HomeBlogMituri populare legate de casele de amanet

Mituri populare legate de casele de amanet

by David Rus
0 comment411 views

Casele de amanet reprezinta la momentul actual, cea mai eficienta solutie pentru toate persoanele care nu au bani, si care cauta o solutie pentru a se imprumuta rapid, pentru a-si rezolva problemele.

Una dintre cele mai bune vesti in ceea ce priveste casele de amanet Vitan, este aceea ca si-au diversificat serviciile, ceea ce inseamna ca acum nu mai primesc drept garantie din partea clientilor doar bijuterii, ci primesc si chiar cumpara alte bunuri ale clientilor cum ar fi tabletele, telefoanele si diverse alte lucruri de valoare.

Odata cu trecerea timpului insa, in ceea ce priveste casele de amanet, au aparut o multime de mituri, iar in randurile care urmeaza veti avea ocazia de a afla despre ce este vorba!

  1. Casele de amanet cumpara si primesc garantie doar bijuterii

Dupa cum spuneam in randurile de mai sus deja, casele de amanet primesc chiar si telefoane, tablete si diverse alte lucruri de valoare drept garantie, venita din partea clientilor atunci cand le ofera bani cu imprumut.

De-asemenea, casele de amanet sunt dispuse sa si cumpere aceste bunuri ale clientilor, oferindu-le sume importante de bani.

  1. Nu se evalueaza corect bunurile

Acesta este de-asemenea un alt mit legat de casele de amanet, dar care nu are nici o legatura cu realitatea. Toatea bunurile sunt evaluate corect in casele de amanet, iar de evaluarea acestora se ocupa personalul calificat al casei de amanet.

Daca discutam de exemplu despre telefoane, acestea sunt evaluate in functie de marca si model, dar pretul este influentat si de accesoriile cu care vine telefonul la pachet (important este sa fie amanetat in cutie, cu toate accesoriile pentru a obtine cat mai multi bani in schimbul lui).

De-asemenea, este necesar ca dispozitivul sa se prezinte impecabil atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere functional. Doar in acest fel, se va putea obtine un pret bun in schimbul bunului.

  1. Bunurile amanetate sunt bunuri pierdute

Aceasta este de-asemenea o alta aberatie a unor persoane care cel mai probabil nu si-au amanetat niciodata, nici un bun. Toti cei care au fost in trecut clienti ai caselor de amanet, stiu cum functioneaza lucrurile.

Obiectele sunt amanetate (lasate drept garantie de catre client pana cand isi achita datoria), iar la achitarea datoriei, clientul reintra in posesia bunurilor. Se incheie un contract de amanet, in care este specificata negru pe alb suma primita de catre client, si suma care trebuie returnata, pentru ca se adauga comision pentru fiecare zi in care clientul are bunul amanetat.

Cu siguranta insa, clientii caselor de amanet Vitan, sunt constienti de faptul ca nu platesc comisioane uriase, si fiecare client isi poate recupera bunul. Trebuie doar sa aiba bunavointa si sa isi achite datoria.

Ba chiar mai mult, casele de amanet le ofera posibilitatea de a prelungi perioada de valabilitate a contractului, platind dupa cele 30 de zile, comision in continuare, pana la achitarea datoriei.

Deci, totul depinde de clienti si de corectitudinea lor, in ceea ce priveste recuperarea bunurilor amanetate. Casele de amanet sunt corecte in aceasta privinta.

related articles