HomeModaAlege ceasurile corect in functie de mai multe criterii

Alege ceasurile corect in functie de mai multe criterii

by David Rus
0 comment340 views

Purtarea unui ceas pentru o femeie este un semn incontestabil de eleganta. Considerat un accesoriu de lux la inceputurile sale, ceasul a ramas indispensabil in ciuda existentei altor mijloace de indicare a orei. Disponibil intr-o gama infinita de stiluri, forme si culori, ceasul este o completare esentiala pentru orice tinuta.

Ceasurile pentru femei sunt, de asemenea, disponibile in toate gamele de preturi, ceea ce inseamna ca colectia poate fi variata. In fata acestei multitudini de optiuni, ne intrebam cum sa alegem ceasul potrivit? Ce criterii ar trebui sa adoptati pentru a face alegerea voastra?

Ce stil de ceas pentru femei?

Un ceas de femeie este, inainte de toate, un accesoriu la moda. De aceea, este esential sa alegeti stilul potrivit de ceas si sa obtineti astfel un aspect elegant precum ceasul de femei de la Tissot Chemin des Tourelles.

Bineinteles, stilul ceasului reflecta in mod necesar stilul si gustul femeii. Atentie, insa, la greselile de moda prin alegerea unor ceasuri prea tipatoare, supraincarcate cu culori sau modele etc.

  • Ceasul masculin

Daca va place moda supradimensionata si indrazneata, veti adora ceasul pentru barbati. In general, modelele au bratari din platina, argint sau aur. Ii puteti gasi si in aur roz sau in carapace de broasca testoasa. Atentie, ceasurile pentru barbati sunt adesea mari si grele si s-ar putea sa nu fie potrivite pentru incheieturile subtiri.

Ce curea este ideala pentru un ceas de femeie?

Atunci cand este vorba de un ceas de dama, alegerea curelei capata o mare semnificatie si importanta. Primul lucru la care trebuie sa va ganditi este incheietura femeii, care este de obicei subtire, astfel incat cureaua nu trebuie sa ingreuneze mana. De asemenea, daca alegerea curelei pentru un ceas de dama variaza de la un aspect la altul.

Cu ce ar trebui sa fie imbracat ceasul unei femei?

Daca exista un lucru la care ne uitam mai intai la un ceas, acesta este carcasa. Aceasta este suprafata care se afla in interiorul si in jurul cadranului. Producatorii concureaza intre ei pentru a imagina o varietate de culori, modele si cadrane.

Alegerile se fac in ceea ce priveste forma cadranului, intre patrat, rotund, dreptunghiular, oval sau chiar fantezist pentru cele mai originale. In ceea ce priveste conturul, acesta este disponibil intr-o gama de culori diferite si in metale pretioase, cum ar fi aurul, platina sau argintul.

Ce miscare este ideala pentru un ceas de femeie?

In lumea ceasurilor, exista trei miscari: mecanica, automata si cu cuart. Cel care este cel mai frecvent prezent pe piata este Quartz. Acesta din urma este foarte eficient si simplu, cu ajutorul unei baterii. Miscarea automata este cea folosita de marile case din industria mondiala a ceasurilor si este cea mai scumpa dintre cele trei miscari. Miscarea mecanica este cel mai bine evitata, deoarece contine o serie de complicatii similare cu functiile de terta parte ale unui ceas. Acestea se pot deteriora daca ceasul nu este purtat zilnic. In acest caz, alegerea ideala este un ceas cu o miscare mixta, adica o combinatie de automata si mecanica.

related articles