HomeBlogTop 3 aplicatii de fitness

Top 3 aplicatii de fitness

by David Rus
0 comment453 views

MyFitnessPal

MyFitnessPal a fost in fruntea topurilor de ceva vreme: a primit review-uri pozitive de la editori de top pentru capacitatile sale aparent nesfarsite.

Este aplicatia de fitness pentru cineva care isi doreste totul: inregistreaza statisticile de exercitii si inregistreaza aportul caloric, va ajuta sa va schimbati obiceiurile pentru a indeplini obiectivele personale de sanatate si ofera personalizare de neegalat pentru fiecare dintre functiile sale.

Se integreaza cu peste 50 de aplicatii si dispozitive pentru a va sincroniza toate antrenamentele si are o biblioteca de peste 350 de sesiuni de cardio si forta daca aveti nevoie de un punct de plecare.

MyFitnessPal se mandreste cu o baza de date masiva de nutritie cu peste 11 milioane de alimente, inclusiv un inregistrator de restaurante care va va garanta ca nicio calorie nu ramane necontorizata atunci cand iesiti sa mancati.

Are suficiente functii pentru a umple toata aceasta lista si peste un milion de recenzii pozitive in iTunes Store – este o legenda a aplicatiilor de fitness care merita din plin costul pachetului premium. Vezi acumulator original Samsung, daca ai nevoie de o baterie noua.

Daily Workouts Fitness Trainer

Daily Workouts Fitness Trainer ofera fanilor de fitness atenti la buget o modalitate simpla de a accesa rutine de antrenament si sute de exercitii.

Pentru cineva care abia intra intr-o rutina zilnica de antrenament sau nu are un buget mare, Daily Workouts Fitness Trainer este o alegere buna si gratuita. Ofera sesiuni pentru barbati si femei de la cinci la 30 de minute, toate acasa, astfel incat sa nu trebuie sa mergeti la sala de sport daca nu va puteti permite un abonament sau sa va simtiti inconfortabil daca oamenii va urmaresc antrenamentul.

Este dezvoltat de un antrenor personal certificat care va indruma prin antrenamente aleatorii create din peste 95 dintre cele mai bune miscari pentru a va pune corpul in treaba.

Evaluatorilor le place faptul ca antrenamentele gasesc un echilibru intre a fi suficient de usor de tinut pasul, dar suficient de greu pentru a simti arsura si instructiunile video usor de urmat ale fiecarei sesiuni.

Glo

Glo este o aplicatie grozava pentru incepatorii care incearca sa-si atinga greutatea dorita sau pentru studentii mai avansati care sunt gata sa se transforme intr-un adevarat bodybuilder. Ofera cursuri zilnice organizate pentru a va satisface nevoile, fie ca este vorba despre un somn imbunatatit, reducerea stresului sau antrenament general de forta.

Puteti urmari instructorii dvs. de yoga preferati pentru actualizari cu privire la ultimele lor cursuri – multe recenzii pozitive ofera acestei aplicatii cinci stele pentru biblioteca sa de profesori cunoscatori.

Alte recenzii il aplauda pe Glo pentru sesiunile extrem de personalizabile, capacitatea sa de a descarca cursuri si de a le folosi fara WiFi in timpul calatoriilor si serviciul superior pentru clienti al aplicatiei. Glo functioneaza si cu Apple Watch, astfel incat sa puteti colecta date de fitness in timpul sesiunii si sa urmariti cu usurinta cursurile pe dispozitivele dvs. Mac.

Sworkit

Sworkit este favoritul fanilor pe iTunes si Google Play pentru ofertele sale flexibile: selectati-va obiectivul din categoriile de forta, cardio, yoga sau stretching (sau alegeti din seturi de cursuri organizate pentru provocari lunare, diferite niveluri de calificare si antrenori specifici).

Varietatea de cursuri si cresterea treptata a volumului de munca fac din aceasta o alegere excelenta pentru incepatorii care doresc sa incerce diferite exercitii – in plus, faptul ca nu aveti nevoie de abonament la sala si echipamente sportive, va face sa renuntati la scuzele zilnice si puteti ajunge intr-o forma excelenta. Nu va veti plictisi de diversele antrenamente si puteti chiar trimite mesaje private antrenorilor din aplicatie cu intrebari sau preocupari.

related articles