HomeTelefoane MobileCea mai sigura metoda de reparatie a unui telefon o gasesti la un atelier de reparatii telefoane

Cea mai sigura metoda de reparatie a unui telefon o gasesti la un atelier de reparatii telefoane

by David Rus
0 comment605 views

Telefoanele au devenit din ce in ce mai scumpe, preturile de la lansare atinge sume uriase pe care nu toata lumea si le permite. In orice caz, nu este recomandat sa cumperi un telefon la lansare pentru ca platesti un pret prea mare, iar in cursul anului pretul va scadea si vei regreta ca ai cheltuit o suma asa mare.

Cum telefoanele au devenit mai scumpe si pretul reparatiilor este mai mare si daca trebuie sa iti schimbi un display, multe persoane aleg sa isi cumpere alt telefon, atat de scumpa este aceasta reparatie. Dar in functie de telefonul te care il ai (Android sau IOS) trebuie sa iti alegi service-ul gsm la care sa mergi. Daca nu sti care este service-ul gsm potrivit pentru telefon tau, urmareste randurile de mai jos.

Daca ai un Iphone, trebuie sa iti aduc la cunostinta ca acest tip de telefon este mai pretentios si mai sensibil, fapt pentru care nu poti sa mergi la orice service gsm pentru o reparatie, indiferent de tipul ei. Tocmai de aceea este mai bine sa mergi la un service gsm specializat pentru reparatii la Iphone, pentru ca cele universale nu este sigur ca au toate instrumentele si piesele necesare si reparatia ar putea sa dueze multe prea mult.

In schimb, daca ai un Android poti sa mergi si la service-urile gsm universale, pentru ca ele nu sunt atat de pretentioase si sensibile ca cele de la Apple. Asa ca, daca ti s-a spart display-ul la Samsung Galaxy C7, poti sa mergi la un service gsm universal pentru o inlocuire a geamului la telefon!

Pentru aceasta reparatie, orice service are un pret destul de mare. Pentru a evita aceasta cheltuiala este recomandat sa iti cumperi o folie de protectie si o husa, iar in cazul in care telefonul tau va cadea, nu va pati nimic.

Poti sa iti repari telefonul si de acasa singur, dar doar daca te pricep si ai tot ce este necesar acasa. Daca nu te pricepi si nu ai nici instrumentele si nici piesele necesare, mai bine mergi la un service pentru ca sunt unele piese care nu trebuiesc atinse pentru ca sunt mai sensibile, iar daca ai atins piesa respectiva, ea va trebui inlocuita si vei plati 2 reparatii in loc de una, pentru ca tot la service vei ajunge.

Daca mai ai telefon in garantie, costul reparatiei va fi suportat de catre companie, trebuie sa te prezinti cu bonul si certificatul de garantie.

Prin urmare, daca ai un Iphone este indicat sa mergi la service-uri specializate pentru reparatii la Iphone si daca ai un Android poti sa mergi la service-uri universale. In orice caz, daca nu te pricepi, nu incerca sa iti repari telefonul de acasa.

related articles