HomeAsigurariCum ne asiguram prin firma OVB Romania?

Cum ne asiguram prin firma OVB Romania?

by David Rus
0 comment345 views

Dupa cum bine stim cu totii, in Romania exista o multime de persoane care se confrunta cu probleme financiare, iar acest lucru se datoreaza intr-o foarte mare masura, faptului ca le lipsesc cunostintele financiare.

Atunci cand o persoana nu are cunostinte financiare, nu isi stie gestiona bugetul si nu stie cum sa faca sa aiba intr-un echilibru perfect veniturile si cheltuielile. Pentru o asemenea persoana, lucrurile vor merge din rau in mai rau, pentru ca anii vor trece, iar la batranete nu vor avea o pensie suficient de mare pentru un trai decent.

Din fericire insa, in astfel de conditii isi face simtita prezenta firma OVB Romania, care prin intermediul serviciilor sale, ajuta clientii sa duca o viata fara griji din acest punct de vedere.

OVB Romania este detinuta de catre OVB Holding AG, si se afla pe lista concernelor de top din Europa, in ceea ce priveste intermediarii financiari. De fiecare data cand clientii apeleaza la serviciile sale, compania cauta sa ofere cele mai bune servicii.

In tara noastra, compania este prezenta de aproximativ 18 ani, timp in care a ajutat clientii sa gaseasca cele mai bune si mai avantajoase solutii. Veti descoperi exemple de solutii financiare de asigurare recomandate de catre specialistii de la OVB.

Asigurari de sanatate

Aceste polite de asigurare de sanatate permit accesul clientilor la cele mai bune servicii medicale. Acestia au acces la clinici medicale private de top, acolo unde lucreaza cei mai buni medici, unde este cea mai buna aparatura, si totul doar datorita politei de asigurare pe care clientii au inceheiat-o la recomandarea unui consultant de la firma OVB Romania.

O asemenea polita de asigurare acopera mai multe riscuri, in functie de valoarea politei; si cu siguranta este una dintre cele mai bune optiuni, indiferent de varsta si de ocupatie.

Asigurarea locuintei

Din pacate, si in Romania au loc din ce in ce mai multe evenimente neplacute (unele sunt de-a dreptul tragice). Unele locuinte au ars in totalitate, in urma unui incendiu provocat de un scurt circuit. Altele au fost distruse de inundatii sau de cutremure.

Cert este insa faptul ca asigurarea locuintei este deosebit de importanta in conditiile in care clientii vor fi despagubiti in cazul in care se vor confrunta cu astfel de posibile probleme.

Cei care insa nu detin o polita de asigurare a locuintei, daca vor avea parte de astfel de evenimente tragice, isi vor suporta din propriile buzunare toate costurile. Deci, asigurarea locuintei este deosebit de importanta.

Asigurare de viata

Exista foarte multe persoane care se gandesc din ce in ce mai serios sa incheie o astfel de polita de asigurare, care se va dovedi intr-adevar a fi deosebit de eficienta.

In functie de banii pe care cel asigurat ii plateste companiei de asigurari, acesta poate include diferite riscuri in polita de asigurare, cum ar fi riscurile de accidente, incapacitatea de a munci, discuri medicale, riscuri de invaliditate, etc.

Asigurarea unei pensii facultative la batranete

Persoanele care isi doresc sa adune mai multi bani la batranete, pot incheia o asemenea polita de asigurare. Aceasta le va fi de mare folos atunci cand la batranete pensiile primite de la stat vor fi foarte mici.

Cu o pensie facultativa, oamenii vor reusi sa isi cumpere si medicamentele, sa isi plateasca si consumurile si sa duca o viata lipsita de griji.

Optimizarea bugetului casnic

Fara doar si poate, si un asemenea serviciu oferit de forma OVB Romania este deosebit de eficient. Nu putini sunt cei care nu isi stiu gestiona bugetul casnic, iar astfel in doar cateva zile cheltuiesc toti banii pe care ii au.

Exista metode bune prin care se poate analiza bugetul casnic, si exista si metode prin care se pot realiza economii importante, astfel incat familia sa duca o viata fara griji. Cei care apeleaza la OVB Romania, vor beneficia de cele mai bune servicii.

Ei bine, in afara acestor servicii, exista si diferite alte tipuri de asigurari care le pot prinde bine oamenilor in diferite situatii. Iata care sunt cateva dinte acestea:

Asigurare de sanatate pe termen scurt

O astfel de polita acopera asigurarile de sanatate pentru a rezolva diferenta daca sunteti intre locuri de munca sau aveti nevoie de o solutie pe termen scurt.

Asigurare stomatologica

O asemenea polita de asigurare acopera optiunile planului dentar care includ acoperirea pentru ingrijiri preventive, analize de sanatate orala, ingrijire ortodontica si altele.

Asigurare internationala de calatorie

Aceasta este polita de asigurare care ofera protectie daca se intampla evenimente neasteptate in timpul calatoriei, inclusiv urgente medicale sau boli, pasapoarte pierdute, bagaje pierdute, asistenta de calatorie si multe altele.

Pachete de asigurare

Pachetele de asigurare care va permit sa va personalizati acoperirea achizitionand doua sau mai multe planuri impreuna, cum ar fi asigurarea de viziune si stomatologie, acoperirea pe termen scurt si asigurarea dentara si multe altele.

related articles