HomeBlogCele mai importante motive pentru care iti recomandam Ahrefs

Cele mai importante motive pentru care iti recomandam Ahrefs

by David Rus
0 comment514 views

In esenta, informatiile pe care le doriti de pe site-ul dvs. web sau de la orice alta adresa URL sunt identice. Deci nu aveti nevoie de o sectiune separata pentru propriul site. Tabloul de bord ofera valorile site-ului  dintr-o privire, dar daca veti explora, veti fi dus la Explorer.

Pe marginea tabloului de bord sunt cateva instrumente unice. Exista un link catre un tracker de rang. Ahrefs are si un tabel de urmarire a pozitiei.

Ahrefs rank tracker va monitorizeaza schimbarile in rezultatele cautarii Google

Un alt instrument unic aici este instrumentul de dezactivare. Nedetectarea legaturilor de calitate scazuta va face sa transmiteti motorului de cautare Google faptul ca lucrati cu site-uri spammy.

Utilizati instrumentul Disavow pentru a indeparta din site legaturile spam

Exista, de asemenea, o sectiune care contine rezultatele raportului dvs. de crawl pentru SEO tehnic si pe pagina de optimizare SEO (ceea ce ei numesc „Health”). Aceasta functionalitate de audit a site-ului a fost modernizata in timpul procesului nostru de revizuire Ahrefs, astfel incat nu am putut-o evalua.

Urmatoarea sectiune principala este Alerte. Ahrefs avertizeaza bine. Sa ai un loc central pentru a configura alertele este placut. Alte instrumente, daca au alerte, pot fi raspandite pe sectiuni.

Aici vedeti in mod clar file pentru cele trei sectiuni principale pentru care aveti nevoie de alerte: backlinks, cuvinte cheie noi si mentiuni. Alertele sunt trimise prin e-mail.

Configurati ce mentiuni de cuvinte cheie sau de marca doriti sa urmariti

Planul standard trimite alerte zilnice despre noile mentiuni de cuvinte cheie sau de marca pe care le-ati configurat. Si articolele din alerte sunt grozave. In fiecare zi primiti un e-mail cu o lista de articole recente care mentioneaza un cuvant cheie pe care il urmariti.

Ce este cu adevarat interesant este faptul ca aceste e-mail-uri de alerta Ahrefs arata ratingul domeniului chiar langa fiecare articol, astfel incat sa stiti cat de credibil este site-ul.

Din pacate, chiar si in planul standard de 179 de dolari, backlinks-urile si alertele de cuvinte cheie sunt doar saptamanale (care nu sunt alerte la frecventa respectiva doar rapoarte saptamanale). Va trebui sa platiti 399 USD / luna pentru actualizari mai frecvente (Ahrefs nu este ieftin.) Dar daca doriti informatii noi despre oricare dintre cele trei domenii (backlinks, cuvinte cheie sau mentiuni), puteti rula un raport din sectiunea alerte oricand.  Va dura un minut cam asa. Sau puteti cumpara Ahrefs shared account la un pret foarte mic. Cel mai bun moment pentru a solicita backlinks este imediat dupa publicarea unui articol.

Mentiunile trimise de Ahrefs sunt din ultimele 24 de ore, iar cateva sunt foarte relevante. Astfel, aceste alerte sunt furnizate in cel mai bun moment pentru oferirea de link-uri.

Am gasit multe lucruri prin alertele Ahrefs pe care probabil ca nu le-as gasi in alta parte. Chiar si cu un instrument precum Google Alerts. Google trimite ceea ce este prezentat in Google Alerts, dar Ahrefs tinde sa arate mai bine, astfel incat sa puteti alege ceea ce este important.

related articles