HomeAutoturismeOferte Mercedes-Benz SUV rulate GLE 63 AMG vs. G 63 AMG la Auto Schunn

Oferte Mercedes-Benz SUV rulate GLE 63 AMG vs. G 63 AMG la Auto Schunn

by David Rus
0 comment328 views

Pe www.auto-schunn.ro ai la dispoziție oferta detaliată de autoturisme noi și rulate, din care poți selecta vehiculul dorit.

De multe ori, alegerea unui autoturism rulat, de la un dealer auto de încredere, poate fi o alegere excelentă atunci când ai nevoie de o mașină de calitate, robustă, testat atent și verificată, așa cum sunt cele pe care le găsești la cel mai bun dealer auto rulate Timisoara – Auto Schunn Romania.

Multe modele Mercedes pot fi achiziționate la prețuri foarte convenabile, în secțiunea de mașini rulate de la Auto Schunn România –  dealer auto cu reprezentanțe auto noi și rulate în: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Modelele GLE și AMG sunt printre cele mai căutate masini rulate din oferta Auto Schunn, așa că merită să afli mai multe detalii despre acestea. 

Dacă îți dorești un autoturism performant, un SUV exclusivist creat de specialiștii de la Mercedes, alege modelul Mercedes-Benz GLE 63 AMG S 4Matic Coupé Exclusive. 

Îl găsești disponibil în reprezentanța Auto Schunn, la prețul de 145.990 euro fără TVA, redus prețul de listă de 173.728 euro fără TVA. 

Fabricat în anul 2021, acest vehicul de teren este într-o stare tehnică impecabilă cu un rulaj real de doar 9500 km. 

Motorul cu capacitatea de 3982 cm³ dezvolta o putere de 611 cp, iar consumul mediu este de 11,5 l/100 km.

Exteriorul vehiculului combină eleganța vopselei metalizate de culoare neagră cu jantele din aliaj, de 22 inch și spițe încrucișate. 

Interiorul cu scaune tapițate în piele AMG Exclusive Nappa oferă un grad de confort sporit, amplificat de pachetul AMG Styling. 

Dotările pentru confort includ sistemul de climatizare automată, suspensia cu sistem adaptativ, pachetul opțional keyless go, lumina ambientală interioară cu proiecție logo.

Nu lipsesc din dotări sistemul multimedia MBUX – o bijuterie tehnologică de la Mercedes, pachetul interior Crom, pachetul de oglinzi exterioare rabatabile electric. 

Modelul Mercedes-Benz G 63 AMG Manufactur Multibeam este o raritate peisajul automobilistic autohton, iar la Auto Schunn rulate îl poți achiziționa la prețul de 201.180 euro, fără TVA, redus de la prețul de listă de 239.404 euro, fără TVA. 

Cu un rulaj de 13.500 km, acest vehicul de teren are un motor puternic, de 584 cp și o capacitate cilindrică de 3982 cmc.

Exteriorul impresionează datorită designul lui exclusivist și-a culorii roșu metalizat Hyacinth. Interiorul conține scaune tapisate cu piele nappa bicolor roșu/ negru, iar inelul ce susține roata de rezervă este vopsită de asemenea în negru obsidian. Elementele ornamentale și căptușeala plafonului impresionează prin calitate. 

Pachetul W11 G Manufactur este conceput pentru a oferi utilizatorilor un interior deosebit. Sistemul de sunet Surround Burmester amplifică confortul interior, ca și pachetul special pentru scaune Plus. 

Sistemele de asistență pentru siguranța la volan includ asistență activă la frânare, asistență la parcare, la menținerea direcției și la unghi mort. 

Conducerea unui astfel de vehicul de dimensiuni mari este mult ușurată iar conexiunea la bord este asigurată de modulul de comunicații CEE și sistemul de apel de urgență Mercedes-Benz.  

Pachetul AMG Night opțional este un exemplu de influență pozitivă a tehnicii de vârf în crearea unui ambient special și a siguranței depline la volan, indiferent de dificultatea traseului. 

related articles