HomeBlogInfrumusetarea spatiilor si accesorizare lor – alegerea tabloului perfect

Infrumusetarea spatiilor si accesorizare lor – alegerea tabloului perfect

by David Rus
0 comment126 views

Casa personala este locatia in care ne simtim cel mai bine, in care putem fi cu adevarat noi insine si putem realiza activitatile care constituie cu adevarat hobby-urile noastre. Personalitatea si tusele comportamentale, anumite preferinte cromatice si estetice se rasfrang in mod iminent si asupra modului de accesorizare asociat incaperilor. De ce preferam un anumit material in detrimentul altuia? De ce consideram ca un tablou personalizat este mult mai expresiv decat unul care portretizeaza o pictura celebra? Dupa cum putem observa, totul tine de nota de subiectivism pe care fiecare dintre noi o asociem lucrurilor personale (modului in care ne construim garderoba, de exemplu) dar si spatiilor in care locuim, in cele in care dorim sa lasam o amprenta inexorabila asupra trecerii noastre.

Si pentru ca tot am mentionat elementul iminent de accesorizare, in cadrul acestui articol va prezentam cateva dintre cele mai importante particularitati ale unor tablouri canvas, o solutie des cautata de catre clienti pentru a personaliza spatiile in care locuiesc. Vizualizam atat nenumaratele posibilitati de amenajare a acestor tablouri in spatii diverse cat mai ales, principalele lor caracteristici care le deosebesc din punct de vedere tehnic de altele asemenea.

Decor pentru interior si parte a personalitatii

In timp ce unele persoane prefera cu precadere comandarea unor tablouri canvas care sa portretizeze poze de familie de la diverse evenimente importante, altele isi doresc o reproducere fidela a unor opere de arta care sa le infumuseteze cu stil si eleganta diverse incaperi. Asa cum mentionam mai sus, stilul si preferintele sunt elemente care nu trebuie supuse unui filtru critic mai ales cand vine vorba despre accesorizarea propriei case. Daca ceea ce exprima tabloul este un element de subiectivism, alegerea unor dimensiuni corecte in functie de incapere este o norma utila in definirea unui stil interior. Astfel, daca dispuneti de un living generos, tablourile canvas formate din trei piese sunt astazi la mare cautare si ofera celui care le priveste ideea de continuitate si eleganta.

Inspiratia trebuie sa fie un laitmotiv pentru tabloul din living deoarece aceasta incapere este deseori tranzitata de catre musafiri. Prin urmare, modelul ales nu trebuie sa faca nota discordanta de cromatica peretilor, a perdelelor de la ferestre si mai ales, a mobilei. Incercati sa imbinati armonios tonuri ale aceleiasi culori pentru a defini un stil unitar in accesorizare.

Care sunt caracteristicile pentru tablouri canvas?

Tablourile canvas au o serie de caracteristici pe care este esential sa le cunoasteti inainte de a comanda un astfel de produs. In primul rand, acestea sunt cu atentie concretizate ca si calitate a imaginii de catre specialistii din zona de design.

Pentru fiecare client se doreste livrarea unui produs perfect, care sa reliefeze cu acuratete cele mai fine detalii ale unei imagini/fotografii. Imprimarea se realizeaza pe o panza de calitate superioara care are o rezistenta ridicata la apa si decolorare. Aceste caracteristici sunt extrem de importante pentru unii clienti care nu locuiesc permanent in locuintele pe care le accesorizeaza. In ultimul rand, intinderea corecta a panzei pe sasiul de lemn dar si potrivirea chenarului sunt elemente care sunt configurate de catre client si aplicate de catre tehnicieni. Totul mizeaza pe atentia detaliilor si mai ales, pe calitatea superioara a materialelor utilizate.

related articles