HomeBlogDe ce sa investim intr-un scaun de birou de inalta calitate?

De ce sa investim intr-un scaun de birou de inalta calitate?

by David Rus
0 comment342 views

In secolul XXI, majoritatea joburilor se desfasoara de la birou. Asadar, pentru a asigura confortul angajatilor, cele mai multe firme au optat pentru scaun de birou din piele ecologica. In cazul in care ati intrat in regim de telemunca si nu stiti ce obiecte sa achizitionati astfel incat activitatea de la job sa decurga perfect, atunci, cu siguranta, va trebui sa achizitionati acest produs.

Scaunul de birou nu doar ca va va oferi un suport confortabil, dat va mentine pozitia spatelui corecta, diminuand sansa de aparitie a durerilor la nivelul zonei lombare sau cervicale.

In cazul in care nu sunteti sigur daca doriti  sa achizitionati scaunul de birou din piele ecologica, in acest articol va vom oferi aspecte pe care va trebui sa le luati in calcul.

  1. Rezistenta in timp

Comparativ cu alte produse care se gasesc pe piata, scaunele de birou din piele ecologica sunt fabricate doar din materiale rezistente. Asadar, scaunul prezinta o baza rotativa, confectionata din metal, precum si spatar, sezut si cotiere confectionate din spuma rezistenta. Scaunul este invelit in piele 100% eco, care este un material extrem de rezistent la forta de frecare.

Datorita faptului ca acest produs este confectionat doar din materiale rezistente, forma si aspectul acestora nu se va schimba din cauza utilizarii indelungate. Totodata, luciul materialelor va persista de-a lungul utilizarii, fara a fi nevoie sa achizitionati numaroase produse de intretinere pentru a intretine aspectul placut al suprafetei scaunului.

Fiind un produs care poate rezista in timp, dumneavoastra nu veti mai fi nevoita sa achizitionati un scaun nou dupa o anumita perioada. Totodata, nu veti avea nevoie de numeroase produse pentru igienizare, deoarece pielea eco poate fi curatata extrem de usor. Acest lucru va aduce un beneficiu asupra bugetului dumneavoastra.

  • Confort

Scaunele din piele ecologica au un design minimalist, care se potriveste oricarui tip de intaltime. Totodata, pentru a realiza acest produs s-au folosit doar materiale de inalta calitate, perfecte pentru a mentine coloana in pozitia corecta. Asadar, dumnavoastra va veti putea relaxa, fara a resimti durerile de spate cauzate de postura incorecta sau de presiunea asupra anumitor grupe de muschi.

De altfel, pozitia si unghiul de inclinare al spatarului pot fi modicate, astfel incat dumneavoastra sa stati asezat intr-o pozitie confortabila. Inaltimea scaunului poate fi schimbata, iar dumneavoastra o veti putea regla astfel incat sa se potriveasca perfect cu dimnesiunile celorlalte piese de mobilier din birou.

  • Igienizare si intretinere

Pielea eco poate fi igienizata mult mai usor, comparativ cu materialele textile. Pentru a curata in totalitate suprafata scaunului veti avea nevoie doar de cateva produse, care se regasesc in majoritatea magazinelor. Astfel, cu un simplu spray pe baza de alcool veti putea curata orice urma de murdarie, fara a afecta suparfata scaunului.

Datorita faptului ca pielea este un material dur, aceasta nu se va pata atat de usor comparativ cu alte materiale. Pentru o intretinere adecvata tot ceea ce trebuie sa faceti este sa achizitionati produse special concepute pentru suprafatele din piele eco si sa le utilizati la un anumit interval de timp.

Ce avantaje ofera pielea ecologica?

Pielea ecologica este un material sintetic care are rolul de a inlocui pielea naturala. Intelegem motivele pentru care tot mai multe persoane opteaza pentru piele ecologica si ti le prezentam pe cele mai importante dintre ele.

  1. Pielea ecologica salveaza animalele

Pentru iubitorii de animale si pentru cei care militeaza pentru drepturile acestora, utilizarea materialelor precum pielea naturala este un sacrilegiu. Animalele trebuie sa fie iubite, respectate si protejate, in niciun caz omorate pentru recoltarea de blana, piele si alte tesuturi. Prin urmare, aceste persoane vor da oricand un scaun clasic din piele pe unul din piele ecologica, astfel incat constiinta lor sa ramana curata si sa se asigure ca au salvat viata unui animal.

  • Pielea ecologica este mai usor de curatat

Un alt avantaj important oferit de pielea ecologica este faptul ca va fi mult mai usor de curatat. Cu piele ecologica de buna calitate, vei putea folosi instrumentele clasice de curatare si spre deosebire de pielea naturala nu are nevoie de creme speciale de hidratare.

Pielea ecologica nu este vie, spre deosebire de pielea naturala si nu trebuie sa respire, nu trebuie sa fie hidratata, nu devine rigida odata cu trecerrea timpului si nu face riduri sau semne de imbatranire. Foloseste substante clasice pentru mobilier si pielea ecologica va ramane intacta mult timp.

  • Pielea ecologica este confortabila

Spre deosebire de pielea naturala care poate tine frig sau se poate incalzi excesiv, pielea ecologica este cea mai buna alegere pentru toate persoanele care vor sa isi mentina confortul termic. Fiind un material sintetic, este special adaptata pentru a nu produce disconfort si acesta este cel mai important aspect de mentionat in legatura cu pielea ecologica.

Chiar daca pielea naturala este eleganta si mult mai scumpa decat cea ecologica, tinand cont de avantajele de mai sus, vei putea sa alegi cea mai buna varianta pentru tine.

related articles