HomeBlogCum sa decorezi ca un profesionist bradul: pas cu pas catre pomul de Craciun perfect

Cum sa decorezi ca un profesionist bradul: pas cu pas catre pomul de Craciun perfect

by David Rus
0 comment370 views

Desi poti decora un brad de Craciun in feluri nenumarate, in adancul sufletului, majoritatea oamenilor se straduiesc sa creeze cea mai perfecta versiune posibila. Acest tip de pom de Craciun este perfect, simetric, luxuriant , fiecare decor este asezat cu grija si culoarea este in concordanta cu tema aleasa, luminile de Craciun arata ca fiind incorporate in copac si sclipesc usor, fara a exista vreun element care sa fie la locul nepotrivit. 

Idei de decorare pentru intreaga casa

Daca esti unul dintre cei care se straduiesc pentru perfectiune si doresc sa-ti impodobeasca bradul de Craciun ca un profesionist , atunci cei cativa pasi vor fi suficient pentru a avea bradul perfect.

  • Inainte de a decora

Pomul de Craciun este punctul central al casei tale in timpul sarbatorilor, deci este important sa iti planifici in avans modul in care doresti sa arate. Pune-ti cateva intrebari – in ce camera vei pune bradul, care este dimensiunea care se potriveste in acea camera, cat spatiu ai nevoie pentru a-l putea decora …

Bradul ar trebui sa fie cat mai mare posibil, deoarece este totusi cel mai important si toate privirile se vor opri asupra lui- deci alege cel mai mare copac care se poate potrivi in locuinta ta. 

  • Tipuri de brazi de Craciun

Un alt factor important pe care trebuie sa il iei in considerare este ce tip de brad doresti de pe site-ul BraziCraciun. Exista atat de multe optiuni disponibile astazi – incat trebuie sa iei decizia potrivita pentru tine.
Daca te bucuri de parfumul proaspat al unui brad adevarat , ar trebui sa-l alegi. Si daca nu iti place sa ii cureti acele, un pom de Craciun artificial este o alternativa excelenta si exista si cele cu lumini preinstalate. Orice ai decide, alege un brad cat mai mare si plin de farmec posibil.

  • Decoratiuni

Fie ca schimbi decoratiunile in fiecare an, fie ca sunt intotdeauna la fel, cu siguranta ai cateva de care nu doresti sa scapi – fie ca este o minge facuta manual de la bunica ta sau altceva. Pentru a reimprospata aspectul arborelui de la an la an , incearca sa adaugi noi decoratiuni . Important este sa nu ai prea multe decoratiuni diferite – intre 5 si 6 tipuri diferite este suficient pentru a face bradul sa arate grozav. Ceea ce va imbunatati in continuare aspectul bradului este daca asociezi culoarea decoratiunilor cu culoarea hartiei decorative de pe cadouri si alte decoratiuni care se afla in camera – astfel vei crea o atmosfera minunata.

  • Pas cu pas

Toata lumea are un mod diferit de a decora un copac, dar cel mai bine este sa decorezi strat cu strat, incepand din partea de sus. Primul strat ar trebui sa fie format din globuri clasice de o singura culoare , care vor crea o baza ideala daca sunt asezate uniform. Al doilea strat ar trebui sa aiba decoratiuni mai colorate si mai jucause , care sunt, de asemenea, importante si trebuie aranjate corect, pentru a nu lasa gauri prea mari intre ele. Cu toate acestea, evidentiaza-le pe cele care iti sunt in mod special dragi. Ca ultim strat, cel mai bine este sa pui panglici decorative, flori sau arcuri.

  • Baza arborelui

Este important cum arata baza pomului de Craciun si este intotdeauna cel mai bine sa iei o bucata de panza frumoasa , sa o infasurati in jurul suportului in care este situat bradul. Poti sa-l pui si intr-un cos sau intr-un borcan special , important este doar ca nuanta sa nu difere de restul decorului si sa nu existe pericolul de a cadea.

related articles