HomeBlogCe functii noi aduce iOS 13?

Ce functii noi aduce iOS 13?

by David Rus
0 comment316 views

La evenimentul „By Innovation Only” de la Apple,  compania a anuntat ca urmatoarea actualizare majora a sistemului de operare iPhone va sosi joi, 19 septembrie – cu doar o zi inainte de a lansa noul sau iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max.

Anuntat la Conferinta dezvoltatorilor mondiali Apple din iunie, iOS 13 adauga o serie de functii noi si actualizari la aplicatiile existente, cum ar fi Memento-uri, Note si Mail. De asemenea, asteptam cu nerabdare o mana de imbunatatiri ale calitatii vietii care sa schimbe cu adevarat modul in care ne folosim telefoanele.

Pentru a descarca iOS 13, trebuie doar sa vizitati aplicatia Preferinte de sistem pe 18 septembrie si asteptati sa apara un buton „Upgrade”. Puteti urmari retelele de socializare pentru a vedea cand este disponibil, dar actualizarea este de obicei transmisa la scurt timp dupa ora amiezii.

Daca sunteti in cautarea unei idei despre ce ofera iOS 13, aruncati o privire la cateva functii din iOS 13 care merita mentionate.

  1. 1. Performanta mai buna!

Apple spune ca deblocarea Face ID va fi cu 30% mai rapida, descarcarile de aplicatii vor fi mai mici cu 50%, iar actualizarile aplicatiilor vor fi cu 60% mai mici in iOS 13. Aplicatiile se vor lansa, de asemenea, de doua ori mai rapid decat inainte, datorita unei animatii imbunatatite.

  1. Mod intunecat!

Noul mod Dark pe Apple, la nivel de sistem, se va extinde la aplicatiile populare ale Apple, cum ar fi Apple Music, Memento-uri, Mail, Fotografii si multe altele, iar Apple ofera, de asemenea, dezvoltatorilor instrumente pentru a implementa cu usurinta Dark Mode in propriile lor aplicatii. Modul Intunecat este frumos si nu solicita ochii.

  1. Instrumente de editare mai bune!

Apple a actualizat controalele de editare a imaginilor din iOS 13 pentru a fi mai robuste si mai intuitive. Reglajele automate sunt inca acolo, daca le doriti, dar puteti sari si in setari pentru a regla claritatea, culoarea si contrastul fotografiilor si videoclipurilor si chiar adaugati filtre.

Dar ceea ce este cu adevarat nou si notabil aici este ca toate aceste noi setari foto pot fi in sfarsit aplicate pentru videoclipuri pentru prima data. De asemenea, puteti roti videoclipuri de la portret la peisaj (!) Si puteti chiar sa modificati aspectul videoclipurilor  sau sa ajustati aspectul. Acest lucru va face ca un telefon iPhone sa fie mai des folosit pentru video.

  1. Noi harti Apple!

Apple Maps urmeaza sa devina mult mai detaliat – mai intai pentru orasele americane in 2019, apoi in cele din urma pentru restul lumii in 2020.

Hartile in sine vor avea detalii semnificativ mai actualizate despre drumuri, cladiri, parcuri si chiar plaje.

Apple adauga, de asemenea, o noua caracteristica „Look Around”, care este similara cu Street View Google: va permite sa va deplasati pe strazi dintr-o perspectiva first person si sa scanati zonele intr-o imagine la 360 ​​de grade. De asemenea, la fel ca pe Google Maps, veti putea adauga favorite si sa creati colectii de locuri pe care le puteti partaja cu prietenii cu usurinta. Pare o actualizare cu adevarat solida.

related articles