HomeBlogCare sunt erorile comune ale telefoanelor Huawei P20 Lite

Care sunt erorile comune ale telefoanelor Huawei P20 Lite

by David Rus
0 comment318 views

Huawei este un brand care a crescut foarte mult in ceea ce priveste popularitatea in ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza telefoanelor mobile pe care compania le produce (Huawei produce si alte dispozitive precum tablete de exemplu).

Multe persoane care isi doresc un smartphone nou, iau in considerare ideea de a-si cumpara un telefon de la Huawei, dat fiind faptul ca dispozitivele acestui mare producator sunt de calitate, si au preturi atractive pentru fiecare buzunar.

Exista atat telefoane Huawei care fac parte din gama de varf, alaturi de dispozitivele iPhone si de modelele din gama Galaxy S de la Samsung; dar exista si telefoane Huawei cu specificatii medii si preturi medii, sau telefoane low cost.

Cei care isi doresc un smartphone de la Huawei care sa aiba un raport calitate – pret excelent, isi pot indrepta atentia spre modelul P20 Lite. Deja foarte multe persoane detin acest model Huawei, si sunt foarte multumite de cum functioneaza.

Unii utilizatori au ajuns insa cu dispozitivele in service, iar in mare parte din vina lor, pentru ca nu si-au accesorizat telefoanele cu o folie de protectie display Huawei P20 Lite, si pentru ca nu le-au pastrat intr-o husa, iar in urma unui impact, au constatat ca display-ul s-a spart.

Exista insa si situatii in care utilizatorii sunt constienti de faptul ca protectia unui smartphone cu aceste accesorii este deosebit de importanta, si cu toate acestea, se confrunta cu unele erori ale telefoanelor Huawei P20 Lite. Veti descoperi mai multe detalii in continuare despre erorile, dar si despre solutiile comune ale acestor telefoane.

Cardul SD introdus in telefon nu functioneaza

Spatiul de memorie este important pentru fiecare utilizator de smartphone. Puteti extinde memoria interna cu carduri SD, insa cu siguranta este frustrant atunci cand cardul SD nu functioneaza in dispozitiv.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti catre solutionarea acestei probleme este sa va asigurati ca detineti un astfel de card care in mod evident nu este deteriorat. Puteti utiliza un cititor de carduri cu scopul de a-l conecta la un computer, astfel incat sa puteti vedea daca este detectat.

In cazul in care cardul de memori al telefonului are unele probleme, puteti sa il formatati si sa incercati din nou. Este important sa folositi doar carduri SD de buna calitate, si care sa fie compatibile cu dispozitivele dvs. In cazul in care cardul este detectat cand il conectati la computer, si il mai introduceti si in alt telefon, iar acel dispozitiv il detecteaza, in timp ce telefonul dvs. Huawei P20 Lite nu detecteaza cardul, atunci este indicat sa duceti telefonul la service.

Probleme de receptionare a semnalului

Semnalul celular slab este fara doar si poate o problema majora care afecteaza obiectivul principal al unui telefon mobil. Rolul semnalului este unul doosebit de important pentru ca acesta trebuie sa va ajute sa ramaneti conectat. Atunci cand semnalul telefonului mobil este slab sau fluctueaza foarte mult, problema scaderii apelurilor este inevitabila.

Cand observati aceasta problema in dispozitivul dvs. Huawei P20 Lite, exista putine lucruri pe care le puteti face (in cazul in care va aflati intr-o zona in care se receptioneaza semnal). Asigurati-va ca SIM-ul dvs. nu este dezactivat in setarea SIM. Incercati sa cautati manual reteaua pe dispozitivul dvs.

Scoateti cartela SIM aproximativ un minut si reintroduceti-o. Daca problema persista ulterior, poate fi necesar sa contactati Huawei sau un tehnician de la service pentru remedierea problemei.

Probleme la incarcare

Exista situatii in care P20 Lite nu se incarca. Trebuie verificata priza pentru a stii sigur ca este functionala in primul rand, apoi incarcatorul pentru a nu fi deteriorat. Daca pana aici totul este in regula, se recomanda folosirea altui incarcator. Daca incarcarea are succes, atunci un incarcator nou este necesar pentru remedierea problemei.

Daca telefonul nu se incarca, dar incarcatorul lui incarca in acelasi timp un alt telefon, atunci telefonul trebuie dus la service.

related articles