HomeInternetCe este optimizarea SEO?

Ce este optimizarea SEO?

by David Rus
0 comment543 views

Optimizarea SEO inseamna „optimizarea motorului de cautare”. Este procesul de obtinere a traficului din rezultatele de cautare „gratuite”, „organice”, „editoriale” sau „naturale” pe motoarele de cautare.

Toate motoarele de cautare majore, precum Google si Bing, au rezultate principale de cautare, unde paginile web si alt continut, cum ar fi videoclipuri, imagini sau inregistrari locale sunt afisate si clasificate in functie de ceea ce motorul de cautare considera cel mai relevant pentru utilizatori. Plata nu este implicata, asa cum este cu anunturile de cautare platite.

Cum functioneaza optimizarea SEO?

In termeni simpli, optimizarea SEO functioneaza prin demonstrarea catre motoarele de cautare a faptului ca, continutul dvs. este cel mai bun rezultat pentru subiectul la cauat de catre un utilizator. Acest lucru se datoreaza faptului ca toate motoarele de cautare au acelasi obiectiv: sa arate cele mai bune rezultate, cele mai relevante pentru utilizatorii lor.

Exact modul in care faceti acest lucru depinde de motorul de cautare pentru care optimizati. Daca doriti mai mult trafic organic catre paginile dvs. web, atunci trebuie sa intelegeti si sa va ocupati de algoritmul Google. Daca doriti mai multe vizualizari video, atunci este vorba despre algoritmul YouTube.

Optimizarea motoarelor de cautare, se face folosind mai multe instrumente seo. Exista mai multe companii renumite la nivel mondial care ofera agentiilor seo, posibilitatea de a se abona la cele mai importante instrumente seo de pe piata.

Alexa.com de exemplu, este una dintre sursele bune de unde agentiile seo si specialistii seo au posibilitatea de a incheia abonamente pentru utilizarea diferitelor insturmente.

De exemplu, Alexa’s Keyword Difficulty tool este instrumentul care ajuta specialistii sa gaseasca cele mai bune cuvinte cheie, simplu si rapid. Se pot lua decizii mai bune si mai increzatoare atunci se continutul SEO, datorita acestui instrument de sugestii de cuvinte cheie, care foloseste puterea competitiva a site-ului dvs. pentru a gasi cele mai bune idei de cuvinte cheie pentru site-ul dvs. web.

Competitor Keyword Matrix (Matricea de cuvinte cheie a concurentului) este un alt instrument seo de calitate premium pe care il puteti alege de la Alexa.com, si care va ajuta sa gasiti cele mai bune cuvinte cheie pentru site-ul dvs.

Aceste doua instrumente de la Alexa, alaturi de alte 5 – 6 instrumente, va costa 299 de dolari in fiecare luna, un pret mare, tinand cont ca puteti opta pentru seo group buys, iar astfel veti cumpara instrumente seo in grup, toate cele pe care vi le ofera Alexa la 299 de dolari, plus instrumente de la alte companii de top, la doar 49 de dolari lunar, iar in prima luna platiti doar 19 dolari.

Ce este Moz?

O alta companie de top din aceasta industrie seo, este MOZ. Puteti alege sa folositi de la aceasta companie in schimbul unui abonament lunar, instrumente seo de calitate superioara precum Keyword Explorer, Link Explorer, Moz Bar, My Online Presence, MozCast. Inregistrarea pe platforma celor de la MOZ va costa 129 de dolari, dupa care puteti plati in fiecare luna abonament pentru instrumentele pe care le folositi.

Ahrefs este o alta sursa utila de instrumente seo de calitate premium. Pentru o agentie seo insa, care doreste sa foloseasca instrumentele Ahrefs, costurile vor fi foarte mari, nu mai putin de 999 de dolari pentru a avea acces la instrumentele seo.

Ei bine, acestea sunt doar 3 exemple de companii care va ofera instrumente seo de calitate premium insa 299 de dolari de la Alexa + 129 dolari de la Moz + inca 999 de dolari de la Ahrefs, va costa 1427 de dolari.

In acese conditii, cu siguranta doriti o solutie mult mai atractiva, iar SeoAccounts.net va ofera posibilitatea de a folosi instrumentele acestor 3 mari companii, plus multe altele (100 in total), pentru suma modica de 79.99 de dolari. In plus, daca alegeti pachetul seo group buys, in fiecare luna sunt prezentate cel putin doua softuri noi de care puteti beneficia in cadrul aceluiasi abonament lunar.

related articles