HomeInternetCele mai bune 10 aplicații pentru eliminarea fundalului fotografiei

Cele mai bune 10 aplicații pentru eliminarea fundalului fotografiei

by David Rus
0 comment2198 views

Cu toții am făcut selfie-uri sau fotografii frumoase cu prietenii noștri și ne-am dorit mai târziu să putem schimba fundalul. Sau alteori, există un obiect nedorit pe care dorim să îl ștergem.

În urmă cu câțiva ani, a fost nevoie de un software profesional de editare foto, scump, instalat pe un computer și de mult efort și timp pentru a elimina fundalul nedorit al imaginii.

Odată cu apariția smartphone-urilor cu procesoare puternice, aplicațiile mobile au fost dezvoltate pentru a face tot ce funcționează în câteva atingeri. Cu o aplicație de eliminare a fundalului, puteți elimina acum fundalul imaginilor în câteva secunde și puteți salva imaginile de înaltă calitate fără a fi expert în design grafic.

Care aplicație este cea mai potrivită pentru eliminarea fundalului?

De-a lungul anilor, mai multe aplicații de ștergere de fundal au fost lansate pe Google Play Store. Am analizat cele mai bune aplicații pentru eliminarea fundalului pentru Android și am listat preferințele noastre mai jos.

Background Eraser
Pret: Gratis, dar cu reclame

Background Eraser este una dintre cele mai bune aplicații de ștergere de fundal disponibile pe platforma Android. Începe cu o pagină cu un link Cum se folosește și FAQ și o secțiune pentru încărcarea fotografiei, care arată cât de direcți și de utili sunt dezvoltatorii.

Interfața aplicației poate fi puțin tehnică, dar nu este prea complexă. Oferă instrument de selecție automată, magică și manuală pentru a șterge imediat fundalul în timp ce deplasați degetul peste el.

Modul Magic este intre Auto și Manual care elimină rapid fundalul din imagine pentru a obține un fundal transparent. Dacă faceți greșeli cu acesta, puteți restabili acele părți cu instrumentul de reparare(undo).

Puteți șterge fundalul manual selectând cu un deget glisant sau folosind instrumentul lasso. Dacă doriți, puteți alege care doriți să fie culoarea fundalului în timp ce eliminați fundalul original. În general, acesta este instrumentul de ștergere de fundal cel mai folosit pentru smartphone-urile Android.

TouchRetouch
Pret: $1.71

Cu peste un milion de descărcări, TouchRetouch este cu ușurință una dintre cele mai bune aplicații de ștergere de fundal. Aplicația este excelentă pentru atingerea imaginilor și eliminarea fundalurilor nedorite cu rezultate de calitate profesională.

Încărcați fotografia și faceți clic pe dispozitivul de îndepărtare a liniilor pentru a face ca liniile și firele să dispară instantaneu. De asemenea, puteți elimina obiectele nedorite prin simpla marcare a acestora fie cu ajutorul pensulei, fie cu instrumentul lasso.

Dacă utilizați instrumentul pensulă și ați selectat ceea ce doriți să eliminați, aplicația afișează zona de editare puțin deasupra degetului, deoarece mâna dvs. ar bloca-o. Acest lucru permite utilizarea acestuia pe telefoane cu ecrane mici.

Puteți schimba dimensiunea pensulei, utilizați instrumentul său de ștergere pentru a șterge părți din selecția dvs. și anulați și refaceți acțiunile oricând doriți. În plus, Blemish Remover vă ajută să remediați definitiv petele atingându-le. În cele din urmă, aplicația conține videoclipuri de tip tutorial și o puteți obține pentru modesta suma de 1,71 USD.

Pixomatic
Preț: Gratuit / Oferă IAP

Pixomatic este o aplicație de calitate profesională, care vă permite să vă editați fotografiile instinctiv, fără nicio pregătire prealabilă. Pentru eliminarea fundalului, folosește un instrument de tip Cut excepțional.

După ce ați selectat instrumentul Decupare, veți obține o pensulă pe care o puteți folosi pentru a marca în jurul primelor margini ale imaginii dorite. Puteți ajusta convenabil dimensiunea pensulei dacă imaginea din prim-plan este mică sau are margini mai puțin definite.

După ce ați terminat marcarea, faceți clic pe Next și aplicația adaugă automat un filtru roz pe fundal și puteți alege să îl decupați dacă selecția este perfectă – și de obicei este. Dacă nu este, puteți șterge unele părți sau puteți selecta pensula pentru a adăuga mai multe părți. Butonul Inverse poate schimba lucrurile și vă poate ajuta să vă eliminați imaginea din prim-plan.

În plus, Pixomatic are o funcție cu o singură atingere pentru a șterge automat fundalul și a-l schimba într-unul nou.

Remove & Add Watermark
Preț: gratuit cu anunțuri / Oferte IAP

Remove & Add Watermark este o aplicație excelentă care vă va permite să adăugați sau să eliminați asa zisele Watermarks din imaginile și videoclipurile dvs. Când deschideți aplicația, vi se va cere să alegeți o imagine sau un videoclip, urmat de un ecran în care fie eliminați, fie adăugați un watermark. Pentru a elimina o semnatura de tip watermark, trebuie doar să marcați zona acestuia (dreptunghi sau selecție lasso).

Selecția poate fi puțin mai dificila, astfel încât aplicația vă permite să măriți pentru rezultate mai bune. Pentru eliminarea siglei dintr-un videoclip, utilizatorul poate specifica durata efectului aplicat.

