HomeBlogTu ce dăruiești de Paște? Iată 9 idei de cadouri

Tu ce dăruiești de Paște? Iată 9 idei de cadouri

by David Rus
0 comment104 views

Sărbătorile pascale sunt aproape. Ai pregătit cadourile? Știi că un cadou face minuni în sufletul celui care primește. Îi schimbă nu doar ziua, ci poate săptămâna. Îndrăznim să spunem că un cadou bine ales îi poate schimba dispoziția unei persoane pentru mult timp.

Dar ca să fie bine ales, trebuie să te gândești la personalitatea și preferințele cui vrei să îl dăruiești. Să ții cont de relația existentă între voi și, de bugetul tău, poate. Sunt detalii pe care doar tu le cunoști, iar noi putem să-ți oferim 9 idei de cadouri pentru persoanele pe care le porți în suflet și nu numai. Cadouri pe care să le oferi cu dăruire de Paște sau cu alte ocazii.

9 idei de cadouri care vor fi apreciate de oricine

Așadar, așază-te undeva, soarbe din cafeaua sau ceaiul preferat și rămâi 2 minute aici, pentru că îți vom dărui 9 idei de cadouri pentru soț, soție, iubit, iubită, mamă, tată, fiică, colegă, prietenă etc.

Un set de cărți de colorat.

Că-i copil sau adult, cărțile de colorat relaxează, provoacă imaginația și creativitatea și te poartă pe tărâmuri fascinante. Alege un set de cărți de colorat și oferă-le în dar de Paște. Adaugă și câteva creioane de colorat, și neapărat o ascuțitoare.

  • Un coș cadou cu delicii savuroase.

Un coș cadou este alegerea perfectă pentru orice persoană, dar îți recomandăm să dăruiești unui coleg, șef, colaborator etc.

  • Un vin demidulce însoțit de un cozonac cu multă nucă.

Poate fi cadoul perfect pentru tatăl, prietenul, vărul, șeful sau colaboratorul tău. Ambalează-l în pungi de hartie frumos colorate și dăruiește-l înainte de sărbători sau chiar în ziua Paștelui, dacă persoana face parte din familie.

  • Un set de bijuterii din argint în forme specifice de sărbători

Pentru femeile din viața ta, un set de bijuterii în formă de iepuraș sau alte simboluri pascale reprezintă un motiv de bucurie pentru acestea. Adaugă și un buchet de lalele.

  • Căști performante sau un gadget pentru adolescenți

Adolescenții sunt pasionați de gadget-uri, de muzică, iar căștile performante sau un gadget pot fi cadourile care îi vor încânta.

  • Un smartwatch pentru bunica sau bunicul

Un smartwatch prevăzut cu funcții de înregistrare a semnelor vitale poate fi cadoul perfect pentru bunicul sau bunica ta. 

  • Un set de cești pictate cu motive florale, un ceainic, o cutie, două de ceai englezesc și un pachet de biscuiți sau fursecuri sănătoase

Ceaiul englezesc este renumit pentru beneficiile sale. Sorbit din cești frumos pictate, alături de un biscuite sau fursec din ciocolată neagră sau cereale, poate face minuni în zile mohorâte.

  • Un buchet imens de flori de câmp, un bilețel de dragoste și iubirea ta veșnică.

Dacă știi că partenera ta apreciază natura și florile de câmp, dăruiește-i un buchet imens de astfel de flori, pe care le găsești la florărie. Adaugă un bilețel de dragoste, cât mai original, creat de tine și umple-l cu litere îmbrățișate de cuvinte de dragoste.

  • O agendă și un pix pentru colaboratorii tăi de business/colegi

Nu trebuie să fie început de an pentru a oferi agendă unui colaborator. Alege calitatea și vor aprecia foarte mult gestul.

Ce spui de aceste cadouri? Pe care le vei alege? Să știi că indiferent care este, gestul contează.

related articles