HomeBlogCe poti face cu telefonul tau?

Ce poti face cu telefonul tau?

by David Rus
0 comment663 views

Telefonul nu mai este de mult doar pentru apeluri si acum poti face mai multe lucruri pe el. Totusi, daca il folosesti intens nu uita de huse de protectie compatibile cu telefonul, asa cum sunt cele din gama huse Oppo.

Consultati-va e-mailurile cu Gmail si Outlook

Printre esentiale, remarcam Gmail si Outlook, doua dintre serviciile de mesagerie cele mai utilizate de utilizatorii de internet. Echipate cu aceleasi caracteristici ca si omologii lor, ambele aplicatii ofera acces direct la casuta voastra de e-mail, usurand citirea, scrierea si trimiterea e-mailurilor.

Pe langa sincronizarea conturilor voastre,  aplicatiile Gmail si Outlook incorporeaza categoriile si etichetele dvs. personalizate

Navigati pe web cu Google Chrome

Din ce in ce mai multi romani sunt echipati cu un computer conectat la internet. Si majoritatea oamenilor sunt obisnuiti sa navigheze pe web pentru cercetare. Pentru a sincroniza datele de pe PC-ul cu Smartphone, poti apela la Google Chrome.

Acest lucru va ofera acces la toate jurnalele, favoritele, parolele, formularele sau chiar filele inchise recent, indiferent de dispozitivul pe care il utilizati.

Scanati-va documentele cu Tiny Scanner

Tiny Scanner este o aplicatie cuprinzatoare capabila sa indrepte o imagine scanata inclinata. Tot ce trebuie sa faceti este sa decupati manual obiectul scanarii utilizand controale tactile intuitive.

Documentele sunt apoi salvate in format PDF si le puteti stoca in foldere specifice pentru arhivare fara intreruperi. In plus, o optiune de partajare faciliteaza trimiterea fisierelor prin e-mail fara a parasi aplicatia. Pe scurt, sunt aplicatii foarte utile in cazul in care doriti sa comunicati cu rudele (prieteni, familii) prin strainatate de exemplu.

Gestioneaza-ti reteaua profesionala cu LinkedIn

Alaturi de retelele sociale personale, aplicatiile precum LinkedIn se concentreaza pe cariera ta profesionala si iti permit sa accepti contacte in retea pe care s-ar putea sa nu le fi adaugat la Facebook.

Pe langa mentinerea legaturii cu absolventii tai sau Colegi reali, LinkedIn va pune in legatura cu potentiale contacte, multiplicand oportunitatile profesionale, extinzandu-va si consolidandu-va reteaua.

Interactiva, aplicatia se bazeaza si pe un sistem de recomandari scrise de membrii retelei tale. La fel de utile ca si CV-ul tau, aceste recomandari iti intaresc credibilitatea profesionala si vizibilitatea in retea.

Pushbullet

Pushbullet este una dintre cele mai utile aplicatii daca trebuie sa va conectati telefonul la computer. Cu acesta, puteti trimite texte de pe computer, puteti transfera fisiere rapid si puteti chiar sa copiati de pe dispozitivul Android si sa le lipiti pe computer (si invers). In plus, aceasta aplicatie iti va arata si notificari ale telefonului pe computer.

Versiunea gratuita poate fi utila, dar nu veti primi caracteristici foarte bune decat daca va inscrieti la abonamentul lor. Pretul este destul de mare, dar exista si alte optiuni care fac acelasi lucru.

Truecaller

Te-ai saturat sa nu stii cine te suna? Truecaller ofera multe instrumente, inclusiv acces la o baza de date mare care poate identifica apelurile nedorite sau poate bloca mesajele text intruzive.

Google Keep

Pentru a face o lista de cumparaturi sau pentru a lua cateva notite rapide, nu aveti nevoie de o aplicatie prea complicata sau sa dati peste cap acele post-it-uri vechi de hartie. Google Keep face totul mai simplu si se integreaza perfect cu Android si poate fi folosit si pe web.

Aceasta aplicatie va transforma smartphone-ul intr-un adevarat blocnotes si va va ajuta sa va organizati mai bine.

related articles