Adobe Photoshop Fix
Pret: gratuit

Adobe Photoshop Fix este o aplicație construită de giganții de editare a fotografiilor, Adobe. Are peste 10 milioane de descărcări în Magazin Play și este ușor de utilizat. În timp ce aplicația vine cu mai multe instrumente utile de editare a fotografiilor, veți găsi deosebit de util să eliminați fundalul dintr-o imagine.

Aplicația vă permite să eliminați manual fundalul din imagine. De asemenea, are instrumentele care vă vor permite să evidențiați elemente din imagine sau din fundal. În plus, diverse elemente pot fi copiate și lipite în alte zone ale imaginii.

PicsArt
Preț: gratuit cu anunțuri / Oferte IAP

PicsArt este una dintre cele mai bune și populare aplicații de editare a fotografiilor, care funcționează și ca aplicație gratuită pentru ștergerea fundalului. Cu radierul său de fundal, veți putea decupa imagini și elimina fundaluri în câteva secunde.

Pentru a elimina un fundal, faceți clic pe instrumentul „Fit” când deschideți aplicația. După aceea, faceți clic pe radieră, selectați culoarea dorită și ștergeți fundalul original cu radiera din partea de sus a ecranului.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte aplicații, puteți seta dimensiunea pensulei și opacitatea și duritatea. Dacă nu doriți să utilizați o pensulă pentru selectarea manuală, puteți alege instrumentul Selectare după ce faceți clic pe radieră.

Instrumentul Selectare vă oferă opțiunea de a selecta automat obiecte precum fundalul, un cap, păr, haine și multe altele. Picsart are, de asemenea, un modul decent de realizare colaj de imagini.

PickU
Preț: gratuit cu anunțuri / Oferte IAP

PickU este un editor foto all-in-one care funcționează foarte bine și ca editor de decupare foto și editor de fundal. Aplicația este excelentă pentru tăierea fotografiilor, estomparea fotografiilor și adăugarea de filtre și efecte.

Cu radiera de fundal, puteți elimina automat fundalurile și schimba cu unul dintre șabloanele minunate pe care le oferă. Tot ce trebuie să faceți este să selectați obiectul dorit și acesta va fi șters cu precizie.

De asemenea, aplicația include mai multe tipuri de fundaluri, inclusiv Emoji, Nature, Frame, Border și multe altele. Recenziile pozitive ale aplicației demonstrează cât de mulțumiți sunt clienții.

PhotoRoom
Preț: Gratuit / Oferă IAP

PhotoRoom este o alegere mai bună pentru a elimina fundalul fotografiei. Aplicația de editare a fundalului a adunat un număr incredibil de descărcări în ultima vreme, în special datorită ușurinței sale de utilizare.

Cu o singură atingere pentru ștergerea magică, aplicația vă va separa fotografia de fundal, cu rezultate impresionante, chiar și cu imagini care au un fundal similar și culori de prim plan. Vă va permite apoi să selectați orice tip de fundal care se potrivește nevoilor dvs. După editare, veți putea salva imaginea în format png și puteți păstra fundalul transparent pentru a fi utilizat pe alte aplicații.

Singurul dezavantaj este că lasă un watermark pe fotografia dvs. pe care îl puteți elimina dacă vă abonați, deși oferă o perioadă de încercare gratuită.

Auto Background Remover
Preț: gratuit cu anunțuri

Designul general al aplicației Auto Background Remover este axat pe simplificarea procesului de eliminare a fundalului și de comutare a fundalului pentru utilizatori. După selectarea fotografiei, va trebui să așteptați doar o clipă în timp ce aplicația șterge automat fundalul. Oferă o scară Offset și o dimensiune a pensulei dacă doriți să restaurați o parte a imaginii.

Veți avea apoi opțiunea de a alege între peste 50 de fundaluri HD frumoase. În cele din urmă, aplicația Background Changer este complet gratuită.

Cut Paste Background
Preț: gratuit cu anunțuri / Oferte IAP

Cut Paste Background este o aplicație care permite utilizatorilor să-și editeze fotografiile cu un singur clic. Aplicația poate elimina automat fundalul fotografiei. În plus, metodologia AI a aplicației îi permite să ofere margini perfecte, astfel încât rezultatul pare profesional. De asemenea, puteți șterge manual lucrurile, dar este puțin complicat de utilizat.

Deși elimină bine fundalul, nu există un tutorial despre modul de utilizare a interfeței sale indirecte. În primul rând, aveți un fundal de înlocuire, indiferent dacă este vorba de o culoare solidă, un gradient, un nor, un portret text sau o imagine.

Apoi, trebuie să selectați un instrument de tăiat discret în colțul din dreapta jos. Instrumentul Draw este selectat în mod implicit și trebuie să desenați pe primul plan. După ce ați terminat, aplicația îmbină selecția cu fundalul.

Problema cu acest proces este că selecția în prim plan apare în mod natural înainte ca un înlocuitor să fie selectat pentru fundal, confuzând utilizatorii. Cu toate acestea, este o aplicație excelentă dacă doriți să adăugați instantaneu un efect bokeh la fotografiile dvs.

Lista de mai sus este oferita de catre service GSM Bucuresti si conține cele mai bune aplicații pentru eliminarea fundalului pentru Android pentru a șterge fundalul din orice fotografie de pe telefon. De asemenea, dacă utilizați o anumită aplicație pentru ștergerea fundalului și eliminarea obiectului, spuneti-ne si noua în comentarii.

related articles