HomeBlogExista multe motive pentru care ar trebui sa achizitionati o chiuveta mobila

Exista multe motive pentru care ar trebui sa achizitionati o chiuveta mobila

by David Rus
0 comment134 views

Chiuvetele mobile sunt o alternativa excelenta la chiuvetele traditionale „mai mari”, deoarece ocupa mai putin spatiu, sunt mai mobile si costa mult mai putin. In plus, acestea vin cu mai multe avantaje pe care chiuvetele standard nu le au. Acestea va pot ajuta sa economisiti spatiu in locuinta, biroul sau proprietatea dvs. comerciala.

In plus, portabilitatea este unul dintre principalele motive pentru care aceste chiuvete mici pentru baie sunt atat de populare in zilele noastre. De asemenea, le puteti folosi acasa si in aer liber, fara sa va faceti griji ca va veti deteriora podeaua sau orice altceva, de altfel. Din toate aceste beneficii, este usor de inteles de ce tot mai multi oameni aleg sa achizitioneze chiuvete portabile in locul celor obisnuite.

Este mai usor sa va spalati intotdeauna pe maini

Sa te asiguri ca te speli pe maini inainte de a pregati mancarea sau de a manca este important pentru a evita raspandirea bacteriilor, in special in gospodariile cu copii mici.

Chiuvetele portabile sunt ideale in acest scop, deoarece sunt suficient de mari pentru ca si cel mai energic copil sa aiba mainile curate. De asemenea, va puteti spala pe maini folosind chiuveta daca lucrati la un proiect sau in garaj. Puteti instala o chiuveta portabila oriunde in casa, unde va este cel mai convenabil sa va spalati pe maini, cum ar fi langa bucatarie sau in garaj.

Va ajuta sa pregatiti mese in aer liber

Daca va place sa faceti gratare sau gratare in timpul lunilor de vara, sau in orice alta perioada a anului, de altfel, ati putea lua in considerare achizitionarea unei chiuvete portabile. Bazinul mare al chiuvetei portabile este perfect pentru spalarea vaselor. Puteti folosi chiuveta portabila chiar si pentru a va spala pe maini daca nu aveti acces la o chiuveta sau daca nu doriti sa folositi chiuveta din interior.

Acest lucru este deosebit de important in timpul lunilor de vara, cand aveti un risc mai mare de a contracta boli de origine alimentara din cauza vremii calde si a insectelor.

Canalizare incorporata sau separata?

Exista doua tipuri diferite de scurgeri pe care le veti gasi la chiuvetele portabile: incorporate si separate. O scurgere incorporata este o scurgere integrata situata in partea din spate a chiuvetei. O scurgere separata este o unitate separata situata sub chiuveta, de obicei pe podea.

Scurgatoarele incorporate: O scurgere incorporata este potrivita, deoarece nu trebuie sa va faceti griji cu privire la gasirea unui loc pentru a pune scurgerea. Singurul dezavantaj este ca poate fi dificil de curatat o scurgere incorporata. Scurgeri separate: O scurgere separata este mai convenabila daca o curatati in mod regulat.

Il puteti plasa oriunde doriti, astfel incat sa il puteti curata cu usurinta. De asemenea, va ofera o suprafata mai mare cu care puteti lucra, ceea ce este util daca aveti vase sau recipiente mari.

O chiuveta mobila este o statie de spalare compacta folosita pentru a curata vasele si/sau mainile. Instalatiile constau dintr-un robinet si o scurgere care sunt instalate intr-un bol de chiuveta care este montat pe un blat sau pe o alta suprafata similara, cum ar fi o masa mica.

Chiuvetele portabile pot fi fabricate din mai multe materiale, cum ar fi plasticul, otelul inoxidabil si portelanul. Exista multe modele diferite disponibile, si aveti ocazia de a gasi mereu exact ceea ce va intereseaza.

related articles