HomeBlogCele mai bune aplicatii ce te pot ajuta in decorarea curtii si gradinii tale

Cele mai bune aplicatii ce te pot ajuta in decorarea curtii si gradinii tale

by David Rus
0 comment387 views

Doar un clic pe smartphone si poti face orice in lume, avem aplicatii pentru orice, asa ca de ce nu, gradinarit. Multe aplicatii de gradinarit sunt disponibile pentru descarcare

In magazinele de aplicatii, dar gasirea unei practici este ca si am gasi un ac cu carul cu fan, motiv pentru care am verificat unele dintre cele mai bune aplicatii care sunt gratuite si merita descarcate. Sa aruncam o privire.

Garden Manager: Alarma de plante

 De cate ori uiti sa iti uzi plantele, sa le fertilizezi sau sa le decapitezi si, ca urmare, cresterea devine dificila. Acum, nu ratezi nimic din toate acestea, verifica

Progresul plantei tale, inregistreaza si creaza note ca atunci cand o recoltezi si cand o plantezi. Gestioneaza gradinaritul utilizand smartphone-ul, aplicatia Garden Manager.

Caracteristici: Seteaza alarme, mementouri si scrie note. Face liste legate de locuri de munca gradinarit. Daca ai nevoie de un cablu de date telefon, acceseaza linkul.

Idei de design de gradina

Fie ca intentionezi sa iti dezvolti sau sau sa iti schimbi gradina, aceasta aplicatie

Este facuta pentru tine, fie ca este vorba de o gradina cu balcon, o gradina cu terasa sau o gradina traditionala. Idei de design de gradina este incarcata cu idei unice de design de gradina si imagini frumoase cu diverse tot ceea ce este gata sa salveze si sa impartaseasca. Utilizeaza aceasta aplicatie in gradina ta, cu usurinta, fara a plati un ban.

Caracteristici: Vezi fotografii ale gradinilor frumoase, salveaza pentru utilizare ulterioara. Gaseste nenumarate modele si inspira-te.

Plantificador

Ai dat peste o planta minunata pe care o vrei in gradina ta? Ei bine, iata o aplicatie care iti va fi utila daca nu stii numele acelei plante. Tot ce trebuie sa faci este sa faci clic pe imaginea plantei necunoscute si sa o incarci. Comunitatea

Din spatele acestui instrument gratuit va recunoaste planta si va raspunde la toate intrebarile cat mai curand posibil. In plus, exista o versiune web a Plantifier!

Caracteristici: Obtine raspunsuri la toate intrebarile incarcand imaginea unei plante necunoscute.

Frunze de frunze

Echipa U.S. Leafsnap si Muzeul National de Istorie din Londra au facut echipa pentru a dezvolta acest ghid de teren pe copacii din Marea Britanie. Are un software fantastic de recunoastere vizuala care identifica copacii sau plantele din frunzele lor.

Iti va placea aceasta aplicatie datorita textului sau descriptiv si a imaginilor sale frumoase de inalta rezolutie. In afara de frunze, exista fotografii de inalta calitate de flori, fructe, ace, conuri, petioluri, seminte si scoarta.

Caracteristici: Analizeaza foile si furnizeaza informatii similare din baza de date.

Companie de gradinarit

Aceasta aplicatie ofera o multime de informatii despre gradinarit. Fie ca este vorba despre ingrijirea plantelor, sfaturi de gradinarit, locatie sau orice alte informatii, vei fi la doar un clic distanta. Exista mii de

Elemente disponibile in aceasta aplicatie care includ imagini si mesaje text ambele. Gradinarii novici se confrunta cu probleme cum ar fi infestarea daunatorilor, boala, putregaiul radacinilor si multe altele. Aceasta aplicatie ofera o solutie usoara la toate aceste probleme.

Caracteristici: Informatii despre planta care te intereseaza, seteaza mementouri si parteaza informatii despre gradina ta.

related articles