HomeBlog5 beneficii ale albirii dentare profesionale

5 beneficii ale albirii dentare profesionale

by Livia Marian
0 comment305 views

Un zâmbet frumos poate lumina o cameră și poate schimba complet modul în care te simți cu tine. Când nu te simți încrezător în privinţa dinților tăi, acest lucru interferează cu toate domeniile vieții tale. Din fericire, există posibilitatea albirii profesionale a dinților.

Ce cauzează decolorarea dinților?

Există mai multe motive pentru care dinții se pot decolora; cu toate acestea, există două categorii diferite de decolorare. Nu toate petele dentare sunt create la fel și, dacă te-ai chinuit să-ți albeşti dinții prin remedii casnice, este posibil să ai nevoie de o curățare mai profundă. Iată cele două tipuri de decolorare a dinților:

Decolorarea extrinsecă este cauzată de băuturi sau fumat, iar consumul de lucruri precum vin roșu, ceai sau cafea poate contribui la îngălbenirea dinților. Mai mult, fumatul poate face ca dinții să fie și mai pătați și să aibă o culoare maronie. Aceste tipuri de pete afectează exteriorul dinților și pot fi tratate relativ ușor.

Decolorarea intrinsecă are loc din interiorul dintelui. Acest tip de decolorare este creat din infecție, îmbătrânire, medicamente, boli ale copilăriei sau traumatisme dentare. Atunci când aceste probleme sunt cauza decolorării, albirea profesională a dinților este singura modalitate de a vă albi dinții.

Cum funcționează albirea profesională a dinților?

Înainte de a începe tratamentul, medicul dentist va face o înregistrare a nuanței actuale a dinților. Apoi, dinții sunt curăţaţi pentru a îndepărta placa și alte resturi de pe suprafață. Apoi medicul dentist aplică pe suprafața dinților o soluție de albire care conține de obicei peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă.

Pentru cele mai bune rezultate, soluția se așează pe dinți timp de 30 de minute până la o oră. După acest interval de timp, dinții sunt curăţaţi și se poate aplica fluor pentru a reduce sensibilitatea.

Beneficiile albirii profesionale a dintilor

Chiar nu există efecte negative la albirea dintilor. Sincer, cum poți greși cu îmbunătățirea aspectului dinților tăi?

1. Lucrul grozav legat de albirea profesională a dinților este că te poți baza pe ea. La urma urmei, stomatologii sunt specializați în dinți, așa că știu exact ce să facă. Pe de altă parte, un remediu de albire acasă nu va oferi aceleași rezultate.

2. Când cumperi un kit de albire a dinților, nu știi niciodată ce cumperi cu adevărat și dacă produsul este bun sau nu. Din fericire, albirea dinților în cabinet este mai de încredere și poți fi sigur că dinții tăi sunt pe mâini bune.

3. Un nou zâmbet are puterea de a-ți schimba complet încrederea în tine. Nu numai că dinții tăi vor arăta grozav, dar te vei simţi mult mai bine în pielea ta.

4. Spre deosebire de tratamentele de albire la domiciliu, albirea profesională a dinților îţi poate schimba întreg zâmbetul în decurs de o oră. Nu va trebui să așteptați săptămâni întregi pentru a vedea o schimbare a aspectului dinților, ceea ce este minunat!

5. Un nou zâmbet poate schimba complet felul în care arăți. Te poate face să arăți tânăr și chiar să reducă aspectul ridurilor. Dacă ai putea să-ți albeşti dinții și să-ți îmbunătățești aspectul general, de ce nu ai face-o?

Dinții tăi sunt o parte a feței tale și este primul lucru pe care îl văd oamenii când te privesc. Prin urmare, atunci când îţi albeşti dinții, îţi îmbunătăţeşti întregul aspect!

related articles