fie atenti, pentru ca una dintre cele mai nesfarsite serii a ajuns pe mobil. Total War le reaminteste jucatorilor cu titlul emblematic Medieval 2 sa intre in Evul Mediu atat pe dispozitivele Android, cat si pe cele iOS. Inca o data, acesta este un port mobil exceptional al unui joc de PC care ofera totul asa cum il stim.

Strategia in timp real pe rand va permite sa cuceriti mai mult decat Europa, ofera o gama larga de optiuni de guvernare si nu duce lipsa de batalii in timp real. Biserica, asasinate, aliante si tradari, progrese in tehnologie si stabilirea lumii in evenimente istorice. Total War: Medieval II este exact asa cum ni-l amintim. Iar acum ne putem bucura de ea oriunde, in miscare.

Printre noi – Distractie in spatiu

Un experiment social in spatiu, in care jucatorii joaca pe rand roluri de membri nevinovati ai echipajului si de pungasi. Among Us a indragit jucatorii cu accesibilitatea, distractia si rejucabilitatea si principiul sau simplu. Sa-ti minti prietenii este amuzant, cel putin in lumea jocului Among Us – jucatori nevinovati indeplinesc sarcini pe statia spatiala, in timp ce trisorii doar neaga, mint si isi saboteaza munca.

In plus, cu scopul de a-si ucide coechipierii astfel incat nimeni sa nu-i vada si sa fie ultimii ramasi in viata. De indata ce apare un cadavru pe undeva, toti jucatorii se aduna si voteaza pe cine sa arunce in spatiu. Pentru multi, jocul din 2020 a fost un succes atat de mare, incat Epic Games a imprumutat chiar si modul Impostori si l-a inclus in jocul lor emblematic Fortnite. Among Us este complet gratuit pentru dispozitivele Android si iOS!

related articles