HomeBlogCum iti alegi rochia perfecta pentru bal?

Cum iti alegi rochia perfecta pentru bal?

by David Rus
0 comment358 views

Cei patru ani de liceu, cu siguranta reprezinta una dintre cele mei frumoase etape ale vietii pentru fiecare dintre noi.

Acest lucru este cat se poate de firesc, in conditiile in care deja, incepand din clasa a 9a, elevii merg la liceu, schimba colectivul, schimba profesorii, schimba atmosfera, schimba materiile de studiu, totul se schimba in liceu.

In liceu, deja tinerii intra in diferite cercuri sociale, se imprietenesc cu alti tineri de aceiasi varsta sau cu tineri mai mari decat ei, si incep sa iasa la diferite petreceri.

Perioada liceului este una in care se pot lega o multime de piretenii frumoase. Nu putini sunt cei care s-au cunoscut in liceu, si au ramas prieteni, au urmat aceiasi facultate si s-au angajat in acelasi loc, ramanand prieteni pentru tot restul vietii.

Altii, din colegi de clasa la liceu, au devenit colegi la facultate, iar apoi au reusit sa isi deschida propriile afaceri. Au existat cazuri in care din liceu au inceput frumoase relatii de dragoste, care au evoluat pana la casatorie, iar din doi adolescenti indragostiti, au devenit o familie frumoasa.

Cand insa se apropie momentul absolvirii, tinerii se gandesc la ceea ce va urma. Unii isi vor face planuri de viitor, in timp ce altii se vor pregati mai intai de toate de petrecerea de absolvire.

La fel vor face si tinerele absolvente care isi vor indrepta atentia spre https://www.stephanyboutique.ro, cu scopul de a-si alege cea mai frumoasa rochie de bal, pentru petrecerea de absolvire.

Nu vom discuta despre baieti in acest articol, pentru ca lor le este destul de simplu sa isi aleaga costumul. In schimb, fetele trebuie sa tina cont de o multime de detalii atunci cand vine vorba despre alegerea rochiei pentru balul de absolvire.

Exista o serie de criterii care conteaza foarte mult, si care pot face din orice absolventa, regina balului. Este posibil ca o fata banala din liceu, careia nu ii era acordata o foarte mare atentie, sa opteze pentru o rochie de bal superba, si care datorita coafurii si acceosriilor alese, sa se transforme din fata banala din liceu, in cea mai frumoasa absolventa de la balul de absolvire.

Pentru ca acest lucru insa sa fie posibil, este foarte important ca rochia de bal sa fie unica. Din acest motiv le este greu fetelor sa se decida asupra rochiei, pentru ca se gandesc cu “groaza” ca alte colege sau alte fete din alte clase, sa nu aiba o rochie similara.

Alege rochia de bal potrivita pentru tematica la care vei lua parte

Cu siguranta, fetele care urmeaza sa mearga la petrecerea de absolvire a liceului, trebuie sa tina cont de tematica petrecerii atunci cand isi vor alege rochia. Chiar daca este vorba despre petrecerea de absolvire a liceului, aceste petreceri au evoluat foarte mult in ultimii ani, si pot avea diferite tematici. Tocmai din acest motiv, este foarte important ca tinerele absolvente de liceu, sa tina cont de tematica petrecerii, astfel incat sa aleaga rochia potrivita.

Alege rochia in functie de tipul evenimentului

In ceea ce priveste tipul evenimentului, in acest context ne referim la un eveniment de zi sau de noapte. In functie de politica liceului, exista petreceri care pot fi organizate pe timpul zilei, la fel cum alte petreceri pot fi organizate pe timpul noptii.

De exemplu, pentru o petrecere de absolvire care se desfasoara pe timpul zilei, o rochie de tip cocktail poate reprezenta o alegere inspirata. O asemenea rochie are o lungime medie sau scurta, si este foarte important sa se potriveasca atat cu forma corpului purtatoarei, cat si cu tenul acesteia.

In cazul in care evenimentul este unul care se desfasoara pe timpul serii/noptii, atunci cu siguranta rochia de cocktail party nu mai reprezinta o optiune de luat in calcul. In aceste conditii, se recomanda o rochie de seara eleganta. Chiar si o rochie de nunta poate fi potrivita pentru un astfel de eveniment.

Alege rochia de bal in functie de silueta

Fara doar si poate, unul dintre cele mai importante criterii care trebuie luat in considerare in momentul in care vine vorba despre alegerea rochiei pentru bal, este tipul de silueta. Asadar, fetele mici de inaltime, pot opta pentru rochii de bal lungi, astfel incat sa para mai inalte.

Fetele care au un bust generos, pot alege sa profite de aceasta calitate fizica, si sa opteze pentru o rochie cu decolteu indraznet. Pentru fetele cu picioare groase, de preferat sunt rochiile care au lungimea medie sau scurta.

In schimb, pentru femeile care au o silueta de sirena, ceva in genul Sophiei Loren, preferat ar fi o rochie mulata, pentru a scoate soldurile si talia in evidenta.

Acestea sunt asadar cateva dintree cele mai importante detalii pe care cu siguranta fiecare absolventa de liceu trebuie sa le ia in considerare, pentru a-si alege rochia de bal potrivita.

related articles