HomeBlogManichiură perfectă în şapte paşi simpli

Manichiură perfectă în şapte paşi simpli

by Livia Marian
0 comment223 views

Una dintre formele mele preferate de îngrijire personală este să-mi fac unghiile în timp ce mă uit la una dintre emisiunile mele preferate. Dacă aş avea mai mult timp, aș face o vizită la salonul meu de unghii preferat pentru o manichiură profesinistă. Însă, cum timpul nu a fost în favoarea mea în ultima vreme, am decis să-mi fac unghiile acasă.

În funcție de lacul de unghii folosit, procesul poate dura mult timp până se întărește și se usucă. Recent, am fost încântată să descopăr o gamă întreagă de cosmetice coreene şi să aflu că pot scurta procesul de manichiură la domiciliu cu benzile de unghii cu gel și lampa pentru unghii cu gel de la SOL. Acest duo ar putea schimba regulile jocului pentru realizarea manichiurii nail art la nivel de salon, dar în confortul casei mele! Vor deveni aceste benzi de unghii cu gel noua mea soluție pentru o manichiură rapidă DIY? Haideţi să aflăm!

Iată cum să aplicați benzile de unghii și să utilizați lampa de unghii cu gel în şapte paşi:

Pasul 1

Alegeți banda de unghii de dimensiunea potrivită pentru unghia dvs. Cu mâna liberă, țineţi în sus foaia de plastic cu șirurile de benzi de unghii cu gel și plasaţi-vă degetul dedesubt pentru a găsi banda de unghii cu gel care se potrivește cu dimensiunea unghiei dvs.

Pasul 2

Așezați foaia de plastic pe o suprafață plană și ridicați banda de unghii aleasă cu bastonaşul de împingere pentru cuticule din lemn furnizat. Pornind dintr-un colț, ridicați ușor banda de unghii cu gel. Când banda de unghii este aproape în întregime desprinsă de foaia de plastic, utilizați beţişorul de lemn pentru a o ridica încet.

Pasul 3

Când aplicați banda de unghii pe unghie, începeți mai întâi cu capetele benzii. Realiniați banda de unghii după cum este necesar în timpul aplicării. Odată ce sunteți mulțumită de plasare, apăsați ușor banda de unghii folosind suprafața plată a bețişorului de lemn. Începeți de la capăt și de la margini, apoi mergeți spre centrul și vârful benzii de unghii. Acest pas este important pentru a evita bulele de aer şi pentru a obţine un finisaj fără cute.

Pasul 4

Poate fi necesar să tăiați banda de unghii, astfel încât să se potrivească perfect cu lungimea unghiei. Folosiţi foarfece cosmetice pentru a îndepărta bucata de bandă în exces, dar lăsaţi o rezervă de bandă de unghii peste vârful unghiei.

Pasul 5

Tăiați rezerva benzii de unghii de la vârful unghiei cu foarfecele cosmetice. Luați pila de unghii furnizată pentru a lipi marginile, astfel încât banda de unghii să se îmbine frumos cu unghiile naturale. Asigurați-vă că piliți într-o singură direcție, astfel încât banda de gel să rămână pe loc în timp ce piliți. Continuaţi până când banda de gel în plus se desprinde!

Pasul 6

Repetați paşii de la 1 la 5 pentru restul unghiilor. Când unghiile sunt gata pentru a fi uscate, conectați lampa de unghii la o priză USB. Apăsați butonul de pornire pentru a aprinde lampa de unghii și plasați-vă unghiile sub lumina UV. În 60 de secunde, lampa se va stinge automat, indicând că procesul de întărire este încheiat.

Pasul 7

Faceţi un selfie frumos cu noile dvs unghii!

related articles