HomeBlogTOP 5 dintre cele mai bune aplicatii pentru smartphone-uri Android

TOP 5 dintre cele mai bune aplicatii pentru smartphone-uri Android

by David Rus
0 comment408 views

Toata lumea doreste ca dispozitivul sau sa fie functional si practic, usor de utilizat si sa indeplineasca toate cerintele. Indiferent de ceea ce este luat in considerare un smartphone modern, inca trebuie instalate aplicatii suplimentare pentru a deveni mai perfecte si specifice unui anumit utilizator.

Pentru a pastra gadgeturile in siguranta si a face procesul de selectie mai usor, am completat cele mai bune aplicatii mobile pentru Android. Desigur, exista mult mai multe aplicatii bune si de inalta calitate decat sunt incluse in recenzie, dar acest set este suficient pentru o utilizare convenabila doar pentru un telefon achizitionat cu programe de baza.

Iata cele mai bune aplicatii mobile Android si o descriere a functiilor acestora. Pentru protectie eficienta, recomandam huse iPhone.

ES Explorer

O aplicatie care a captat inimile utilizatorilor, chiar daca sistemul de operare nu avea atat de multe optiuni. Cu Explorer puteti sa sortati toate informatiile disponibile in foldere, sa simplificati utilizarea gadgetului si sa optimizati stocarea fisierelor.

Clean Master

Daca telefonul functioneaza mai incet, este posibil sa fi stocat suficiente fisiere inutile pentru a va ingreuna munca. Prin instalarea acestui utilitar pe gadget, exista o modalitate usoara de a controla performanta.

Utilizatorul este informat periodic ca dispozitivul trebuie curatat de fisierele neutilizate.

Aplicatia sterge memoria cache si elibereaza memoria de aplicatiile care nu sunt utilizate.

Versiunea extinsa are, de asemenea, o protectie integrata impotriva virusilor.

Cool Reader

Unul dintre cei mai buni cititori de astazi. Acest program este perfect pentru iubitorii de carte. Aplicatia accepta o varietate de formate populare, cum ar fi: B. doc, txt, html, fb2 si altele si pot despacheta cartile arhivate in formatele RAR, ZIP, ARJ.

Utilitarul are o mare varietate de setari care va permit sa schimbati fontul textului afisat, sa reglati paleta de culori, sa o neteziti si sa alegeti textura adecvata, reducand foarte mult stresul vederii si facand din citirea dispozitivelor electronice o experienta confortabila.

In timp ce cititi, puteti utiliza utilitarul pentru a salva marcaje, pentru a naviga la fragmentul dorit, pentru a activa citirea, pentru a selecta setarile individual etc.

Team Viewer

Cu utilitarul, utilizatorul poate accesa oricand unul dintre celelalte dispozitive de pe smartphone-ul sau pe care este instalat si utilitarul. Puteti utiliza un smartphone pentru a lucra pe un PC, pentru a arata desktopul sau fisierele importante.

VLC media player

In fiecare an, producatorii incearca sa introduca utilizatorii in modele cat mai noi posibile cu afisaje din ce in ce mai mari, iar acest lucru nu este o coincidenta, deoarece vizionarea fotografiilor si a videoclipurilor este mult mai convenabila. Smartphone-urile moderne va permit sa vizualizati o mare varietate de formate si alte formate care au fost create cu mult timp in urma.

Pentru ca noul smartphone sa accepte absolut fiecare format si nu doar formatele disponibile in playerul standard, trebuie instalate doar codecuri speciale. Aceasta aplicatie este special conceputa pentru ca dispozitivul sa reproduca cu usurinta orice format de fisier video. Are un egalizator incorporat si inca sunt disponibile setari de filtrare.

related articles