HomeBlogDe ce este mai avantajos traiul la bloc decat la casa?

De ce este mai avantajos traiul la bloc decat la casa?

by David Rus
0 comment289 views

In cazul in care intentionati sa va cumparati propria locuinta, cu siguranta trebuie sa ganditi bine atat la avantajele unui apartament, cat si la cele ale unei case. De-asemenea, este important sa tineti cont si de posibilitatile dvs. financiare atunci cand doriti sa cumparati locuinta.

  1. Casa

O casa este visul multor persoane care in prezent locuiesc la bloc. Este firesc acest lucru in conditiile in care traiul la casa inseamna mai multa intimitate. Vecinii nu vor mai auzi zgomotul din casa dvs., in timp ce nici dvs. nu veti mai suporta zgomotele acestora, si sunetul aspiratorului care va trezeste sambata dimineata cand inca dormiti.

Cand va mutati la casa, aveti propria curte, puteti pava curtea, puteti sa o amenajati cu gazon sau puteti opta si pentru pavaj dar si pentru gazon, in functie de preferinte. In plus, atunci cand locuiti la casa, aveti posibilitatea de a va parca masina in curte sau chiar in garaj (daca aveti unul), astfel ca nu va veti mai confrunta cu problema locurilor de parcare, sau ca vecinul de la 3 a parcat pe locul dvs.

  1. Apartament

Un apartament este mai ieftin decat o casa, motiv datorita caruia este indicat sa va indreptati atentia spre apartamente 85eastside, si sa alegeti unul care sa corespunda nevoilor dvs. Acest lucru inseamna sa alegeti un apartament in functie de numarul membrilor familiei. Daca familia are 4 membrii, un apartament cu 4 camere, 2 bai si o bucatarie este ideal. Pentru o familie cu un copil, si un apartament cu 3 camere este suficient.

Nu doar cumpararea unui apartament este mai avantajoasa din punct de vedere financiar. Plata facturilor va fi mai mica decat in cazul unei case, care de regula este mai spatioasa decat un apartament. Acesta este un alt motiv datorita caruia este indicat sa luati in calcul ideea de a cumpara un apartament.

Iarna, veti plati mai putini bani pentru incalzirea locuintei, in timp ce vara aparatul de aer conditionat nu va consuma la fel de multa energie, precum un aparat instalat la casa. Deci, si in ceea ce priveste plata facturilor, un apartament este mai avantajos decat o casa.

Intretinerea unui apartament este mult mai ieftina in comparatie cu intretinerea unei case, asa ca acesta este un alt motiv datorita caruia este indicat sa va indreptati atentia spre apartamente 85eastside. Cand ninge de exemplu, nu trebuie sa dati zapada cu lopata, nu trebuie sa spalati pavajul din curte, nu trebuie sa tundeti gazonul sau sa udati florile.

Cand locuiti intr-un apartament, odata ce ati ajuns acasa de la servici, intrati in locuinta si aveti timp sa va relaxati pana a doua zi cand mergeti din nou la munca. La casa insa, cu siguranta intervine tot timpul cate ceva de reparat sau de facut pe langa casa.

Apartamentul este mult mai sigur decat o casa. Apropierea de vecini face ca locuintele cu mai multe unitati sa fie cele mai sigure locatii pentru femei singure, copii, familii si varstnici. In schimb, cei care locuiesc la casa au mai mari sanse sa fie pradati de hoti, care pot escalada rapid gardul si pot forta geamurile sau usile casei pentru a patrunde in interior.

Un alt motiv datorita caruia este mai indicat sa va indreptati atentia spre apartamente 85eastside, este ca acestea sunt construite pentru confort. Spatiul nu trebuie sa fie mare si luxos, ci trebuie doar sa va simtiti in siguranta, sa aveti un living, dormitor pentru parinti, baie si bucatarie si dormitor pentru copii daca este cazul.

Un alt mare beneficiu al traiului intr-un apartament, este oportunitatea angajarii sociale. Puteti comunica zi de zi cu vecinii, puteti lega stranse prieteni si puteti crea conexiuni de viata. La casa este mai greu acest lucru, si este chiar posibil sa nu va cunoasteti toti vecinii.

De-asemenea, daca va indreptati atentia spre cele mai noi apartamente 85eastside, aveti totul la indemana. Statiile de transport in comun sunt foarte aproape de dvs., astfel ca in doar doua – trei minute veti ajunge de la scara blocului in statie.

Aveti de-asemenea serviciile medicale aproape, iar aici amintim atat spitalele cat si farmaciile. Sanatatea este foarte importanta, iar aceste servicii aproape de dvs. sunt necesare. In plus, pentru copii, aveti aproape gradinite, scoli, chiar si licee sau facultati.

Pentru a merge la cumparaturi, nu va trebui sa petreceti mult timp in trafic, din moment ce aveti aproape atat supermarketuri, cat si un centru comercial.

Asadar, dupa cum se poate vedea, daca intentionati sa va cumparati o locuinta in Craiova, decat sa optati pentru o casa, care este mai scumpa si presupune apoi costuri mai mari, ideal ar fi sa optati pentru un apartament in complexul rezidential 85eastside, care este va fi mai ieftin, nu va necesita intretinere scumpa la fel ca o casa, si aveti totul la indemana.

related articles