HomeTehnologieEmulatoare Android pentru Windows 10

Emulatoare Android pentru Windows 10

by David Rus
0 comment534 views

Credeati ca este obligatoriu sa aveti un telefon Android pentru a va rula aplicatiile Android? Emulatoarele Android devin rapid alternative la telefoanele noastre Android.

Emulatoarele Android isi dovedesc eficienta de fiecare data, in situatiile in care avem doar optiunea de a folosi laptopurile si pc-urile noastre pentru a utiliza unele functionalitati Android.

Emulatoarele Android sunt programe de sistem care simuleaza dispozitivele Android de pe laptopurile si computerele desktop, care va permit sa testati aplicatii Android fara a avea un dispozitiv Android fizic real.

Emulatorul pune la dispozitie aproape fiecare functie gasita pe un dispozitiv Android real. Functii precum primirea de apeluri telefonice si mesaje text, verificarea vitezei de retea, jocuri Android, streaming live si multe altele pot fi simulate folosind emulatorul Android. Emulatoarele Android ofera Androidul la fel ca un telefon Android, facandu-l astfel un instrument la indemana.

1. Nox App Player

Aplicatia NOX player este un emulator minunat creat pentru o experienta Android puternica si performanta pe computer. Aplicatia NOX player se bazeaza pe versiunea Android 4.4 KitKat.

Suporta controlere joystick. Acest lucru inseamna ca va puteti conecta gamepad-ul pentru a juca diverse jocuri Android cu aplicatia NOX player. De asemenea, accepta emularea GPS. Aplicatia NOX player va permite sa emulati GPS pe computer.

Functia de emulare GPS va permite sa falsificati locatia GPS, ceea ce va poate usura experienta de joc a jocurilor de realitate augmentata, cum ar fi Pokemon Go. Aplicatia NOX va permite de asemenea, sa specificati diversele specificatii Android ale emulatorului dvs. Android, de la tipul de procesor la dimensiunea RAM pe care emulatorul o foloseste.

2. Bluestacks

Bluestacks este unul dintre premergatori cand vine vorba de emulatoarele Android pentru Windows 10 si unul dintre cele mai bune emulatoare existente. Se stie ca emulatorul Android Bluestacks este primul emulator Android care a devenit privat. Bluestacks are cateva caracteristici interesante care pot fi gasite doar in emulatorul Android.

Emulatorul Android Bluestacks accepta streaming live, ceea ce face posibila transmiterea in flux a jocurilor direct de pe computer. De asemenea, vine cu Google Play Store preinstalat in emulatorul Android, care va permite sa accesati si sa descarcati diferitele aplicatii de pe Google Play Store. Bluestacks ofera o experienta de joc foarte frumoasa, si este gratuit.

3.  Xe Player

Xe Player este un nou emulator Android construit special pentru Windows 10. Are caracteristici similare cu aplicatia NOX player, cum ar fi caracteristica care va permite sa utilizati controlerul joystick pentru a juca jocuri Android.

De-asemenea Xe Player are de asemenea functia root cu un singur click, care simuleaza inradacinarea pe dispozitivele Android. Xe Player poate rula pe sisteme cu specificatii reduse prin modul Direct X, ceea ce face emulatorul foarte util si compatibil cu diverse PC-uri.

4. MEmu Android Emulator

MEmu este unul dintre putinele emulatoare Android care simuleaza dispozitivele Android care ruleaza pe 5.0 (Lollipop) pentru PC. MEmu functioneaza foarte bine pe Windows 10, Windows 7 si Windows 8.1. Emulatorul MEmu Android poate fi utilizat si pentru a rula versiunea Android 4.4 (KitKat).

Diferitele caracteristici gasite in emulatorul Android MEmu includ suport tactil care te face sa joci jocuri Android cu tastatura sau mouse-ul, precum si un gamepad extern.

5. Andy (Andyroid) Emulator pentru sistemul de operare Android

Emulatorul Android Android OS este un emulator Android bine-cunoscut, utilizat pentru computerele cu configuratii foarte scazute si a fost cunoscut anterior ca Andyroid Android Emulator.

Sistemul de operare Andy se bazeaza pe Oracle Virtual Box, care permite oricarui computer utilizat sa ruleze mai rapid, asigurandu-se astfel ca nu incetineste computerul. De asemenea, va permite sa jucati jocuri pe ecrane mari, cu telefonul mobil servind drept controler.

6. KO Player

KO player este unul dintre cele mai bune emulatoare Android, este folosit pentru jocuri datorita interfetei sale prietenoase pentru jucatori. Utilizarea comenzilor de joc ale emulatorului Android este usoara. KO Player accepta de asemenea, controler de joc extern, emulare GPS si streaming live de joc direct de la KO Player. KO Player este cea mai buna optiune pentru jucatorii Android, care cauta sa imite jocuri Android pe PC.

7. Emulator GenyMotion Android

Acest emulator Android este special creat pentru dezvoltatori si profesionisti. Emuleaza perfect bine. Ofera un sprijin profesional excelent si substantial. Emulatorul GenyMotion Android accepta de asemenea, integrarea Android Studio pentru dezvoltatori. Deci, daca sunteti in cautarea unui emulator Android pe care doriti sa il utilizati in scopuri de dezvoltare cu AVD, emulatorul Android GenyMotion este cel mai bun.

Acestea sunt cateva dintre mai bune emulatoare Android pentru Windows 10 pe care le puteti incerca pentru a trai pe pc, o experienta oferita doar de Android. Referitor la Android, pe www.cosmetiquette.ro, aveti posibilitatea de a citi cele mai noi articole legate de telefoanele care au acest sistem de operare.

Tot blogul respectiv va ofera posibilitatea de a descoperi o multime de articole interesante despre aplicatii pentru smartphone, in special pentru telefoanele Android. Puteti descoperi insa multe alte subiecte foarte interesante.

related articles