HomeBlogDe unde inchiriaza turistii masini in Bucuresti?

De unde inchiriaza turistii masini in Bucuresti?

by David Rus
0 comment337 views

De unde inchiriaza turistii masini in Bucuresti?Capitala Romaniei este orasul Bucuresti, si dupa cum sustin multi turisti care ne viziteaza tara, Bucurestiul este una dintre cele mai frumoase capitale europene.

Acest lucru pare a fi dovedit de numarul mare de turisti care sosesc in capitala, pentru a vizita cele mai importante obiective turistice din Bucuresti. Unii turisti, sosesc in capitala pentru viata de noapte, care este renumita pe intreg continentul.

Un lucru este evident insa, si anume ca de fiecare data cand strainii ne viziteaza tara, acestia acceseaza https://www.premierrentacar.ro/Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni, pentru a-si inchiria o masina.

De fapt, cei mai multi dintre turisti, acceseaza link-ul respectiv pentru a-si inchiria de la Premier Rent a Car o masina, inainte de a sosi in Bucuresti, astfel incat, atunci cand ajung pe aeroportul din Otopeni, sa intre in posesia masinii.

Vestea buna este ca, aceasta companie de rent a car, dispune de o flota auto cu adevarat impresionanta, astfel ca incepand de la bolizi de sute de cai putere, la masini luxoase, si de la masini de familie pana la masini de oras, are masini pentru toti clientii.

Pentru cei care isi doresc masini economice si ieftin de inchiriat, compania are masini precum Ford Fiesta, Opel Astra, Skoda Rapid, etc., pe care le inchiriaza la preturi reduse.

Pentru cei care doresc sa inchirieze masini luxoase, compania are alte oferte, precum Mercedes C Klasse Automat, Mercedes E Klasse Automat, BMW 525 X Drive, dar si modele precum Audi Q7, VW Touareg sau BMW X6, iar acestea sunt doar cateva exemple.

In functie de preferinte si de buget, turistii pot alege ce masina doresc sa inchirieze de la Premier Rent a Car, dupa care pot incepe sa viziteze capitala. Iata cateva locuri preferate de acestia!

  1. Ateneul Roman din Bucuresti

Ateneul Roman este o cladire impresionanta in imediata apropiere a Pietei Revolutiei. Designul sau a fost inspirat de templul grecesc, dar arata si elemente din arhitectura si eclecticismul francez din secolul al XIX-lea. Puteti vedea mozaicuri rotunde in spatele coloanelor de la intrare. Ele arata principii importante ale istoriei romanesti.

In prezent, Ateneul Roman adaposteste printre altele, o sala de concerte. Cand se desfasoara un concert clasic, aceasta este o oportunitate minunata de a admira sala de concerte care poate gazdui aproape 800 de persoane. Ateneul este una dintre cele mai populare cladiri printre localnici.

Acest lucru se datoreaza cu siguranta si faptului ca, constructia sa a fost finantata in mare masura prin donatii de peste 25 de ani („1 leu pentru Ateneu” a fost campania).

  1. Piata Revolutiei

Piata Revolutiei este probabil una dintre cele mai istorice piete din centrul Bucurestiului. Unul dintre cele mai intunecate capitole din trecutul romanesc a avut loc aici. La 21 decembrie 1989, dictatorul Nicolae Ceausescu a tinut ultimul discurs aici.

Ar trebui sa fie pus in scena in asa fel incat sa apara impresia ca majoritatea populatiei se afla in spatele lui Ceausescu. In schimb, peste 100.000 de oameni s-au adunat pentru a incepe revolutia, pana cand soldatii au inceput sa traga in multime si sa raneasca sau chiar sa omoare numerosi manifestanti.

Ceausescu si sotia sa au fugit cu un elicopter. Cu toate acestea, au fost prinsi cateva zile mai tarziu si executate prin impuscare. Din pacate, nu a existat niciodata un proces in fata unei instante pentru drepturile omului.

  1. Bisericile din Bucuresti

In Bucuresti, turistii vor avea impresia ca nu trebuie sa parcurga cinci minute fara sa treaca pe langa o biserica, o manastire sau o catedrala. Si exact acest sentiment reflecta importanta majora a credintei ortodoxe romanesti la Bucuresti si, cu siguranta, si in toata Romania.

Intrarea in toate bisericile pe care turistii le pot vizita este intotdeauna gratuita. Si chiar seara (aprox. 19:00 / 20:00) bisericile sunt inca deschise si, in unele cazuri, foarte bine populate.

Exista inca in jur de 100 de biserici in Bucuresti in sine. Unele sunt greu de ratat datorita dimensiunii lor. Altele sunt in schimb mai greu de gasit, dar acum cu aplicatii GPS pe telefon, turistii pot ajunge rapid sa viziteze bisericile din capitala.

  1. Spectacolul de fantani din Piata Unirii

O atractie relativ noua in Bucuresti este spectacolul de fantani din Piata Unirii (Piata Asociatiei). Aceasta piata este acum un important centru de transport in Bucuresti. Exista statii de metrou, autobuz si tramvai si mult trafic de masini.

Fantana din mijlocul pietei a fost construita in anii ’80. Acestea au fost complet restaurate in vara anului 2018 si de atunci au servit ca scenariu pentru un spectacol de muzica si lumina foarte popular. Spectacolul are loc in fiecare vineri, sambata si duminica in jurul orei 20:00.

  1. Palatul Parlamentului din Bucuresti

Daca in Bucuresti exista o cladire care trebuie neaparat vazuta, aceasta este Casa Poporului, care mai este cunoscuta si sub denumirea de Palatul Parlamentului. Palatul se afla la capatul vestic al bulevardului Unirii de trei kilometri, iar privelistea este extrem de impresionanta.

Era cunoscuta sub numele de „Casa Poporului” (Casa Poporului). Cu o suprafata de 365.000 de metri patrati si mai mult de 1.000 de camere, este a doua cea mai mare cladire administrativa din lume, dupa Pentagon.

Capitala tarii noastre are asadar multe locuri frumoase de vizitat, iar acestea sunt doar 5 exemple. Turistii, cu siguranta au nevoie de un serviciu rent a car, iar Premier Rent a Car este la dispozitia lor, oferindu-le spre inchiriere masini la preturi atractive, pentru a vizita Bucurestiul, si nu numai.

related articles