HomeAfaceriAm nevoie de serviciile unei case de amanet?

Am nevoie de serviciile unei case de amanet?

by David Rus
0 comment402 views

Casele de amanet sunt prezente in toate orasele, iar mai nou, vedem ca foarte multe persoane opteaza pentru amanetarea bunurilor online. Acest proces de amanet online este si mai simplu, pentru ca oamenii nu mai trebuie sa se deplaseze pana la sediul casei de amanet, cu scopul de a-si amaneta diferite obiecte.

In trecut, oamenii aveau posibilitatea de-asi amaneta bijuteriile atunci cand se confruntau cu probleme financiare, insa in prezent, casele de amanet diverse Bucuresti, accepta din partea clientilor drept garantie si telefoane mobile, aparatura electronica, si diferite alte lucruri de valoare.

Pentru oameni este foarte important sa afle ca in afara de bijuterii, mai au posibilitatea de a amaneta si alte bunuri de valoare atunci cand au nevoie de bani. Nu toata lumea are inele si bratari din aur pe care sa doreasca sa le amaneteze, dar cu siguranta toata lumea are un smartphone pe care nu il mai foloseste, si pe care poate alege oricand sa il amaneteze pentru a face rost de bani.

In plus, casele de amanet au alta politica in comparatie cu alte institutii financiare nebancare, astfel ca nu este important ca oamenii sa aiba un loc de munca, si nici sa prezinte adeverinta de venit, atunci cand doresc sa isi amaneteze bunurile.

Este suficient sa aiba asupra loc cartea de identitate, dar si bunul pe care intentioneaza sa il amaneteze.  Totul se desfasoara foarte repede, astfel ca oamenii se prezinta la sediul casei de amanet diverse Bucuresti cu bunul pe care doresc sa il evalueze, acesta va fi evaluat pe loc, si clientul isi va primi banii.

Poate va intrebati cum se procedeaza atunci cand oamenii au nevoie de sume mari de bani, si nu pot obtine din diferite motive un imprumut de la banca. Ei bine, in aceste conditii se poate opta pentru imprumutul de tip amanet auto, astfel ca, persoana care solicita imprumutul gireaza cu propria masina, sau cu masina firmei pe care o detine, daca este cazul.

In aceste conditii, este necesar ca in afara de masina, clientul sa aiba asupra lui cand ajunge la sediul casei de amanet, atat cartea de identitate, cat si cartea de identitate a masinii, certificatul de inmatriculare si Certificatul de inregistrare a firmei in Registrul Comertului daca este cazul.

Atunci cand oamenii isi amaneteaza bunurile, intre ei si casele de amanet se incheie un contract de amanet, care precizeaza obiectul amanetat, suma primita de client din partea casei de amanet, suma de bani pe care clientul trebuie sa o datoreze pentru ca aici se adauga si comisionul pe care acesta il va plati. De-asemenea, in contract trebuie mentionata data incheierii contractului si cat timp este acesta valabil.

Asadar, pentru a raspunde la intrebarea din titlul articolului, si eu pot avea nevoie de serviciile unei case de amanet, si dvs. si toata lumea puteti primi ajutor financiar din partea unei case de amanet.

De-asemenea, casele de amanet pot fi cumparatorul ideal pentru bunurile anterior mentionate, atunci cand clientii isi doresc sa le vanda rapid.

related articles