HomeAutoturismeTrusa chei tubulare și biti 94 piese pentru utilizări diverse

Trusa chei tubulare și biti 94 piese pentru utilizări diverse

by David Rus
0 comment441 views

Trusa chei tubulare și biti 94 piese este un set de calitate superioară, pentru aproape toate conexiunile cu șurub. Cu un astfel de set vei uita de sertarele confuze și aglomerate, de capetele de chei lipsă și căutări lungi pentru bitul potrivit.

Cu un astfel de set ai găsit soluția, deoarece, un astfel de set complet din oțel crom-vanadiu de înaltă calitate, are un design complet și acest lucru înseamnă că ai la îndemână instrumentul potrivit pentru aproape fiecare tip de șurub.

Mânerele sunt fabricate din plastic antiderapant, toate cheile au o canelură care le permite să fie blocate în poziție, iar carcasa sistemului ține totul clar în poziție.

Cu trusa de chei tubulare și biți originale, fiecare reparație la domiciliu, la mașină, dar și în fiecare atelier profesional devine un joc de copii.

Cum să alegi o trusă de chei tubulare și biți?

Alegerea setului potrivit de instrumente este provocatoare, consumatoare de timp și plină de satisfacții. Atunci când alegi, trebuie să ții cont de mulți factori și de multe aspecte. Pentru unele sarcini, este mai bine să cumperi o trusă chei tubulare și biti 94 piese, iar în alte scopuri este potrivit un kit universal.

Cel mai adesea, alegerea unei cutii de instrumente este atât de dificilă pentru utilizatorul final, încât apar următoarele întrebări. Cum se alege un set de chei? De la ce firmă? Selectarea corectă a kitului îți va permite să efectuezi nu numai acele sarcini care sunt atribuite instrumentului, ci de asemenea, și alte sarcini.

Înainte de a răspunde la întrebarea ce set de instrumente să alegi, este necesar să înțelegi în ce scop este achiziționat setul de chei și cât de des va fi utilizat, deoarece prețul, calitatea și echipamentul trusei depind de acești factori. 

Cineva are nevoie de o trusă care să conțină totul, iar altcineva are nevoie de un instrument doar pentru reparații auto. 

Cineva va folosi trusa în fiecare zi în condiții de încărcare crescută, în timp ce altcineva o va pune în portbagaj, astfel încât să fie la îndemână pentru orice eventualitate sau pentru reparații rare. 

După cum poți vedea, problema alegerii unei truse chei tubulare și biti 94 piese se dovedește a fi cea mai simplă și este personalizată în mare măsură pentru fiecare utilizator, în funcție de necesități.

Ce elemente sunt incluse în trusa chei tubulare și biti 94 piese?

Fiecare trusă are un set de capete cu clichet  – instrumentul principal pentru interacțiunea cu elementele de fixare. În primul caz, aproape întreaga unealtă este utilizată doar pentru lucrul cu conexiuni filetate, adică este aplicabilă numai pentru slăbirea și strângerea șuruburilor, piulițelor etc.

Trusele conțin un set de instrumente de bază pentru lucrul cu elementele de fixare. De exemplu, principalul arsenal al acestor truse sunt capetele, clichetele, biții, prelungitoarele, adaptoarele, articulațiile cardanice și chiar cheile combinate. Instrumentele din astfel de truse îți permit să lucrezi cu elemente de fixare de diferite profiluri.

Principalele instrumente care sunt de obicei incluse în trusa chei tubulare și biti 94 piese: 17 capete tubulare, 4 capete tubulare lungi, 2 prelungitoare, 15 biți, un antrenor cu clinchet reversibil, un antrenor T, un intermediar cardanic, adaptor 1/2” square – hexagonal, capete tubulare pentru bujii, chei vinclu etc.

În plus, este posibil să ai nevoie de clești, tăietori de sârmă și alte unelte, așa că ai nevoie de o trusă de instrumente care să includă toate sau cel puțin majoritatea articolelor menționate.

related articles