HomeBlogCand ajung telefoanele Allview in service?

Cand ajung telefoanele Allview in service?

by David Rus
0 comment374 views

Multe dintre persoanele care au nevoie de un smartphone, doresc sa aleaga un dispozitiv cat mai ieftin, pe care sa il foloseasca pentru a comunica, si eventual pentru a cauta unele informatii pe internet din cand in cand.

Cu siguranta pentru aceasta categorie de utilizatori, dispozitive precum telefoanele Allview reprezinta o alegere ideala, in conditiile in care telefoanele acestui producator au preturi super atractive.

Multe persoane detin deja de 2-3 ani sau poate chiar de mai demult telefoane Allview, si sunt foarte multumite de acestea. Pentru utilizatorii care nu doresc sa instaleze cele mai recente jocuri, sau pentru cei care nu isi doresc neaparat sa foloseasca aplicatii care consuma multe resurse si care necesita mult spatiu, un telefon Allview reprezinta o alegere ideala.

Exista insa si persoane carora, dispozitivele Allview le-au creat unele surprize neplacute, si care au fost nevoite sa isi duca telefoanele in service, iar in randurile care urmeaza puteti descoperi cateva astfel de exemple. Cititi pana la final pentru a descoperi mai multe situatii in care aceste telefoane au ajuns, sau vor putea ajunge in service.

Pentru inlocuirea display-ului

Foarte multe telefoane Allview au ajuns in service dat fiind faptul ca au avut ecranele sparte, iar de cele mai multe ori utilizatorii au fost singurii vinovati de aceasta problema. Daca acestia si-ar fi protejat telefoanele cu o folie de sticla pentru protejarea ecranului, si daca si-ar fi pastrat dispozitivele in huse, nu ar mai fi avut nevoie de o inlocuire display Allview.

Pentru ca telefoanele au intrat in contact cu apa sau cu alte lichide

Cele mai noi smartphone-uri existente pe piata in zilele noastre, sunt rezistente la apa si praf, astfel ca daca intra in contact cu apa nu au probleme, si nu necesita o vizita la service.

Exista insa smartphone-uri Allview care nu sunt rezistente la apa si la praf, iar datorita acestui aspect, au avut nevoie de o vizita in service atunci cand au intrat in contact cu apa. Apa a afectat circuitele interne ale dispozitivelor Allview, care au avut nevoie de inlocuirea mai multor componente. In anumite situatii, atunci cand daunele au fost mari, utilizatorii au fost nevoiti sa isi inlocuiasca telefoanele.

Pentru ca telefoanele nu se incarca

La fel ca in cazul oricarui alt smartphone, si telefoanele Allview se pot confrunta cu o astfel de problema. Mai intai, este foarte important ca utilizatorii sa fie siguri ca priza de la care doresc sa isi incarce telefoanele este functionala.

Daca aceasta este functionala, trebuie sa isi verifice incarcatoarele pentru a nu fi deteriorate, dar si mufa de incarcare pentru a nu fi exista praf si scame. Daca totul este in regula, se recomanda incercarea de a incarca telefonul cu un alt incarcator Allview, dar si aceea de a incerca sa incarcati alt telefon cu incarcatorul Allview al telefonului care nu se incarca. In acest fel puteti descoperi daca incarcatorul poate incarca un alt telefon, si puteti constata ca nu este defect.

De-asemenea, puteti vedea daca telefonul Allview se incarca cu un alt incarcator, iar in acest caz nu este defect. Daca se incarca insa un alt telefon cu incarcatorul telefonului in cauza (care nu se incarca), iar telefonul care nu se incarca folosind incarcatorul original, are probleme si cu alt incarcator, atunci cu siguranta are nevoie de o vizita la service.

Cel mai probabil mufa de incarcare a telefonului este defecta, si este necesar ca specialistii sa se ocupe de inlocuirea acesteia.

Acestea sunt asadar, cateva exemple de situatii in care utilizatorii de telefoane Allview, se pot deplasa cu dispozitivele in service pentru efectuarea diferitelor reparatii.

Exista insa si utilizatori care trec cu dispozitivele Allview pe la service, pentru a le echipa cu diferite accesorii compatibile.

related articles